« Върни се назад Публикувано на 15.04.2024 / 21:21

ЗАЕТ ЛИ БИЛ ЖИВКО КОЦЕВ В ПЕТЪК?! ДА НЕ БИ ДА СИ СЛАГА БОТОКС? КАКЪВ Е ТОЯ, БЕ, ЧЕ ДОСЕГА НЕ Е С БЕЛЕЗНИЦИ И В АРЕСТА!

Бившият главен секретар на МВР Живков Коцев е получил призовка да се яви в сградата на Националната следствена служба в петък, за да му бъде повдигнато обвинение, съобщи БНТ. Адвокатът му обаче заявил, че в петък Коцев има ангажимент и затова ще отиде в следствието в сряда…

Днес Коцев е получил призовка от държавното обвинение да се яви на „Г.М Димитров“. Датата за явяването му е 19-и април, петък. По собствено желание, той може да се яви и по-рано.“

 Корумпето главен секретар на МВР Живко Коцев, човекът на „простоидиотите“ и „гномове десносектанти“ бил … зает в петък за да отиде в Следствието, където ОТДАВНА трябваше да му бъде повдигнато обвинение.

Зает ли бил Живко Коцев?! Да не би да си слага ботокс?

К’ъв  е тоя, бе, че досега не е с белезници в ареста!

То не бе жалене, то не бе чудо, на тоя корумпиран тип, срам за ченгетата. Още първия ден трябваше да бъде с белезници и повдигнато обвинение и вече да е в ареста. Пожалиха го, правейки го защитен свидетел, той се изплю отгоре им, пак го пожалиха, докато лежеше посран в болница, сега и претенции има кога бил зает и кога не.

Остава и като му предявят обвинение да го оставят и с някаква лека мярка за неотклонение, щото е богопомазан, видите ли.

В ареста, с една кофа мастило и да пише докато му се изпоти тупето, като почне от Бойко Рашков, Асен Василев и вся остальная …!

Afera.bg

«