« Върни се назад Публикувано на 14.02.2023 / 12:50

„ЗАЕДНО“ „ПО ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“ НА „ЗЛАТНИЯ“ И КЪМПЪНИ

С четири партии тръгват към изборите бившите хора на Слави Трифонов Ива Митева и Любомир Каримански. Това са партиите „Зелените“, „Социалдемократическа партия“, „Сбор“ и „Движение на непартийните кандидати“.

Митева обясни, че са водили много разговори, но в крайна сметка в коалицията са се включили четири партии – „Зелените“, представлявани от Владимир Николов, „Социалдемократическа партия“ на Тодор Барбалов, „Сбор“ на Димитър Илиев, и „Движение на непартийни кандидати“ на Минчо Христов.

„Коалиция „Заедно“ „по пътя на копринката“ на „Златния“ и къмпъни.

Горе в курсива четете това, което ви говорят за пред камерите.

Какво се случва обаче ЗАД кулисите – четете в четирите части „ПРЕДАТЕЛЯТ“ на сайта АФЕРА в рубриката „Интервю“ – там ще разпознаете безпогрешно кой кой е от „златната“ компания по интереси.

Зад Ива Митева и Любомир Каримански в сянка стоят Орлин Алексиев, Алексей Петров, Петя Славова, Маджо, както и „пътя на копринката“ в лицето на „Златния“, новият прякор на Копринков.

Eдна странна симбиоза от Бокови и Копринкови хора в сие.

В сянка вероятно ще се пъне да помага и Цветан Василев, при който регулярно ходи бизнесменът Димитър Илиев, който предаде партията си „Сбор“ на лицата, стоящи зад Ива Митева и Каримански.

Ива Митева днес при регистрацията изрече няколко банални рецитации, по-кухи и от тези на най-баналните демагози в политиката, как щяла да вади държавата от „тинята“.

Ами, хайде, бакалъм, напред и „заедно“ „по пътя на копринката“.

Работата на АФЕРА пък е да ви освети тия „нови“ спасители на България. И повярвайте, ще си свършим добре работата!

Afera.bg

«