« Върни се назад Публикувано на 15.01.2014 / 17:31

/ЗАД/ПАТРАШКОВА ВКАРА ПЪРВАНОВ, БОРИСОВ И РУМЕН ПЕТКОВ В ОБЯСНИТЕЛЕН РЕЖИМ

 

В „Часът на Милен Цветков” Кристина Патрашкова, поканена по повод изнесеното във в. Галерия, че имат записи между Георги Първанов, Бойко Борисов и Румен Петков, заяви, че Георги Първанов и се обадил и и казал, че не се е срещал с Бойко Борисов. По телефона пък в ефир Румен Петков надълго се обяснява кога точно за последно се бил срещал с Бойко Борисов. Първанов утре щял да гостува в Нова телевизия, където ще се обяснява защо не се бил срещал с Борисов. От АБВ дори пуснаха официално съобщение до медиите. А Румен Петков чак влезе в личностни подробности, че тези, които познавали бизнесмена Николай Гигов, щели да знаят едва ли не колко бил „давателен”.

Момите на Бойко Борисов пък, дето му пишат статусите във Фейсбук, си счупиха ръцете да обясняват как Борисов също не се бил срещал с Първанов. Освен, когато бил държавен глава.

Патрашкова не публикува съдържание на записите. Не ги дава и на прокуратурата. Тя се била „напарила” от скандала със записите с Мишо Бирата, когато никой в държавата не реагирал адекватно. И рече, че целта на публикацията в „Галерия“ била да се влезе в дебат на политическата плоскост.

Патрашкова рече още, че записите били правени от един от записаните в тях. Това можела да „открехне” само.

Опит за пинизчийска игра. От която засега ефекта е едно на нула за онези, които са зад Патрашкова, защото успяха да вкарат в моментален обяснителен режим Георги Първанов, Бойко Борисов и Румен Петков. Подредени на една линия и най-важното – имената им завързани в редичка. Неотделими оттук нататък.

Сега се очаква записите да бъдат пуснати до електронните пощи на медиите. Той и Борисов бе „чист“ като „ангел небесен”, ама цъфна едно към едно да плещи за „пидалите” в прокуратурата с Кокинов.

А и да не излязат никакви записи, вече няма значение – имената на Борисов, Първанов и Петков, долепени едно до друго, са завързани на фльонга.

Afera.bg

«