Публикувано на 24.01.2020 / 8:26

ЗАГРИЖЕНИЯТ ЗА ЗДРАВЕТО НА НАЦИЯТА ПРИЗНА: ИМА СИНХРОН С АТАКИТЕ НА EFBET СРЕЩУ БОЖКОВ!

ЗАГРИЖЕНИЯТ ЗА ЗДРАВЕТО НА НАЦИЯТА ПРИЗНА: ИМА СИНХРОН С АТАКИТЕ НА EFBET СРЕЩУ БОЖКОВ!На въпрос дали има синхрон на действията на Валери Симеонов във връзка със сигнал на EFBET срещу Васил Божков, Валери Симеонов по Нова тв отговори така: „Има синхрон. Изчаквах момента и след като излязоха информации /б.р. на EFBET срещу фирма на Васил Божков и Агенцията по хазарта/ аз използвах и внесох законопроекта си хазарта. Чаках си спокойно звездния момент да внеса проекто закона“

Валери Симеонов бил загрижен за здравето на нацията.

Никой не попита Валери Симеонов къде цъфти хазарта и дали той не цъфти там, където цари мизерия.

Никой не попита Валери Симеонов след като е загрижен за здравето на нацията, какво направи той за повишаване на доходите на населението.

Комисията по хазарта била закупена.

И сега като стане национализиран хазарта, същата тая комисия, нали се сещате, как няма да бъде закупена? И тоя, който ще оглави държавния хазарт изобщо няма да е закупен, а?

Особено когато принципал ще му е КРАЛев и Борисов, а?

Впрочем, вчера при Цветанка Ризова със селяшка хитра усмивка Валери Симеонов изрече, че след като одържавят хазарта, „и медиите щели да бъдат доволни“, а Ризова хилейки се и флиртувайки със Симеонов подскочи: „Ами да, човек не знае какво печели, когато губи“.

Т.е. ще ви нахраним правилните журналя, не бойте се, рече метафорично Симеонов.

Впрочем, спец.прокуратурата така и никога няма да влезе в министерството на КРАЛев за да види що НАХРАНВАНЕ тече.
Защото те са „правилни“.

А някой спомня ли си, че Валери Симеонов отдавна трябваше да излезе от политиката заради арогантността си? Очевидно не.

Колкото повече зулуми прави, толкова повече се прави на Фактор.

Ега ти държавата управлявана от Борисов и Симеонов.

Afera.bg

Коментари 12 за
“ЗАГРИЖЕНИЯТ ЗА ЗДРАВЕТО НА НАЦИЯТА ПРИЗНА: ИМА СИНХРОН С АТАКИТЕ НА EFBET СРЕЩУ БОЖКОВ!”

 1. далавриту симеонов си е зам. председател на НС /виж сайта на НС/, взема си паричките като такъв /въпреки, че не изпълнява функцията си/, никой не протестира, защото вече забравиха….. кучетата дори не лаят, но керванът си върви… ииии….

 2. Ей това е безумие: ТЕЦ Бобов дол, най-големият замърсител на въздуха на главната си страница предлага мощности за копаене на криптовалута: tecbd.com

 3. да крадеш – това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !
  да крадеш много – това е БИЗНЕС !
  да грабиш целия народ – това е ПОЛИТИКА !
  да ограбиш цялата планета – това е ТРАНС-АТЛАНТИЧЕСКА ЦЕННОСТ !

  1. Ще Ви допълня, има един божествен закон: „КОЙТО СЕ СТРЕМИ ДА ИМА ВСИЧКО, ГУБИ ВСИЧКО“. Потвърждението на този закон ще се разбере съвсем скоро, когато САЩ, ще бъдат унищожени.

 4. По отвратителен, злобен и прост човек от този в България няма, ако трябва да го определим с една дума МРЪСНИК. За такива персони място в политиката не трябва да има, неговото място е на сметището в Суходол.

 5. Вътрешната грозота на този псевдополитик /сам си е признавал неколкократно публично, че е бизнесмен, а не политик/ все повече започва да избива и външно. Черкезкото говори…

 6. Я си спомнете за „Гошо Тъпото“…шеф на агенцията по хазарт…

  1. Кой Гошо Тъпото? Оня дето не се оправил с климатика в хотела и си купил пуловер?

 7. Защо бяха тези извънредни интервюта по два часа с ЕФ-бетките по ТВ Евроком, чист пиар и едностранчиво осветляване на проблема? А сега се възпаляват от делкарациите на Божков. Ами той няма ли право също да каже своята гледна точка, след като го хулят от всякъде?

 8. Валерката работи винаги само за себе си. Не се учудвайте, ако оглави „новата“ комисия по хазарта. Нали все трябва да му се подхвърли някакъв кокал, я как го изгониха без време от вицепремиерството! Сега – „прост“, а може и без кавички – прост – депутат, само зам. предс. на НС, че така бива ли? Трябва да му се намери по-подходящ и по-дълготраен пост, нали?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *