« Върни се назад Публикувано на 08.09.2023 / 17:56

ЗАВРЕТЕ СИ „ДЕМОКРАЦИЯТА“ И „СВОБОДАТА НА СЛОВОТО“, ДИКТУВАНА ОТ „ДЪРЖАВНИЯ ДЕПАРТАМЕНТ“ – ЗНАЕТЕ КЪДЕ! ЩОМ ТИЯ ПРОДАЖНИ ОЛИГОФРЕНИ УПРАВНИЦИ ВРЪЩАТ ФАШИЗМА, НЯМА КАК ДА НЕ НИ ПРЕДИЗВИКАТ ДА ОРГАНИЗИРАМЕ „ПАРТИЗАНСКО ДВИЖЕНИЕ“!

….

Една седмица „невидимия дрон“ ми донася в реално време каква „руска пачавра“ съм била, „как ще ме заличат“ мен, сайта ми АФЕРА, както и сайта www.mediamall.info, в който съм съдружник с моя приятел журналистът Васил Петев.

Как зад www.mediamall.info стоели „бандитски руски капитали на руски олигарси“ и как ни били докладвали на … „Държавния департамент“.

Да ви го навра аз тоя „Държавен департамент“, знаете ли къде? Ами то къде се навира нещо обикновено? Отзад!

Днес Васко ми звъни и вика: „Абе, тия тотално полудеха, бе!“, понеже в парламента ще се посерат от www.mediamall.info и гномове, ристювци, киро-асена-идиоти и вся остальная десносектанска сволочь, забранявали да се общува с медията, щото „руски олигарси“ ни хранели. Покрай десносектантите и едни луди психопати, дето онанират „духовно“ върху картинки на „държавния департамент“, щели пък да ни разкостват и да ни вкарват в „ОПГ“ „Руски шпиони“.

През тая седмица аз обаче не си губя времето. В гората съм. В планината. И заравям патрони. Нямате си представа колко патрони съм заровила. А какви бункери съм делнала с моята чета, какви землянки сме заформили, какви картечници и пушки ни пратиха „руските олигарси“, сега само танк чакаме…

Катеря аз планините и си викам – абе, тия накристалени простоидиоти, къде се пъхат, дето не им е работа, не мога да разбера, че са тъпи – тъпи са, че са късопишкови шубета – са!, че ако повикаме и аверите от Чечня, хептен ще се посерат, що за пълни идиоти ни управляват, а?!

Като ще убиват, като ще мачкат свободното слово, като ще заличават инакомислието, като диктаторски ще ни репресират задължително и по сто пъти на ден да пишем, викаме и крещим: „Ние обичаме Байдън и Зеленски!“, що да не можем пък да ги ошибаме на бърза ръка с едно партизанско движение?!

Щото тия ТОТАЛНИ ПРОДАЖНИ ОЛИГОФРЕНИ УПРАВЛЕНЦИ е ясно като длан, че връщат ФАШИЗМА, а като връщат ФАШИЗМА, няма как да не предизвикат и партизанско движение.

Затова и бродих аз из горите. Вие си мислите, че е майтап, ама не е!

Тия педалски джендъри си мислят, че ще се дадем без бой. Мамини сладки боклуци!

И да не сме „руски шпиони“ зорлем ще ни направят.

А!

И да ви обадя:

НА ВНИМАНИЕТО НА КИРО, ЛЕЛЯ АСЕНА, БАБА И, ГЕНЕРАЛ ГНОМ, ЦРУ, ФБР, ДАНС, ЦУМ, „БИЙЧ БАР“-А, КАКТО И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ КОМПЕТЕНТНИ ОРГАНИ НА ПЛАНЕТАТА! Сега напук аз, Васко Петев и нашата чета заминаваме за Москва при Путин. И ГРУ ни е обещало документи за руския шпионаж на Простото Киро, леля Асена, генерал Гном и компанията му от ексдансаджии, дето уж, са американски шпиони, ама – нанай!, двойни са и изловени от руснаците, а! щях да забравя и за Боко Тиквата и „Южен поток“, щото там „руското ресто“ още предстои – що пари краднаха, ама руснаците викат – нас парите хич не са ни зор, лошото е, че някоИ решиха да крадат от … Путин.

Такива ми ти работи, пичове недонаправени.

А сега затваряйте границите и ни вкарвайте в ОПГ „руски диверсанти“. Той клоунът Гешев не му върза зара да арестува Путин, както се кани тъпчо дебил, белким другият клоун – авера му Сарафа хвърли дюшеш.

Междувременно си заврете „демокрацията“ и „свободата на словото“, диктувана от Държавния департамент – знаете къде!

Веселина Томова, агент под прикритие на ГРУ

«