« Върни се назад Публикувано на 21.08.2023 / 12:39

ЗАД УБИЙСТВО, КАТО НА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ, МОЖЕ ДА СТОИ САМО СПЕЦИАЛНА СЛУЖБА! МВР Е ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ ПО РАЗСЛЕДВАНЕТО И НИКОГА НЯМА ДА СТИГНЕ ДО ИСТИНАТА

МВР е пълна трагедия по разследването на убийството на Алексей Петров. Никой и нищо не прави по дълбоките причини за елиминирането на Алексей Петров. Извършват се само т.нар. „рутинни действия“ след ргистрацията на подобно тежко престъпление.

Няма и как да е другояче, като се има предвид не само тоталната катастрофа, която цари в МВР, и доведена до кресчендо по времето на служебните правителства на Радев в лицето на абсолютния безхаберник Бойко Рашков и Демерджиев, който стана нарицателен с прозвището „МВР идиоти“.

Няма и как да е другояче и след лаконичния коментар, направен специално за АФЕРА от спец.професионален източник от чужда специална служба: „Зад убийство, като на Алексей Петров, може да стои само специална служба! От месеци е следен, под контрол са били всичките му приложения, по които е комуникирал, на „спец“ изпълнителят е поставена само задачата – на коя пътека да стои за да стреля и да се изнесе моментално… Прецизността на подобно убийство с цялата му подготовка е в капацитета единствено на специална служба. Ако беше поръчан от бизнес среда или подобна, все някак щеше да изтече информация, особено като става дума за фигура като тази на Алексей Петров…“.

Друг е въпроса кои „специални служби“ „шетат“ на българска територия, оставени да се вихрят като в разграден двор без родните правоохранителни органи да правят и опит да държат дори само под информационен контрол действията им.

Това е жестоката и горчива истина.

Забравете, че някога това убийство ще бъде разкрито.

Истинските профита знаят защо и защо „трасето“ на подобни „специални служби“ не се пресича. Поне на родна територия, превърната във васална кочина.

Afera.bg

«