Публикувано на 15.09.2021 / 20:49

ЗАД ЛИЦЕМЕРА РАДЕВ КОПРИНКОВ & УЗУНОВ СТАНАХА ТЕЖКИ МИЛИОНЕРИ, КАДРУВАТ СВИРЕПО. ОФИЦИАЛНО ОСТАПБЕНДЕРОВЦИТЕ ПРАВЯТ ПАРТИЯ НА РАДЕВ, КОЙТО ЛЪЖЕ И МИШКУВА, ЧЕ НЕ Е НЕГОВА.

Двамата селски „юнака“ на лицемера Румен Радев – Николай Копринков и Пламен Узунов кадруват средния ешелон свирепо и яко. Подменят и слагат кретен до кретена. По-безумни от Боковите калинки. Навсякъде!

Във Варна радетелят на „новия морал“ и „връщането на държавността“ Радев е заложил, както писа АФЕРА, на откровения купувач на гласове, контрабандист, арестуван за корупция Иван Иванов – Пилето, екс сол ташак на Дънката.

Впрочем, конфиденциални информации и „врътки“ на Радев минават и през канала на Дънката.

Навсякъде поголовно се цепи БСП, като за Радевите мошеници играят кирилдобревци, герговци и всякакви червени измамници, писали себе си за „вътрешна опозиция“.

БСП е и бе занулена от Радев и това е обществена тайна. Румен Радев без да му мигне окото показа лицето си на позорен предател, обезумяло комплексиран да овладее цялата власт в държавата без остатък.

Моделът на мафията всъщност не е и докоснат, нито е пипнат! Моделът остава! Единственото, което се мимикрира са кадрови подмени с послушници на Копринков и Узунов.

Апропо, в последните шест месеца същите Копринков и Узунов станаха тежки милионери. Не само от Митниците, където се краде като за последно. В полза на „новия морал“.

В „новото“ служебно правителство остапбендеровците с психиатрични холивудски усмивки няма да ги има, точно защото ще правят партията на Радев. От която той уж се отрича, отново лицемерно, мишкува, но стои отзад.

Селската капия, която бе сложена за шеф на ДАНС е личен доносник на Радев, а зад мрежата от информация, която се събира за всеки за когото я поиска Радев, стои и лице, базирано в голяма част от времето си във Варна. Радев му пише името /за този за когото се интересува/ на СМС и получава веднага инфо и оценка. Естествено, субективна.

Зад лицемерието, фалшивите думи от досадните рецитации, Радев се опитва да скрие болестната си кариеристична амбиция да овладее цялата власт на всички нива, заради което без грам чест се надупи широко на Херо Мустафа.

Това е истината за тези лъскави ментета, които ви пробутват като „битка с мафията“ и „нов морал“, както и „връщане на държавността“.

Разчитат на овчия възторг на простото ехале.

Когато се пробудите за истината, ще е фатално късно. Както фатално късно се събудихте на Боко Тиквата. И тези лицемери използват и това, за да ви се представят като „новите герои“.

Всъщност са мошеници, измамници и страхливци. С Предател начело.

Afera.bg

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

П.П. ЗА ОЧАКВАЩИТЕ АЛТЕРНАТИВА!

Николай Копринков, секретар на президента Румен Радев, е един от основните кадровици и партийни строители на републиката в последните месеци.

Споменавам го за очакващите алтернативата.

Ето и няколко изречения от биографията му, публикувана в сайта на президентството:

„Придобива бакалавърска степен по „Физическо възпитание“ в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ през 2004 г.

През 1990 г. е Републикански шампион по хандбал за момчета.

От 2006 до 2009 г. е Областен координатор за област Пловдив на Държавна агенция за младежта и спорта. До 2010 работи като Областен координатор за област Пловдив на Министерство на образованието, младежта и науката.

От 2011 г. до 2015 г. е кмет на село Труд, община Марица, обл. Пловдив.

От 2015 г. до януари 2017 г. е трети мандат общински съветник в община Марица, обл. Пловдив.

Назначен е за съветник по вътрешна политика и гражданско общество на президента на Република България с указ № 51 от 23 януари 2017 г.“

Явор Дачков

Коментари 16 за
“ЗАД ЛИЦЕМЕРА РАДЕВ КОПРИНКОВ & УЗУНОВ СТАНАХА ТЕЖКИ МИЛИОНЕРИ, КАДРУВАТ СВИРЕПО. ОФИЦИАЛНО ОСТАПБЕНДЕРОВЦИТЕ ПРАВЯТ ПАРТИЯ НА РАДЕВ, КОЙТО ЛЪЖЕ И МИШКУВА, ЧЕ НЕ Е НЕГОВА.”

 1. От мрежата :

  След като преди 11 години германски фондации ни ощастливиха с проекта ГЕРБ, сега американски политинженери ни сервират своето партийно отроче.

  Предателът, чуждият лакей :
  Румен Радев е „агент“ на РУМО на САЩ от 2002г.
  Нямаше да стане командир на ВВС, ако не беше „агент“ на РУМО.

  Разузнавателно управление на министерство на отбраната (РУМО) или просто Defense Intelligence Agency, DIA .
  Defense Intelligence Agency е силова агенция, която е ръководният орган на военното разузнаване на САЩ, отговорен за събирането на тайни и технически средства, анализиране и предоставяне на първите лица на САЩ на секретна информация от военно-политически характер относно военните планове на чужди държави и армии .

 2. Партия – МАЙКА -Алфата на политическия живот.
  От това се нуждае България според НОВИТЕ ДИРЕКТИВИ и точно този процес тече !!!

  Венсеремос.

 3. Вицепрезидентката Йотова днес казала, че БСП ще подкрепи Радев.
  Снощи в Рефердума на БНТ – Георги Пирински открито се радваше на Новия проект, дори смъмри водещата Чешмеджиева – стига е питала за това „канадско“ двойно гражданство, не било най-важното. ?!
  Асен Агов – го подкрепи, ами то ние всички сме с двойно гражданство, вика Агов – българско и европейско. !?
  Какво зачитане на законите в държавата от беловласи бивши властващи, леле-мале накъде вървим…

  Лидия Шулева също подкрепя Новия проект успокоявайки, че Петков и Василев нямало да КРАДАТ от други партии, а ще хванат – отчаяните негласуващи „ами като няма за кого“ – ето, ще има за кого, радостно отбеляза Шулева.

  Депутатът Касабов от Бургас днес – амии президентът не подкрепя партии, а ценности, понеже е надпартиен.!

  Добре, че имаме ковид и с него да се обяснява цялото Психо.
  …………………..

  За екзекуторите / изпълнителите по чужда воля – изобщо не ни се коментира.
  Освен едно – Асен Василев, който с широко отворени очи – ЛЪЖЕ хората в Стара Загора.
  Казал им, че ще се борят с Петков да запазят ТЕЦ с въглищата максимално, заради Зелената сделка, обаче в Плана за възстановяване са записали… преминаване към работа на ТЕЦа на газ и са заделени милиони за преинсталацията!!!
  С лицемерие и лъжа към проекта на промяната, така ли?!

  Плужеци.

  1. Поправка: Депутатът от БСП се казва Атанас Зафиров от Сливен, за коментара горе, а не Касабов от Бургас…

 4. Обикновените хора се интересуват за хляба си, а Асен меката китка и Киро Язовира са измислили схеми с ПРОКОПИЕВ как да ограбят тези хора и сега , когато всички ви баламосват с избори и интриги, в тези мътни води тези двамата и ПРОКОПИЕВ ще Ви сервират бедност . Новата им партия ще е фасадата за кражбите, но хората са далече от техните схеми, а те си крадат, та крадат. Господа от Асоциацията на индустриалния капител дайте си нещата в прокуратурата, за да бъдат тези мошеници разследвани. Какви са връзките на Кирил ПЕтков и Асен Василев с инвестиционните посредници, които печелят от гаранционните схеми с публични средства.? Защо жената на К.П Виолета Рорер отговаря за фонда на фондовете, а самата тя е партньор по програмата Джеръми, с която ФФ работи? Кои фирми са получили средства от ФФ? Защо е подменен финансовия посредник на фонд“Мецанин растеж“ с фирма „Сивърлайн“ с управител Евгени Ангелов човек на Плевнелиев и ПРОКОПИЕВ Грабят Ви българи, грабят

 5. И тоя дебил като копие на Цветанов!
  Физкултурник… нарицателно за мръсник!

 6. Фигуранта и да се насере публично няма как да спечели втори мандат! А тези харвадски измамници ще си видят бруталния провал! 🙂 после на сайта на интерпол масово заедно с цялата долнопробна секта.

 7. Мисля, че е време Нинова да номинира свой, на БСП кандидат и понеже тя се ползва с огромен авторитет всред редовите членове, ще бъде послушана.

 8. явно от козяк смятат, че е по-лесно да контролират президенстка република, отколкото цял парламент, за кво да плащат на тоя и ония, особено ако има партии и личности които не са съвсем в синергитичната линия на Партията. направи си една президентска и с подходящият идиот си шапка на тояга.

 9. Тази вечер В „Още от деня“ по БНТ председателят на Екогласност Емил Георгиев посочи, че точно Копринков организира новия проект на Петков и Василев.
  След като Емил Георгиев е отказал на Петков и Василев, техните структури да влязат в новия проект и да получат избираеми места, следва обаждане именно от Копринков.
  Днес Емил Георгиев е запознал със случая Нинова.

  https://bntnews.bg/news/emil-georgiev-ot-ekoglasnost-byahme-potarseni-vav-vrazka-s-nov-politicheski-proekt-1168941news.html

 10. Голям кадър е тоя селски бек Копринков, ханбалист и кметче на село! Радев е обречен:)))

 11. Добре бе Господа, споделям в голяма степен всичко което пишете и за Радев, но не е ли време АФЕРА със своята прозорливост да се насочи към посочване на хора, които наистина да създадат екип, който да извади страната от убийствената перспектива, която и се налага. Кой и как може да ни извади от този жесток слугинаж, кой и как може да спре нашето участие във военните планове на Пентагона, как и кой може да ни обезпечи една минимална независимост, да спре това жестоко разграбване на народа. Как например да върнем цената на тока в приемливи граници. Въпроси, на които никой не иска да търси отговори, а критиките, макар и обосновани не променят нищо. И аз който чета толкова источници вече не виждам за кого да гласувам, всичко е ОМАСКАРЕНО.

 12. Браво, Павка улучи ахилесовата пета на този педерас !
  И сега жена му е в САЩ , за да се скрие позора, че този боклук не направил децата си , а други , това е масова практика за при тях.

  Всеки вземаше участие в това начинание- ВКР-та , войници, ЗКПЧ-та, таксиметрови шофьори, които извозваха пачаврите им до Пловдив по времето на полети и пр…

  Тези педали трябваше до края на обучението си във Военно-въздушното училище (до 24-25 години) да се оженили и размножили, после няма как да стане тая , стават импотентни и стерилни от пренатоварванията при свъх-звуковата скорост, И ГИ УВОЛНЯВАХА , АКО НЕ ОТГОВАРЯХА НА ТЕЗИ УСЛОВИЯ, а тоя НЕ-еректил, бил направил първото си нещастие – щерка си, когато бил на цели 39 години, няма как да стане тая !

  Педофилът ми е набор -1963 г., до 25- 26 годишната си възраст – още преди 89г.,трябваше да се е оженил и разможил по тези комунистически разпоредби, иначе шут и аут .

  „ГОЩАВАХ” ГО С ХРАНА, КОЯТО ВОЙНИЦИТЕ НИКОГА НЕ ЯДАТ, тя беше само за простия курво-мунистически партизански генералитет, ОТМЪЩЕНИЕТО И КОНТРА-ГАВРАТА НА БЪЛГАРСКИЯ ВОЙНИК КЪМ ТАЗИ ПАРТИЗАНСКА ИЗМЕТ , ха , хаааа , а той бил направил щерка си, чак през 2002 г., когато е бил на 39 години – абсурд, а пък сина си , чак когато е бил на 44 години – абсурд !

  Гледам ушните им миди на него и на момчето- набедено , че му е син, изобщо не си приличат, а те ушните са като кажи речи ДНК-то , нямаш ли достъп до ДНК-то, гледай ушните миди , на педофила ушите са му огромни и са клепнали като на свиня !
  …………………..

  Подвизите на педофила !

  Върховните съдийски измами със случайното разпределение на делата аз – Белият Хакер ги разкривам Румен Радев ги прикрива, четете тук :
  http://www.antibanditi.com/A5-IZMAMITE–na–VKS-sys-SLU4AINOTO-razpredelenie-na-DELATA..php

  „Случаен” избор на върховни съдийки – една ..от една .

  ВЪРХОВЕНСТВОТО на Лозан Панов, Камен Влахов, Дария Проданова , Румен Радев (организатор и укривател на съдийските измами) , ВЪРХОВЕНСТВОТО на цялата власт-ползваща измет НАД ЗАКОНА , четете тук :

  http://www.antibanditi.com/A7-SYD-SAMO-OT-12-SYDEBNI-ZASEDATELI-sniana-na-sistemata.php

 13. Едва ли може да има по-безпощаден и точен анализ от този! Адмирации за пореден път Афера!!!!
  Предателят Радев е готов да събори държавата и институциите върху главите ни само и само да вземе нов мандат!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *