« Върни се назад Публикувано на 26.09.2014 / 12:47

Забравете, че Иван Костов „няма личен интерес“. При такива като него „всичко е лично, всичко е интерес“.

Иван КостовИ.К. потече и от чешмата по темата „КТБ“. Иван Костов-Лаборанта си развъжда тв лабораторни мишки.
Шаманското бръщолевене на Иван Костов за мегаскандала „КТБ“ вече идва в повече. Малоумни ли са Ани Цолова и Виктор Николаев, дебилни ли са продуцентите им, имбецилни ли са собствениците на медията, ако наистина си вярват, че могат да измъкнат в тв ефира нещо повече от бившия премиер освен – „Искам да помогна…“?! Ама как да не иска да „помогне“ Костов? Първо Делян Пеевски беше „несправедливо демонизиран“, сетне стана „маша“, после ДПС беше рефрешнато от И.К. като „проклятие за България“. Чакайте, КТБ не беше ли свързвана с Движението? Делян Пеевски и Цветан Василев не бяха ли повече от „тандем“, не бяха ли „приятели“? КТБ не беше ли „приятелска банка“, чийто слоган „Клиентите са ни скъпи“ казва всичко? Ама много скъпи излязоха тези „скъпи ОВЛАСТЕНИ клиенти“ на КТБ на народа, прекалено скъпи!
„Искам да помогна…“ на Иван Костов е нагъл цинизъм. „Наблюдавам по обективен начин рискови събития за държавата. (…) Гледам риска за страната, не съм близък с Цветан Василев…“. Цолова и Николаев да не са станали „рекламни агенти“ на Лаборанта?! Костов наблюдавал „рискови събития за държавата“ – ами да си ги наблюдава в Драгалевци и да си говори с теменужките, без да се опитва да зомбира публиката с помощта на безхаберни тв водещи. „Грешно е внушението, че за да се изплатят парите на хората затворени в КТБ трябва да се мине през фалит. ЕК иска българските власти да изпълнят стриктно директивите на ЕС.“.
Иван Костов е „последната инстанция“ – той ли не знае какво иска ЕК… „Грешно е внушението“, бълва Лаборанта, докато се опитва да сугестира публиката – сатанински са мантрите му, сатанински, вижте му излъчването. Този ли не може да разкаже играта на банковата система, този ли?! „Не става дума за конкретна банка, а за системата. Парите, които ще се заделят за спасяване на КТБ са много по-малко, отколкото, ако се отиде към фалит на институцията.“, реди заклинателно шаманът-лаборант. „Не знам как Цветан Василев работи за оздравяването на банката, но явно работи, след като австрийският фонд вече е дошъл у нас.“. И какво като е дошъл – къде са парите?! Този наистина смята българите за кретени – Цветан Василев, който загроби КТБ със „скъпите си клиенти“, който изгради „политическа пирамида“ с такива като Делян Пеевски, работел за оздравяването на банката.
Забравете, че Иван Костов „няма личен интерес“. При такива като него „всичко е лично, всичко е интерес“. „Искам да помогна…“ е мръснишка перверзия, сатанинско извержение, шаманско заклинание. Обаче – не забравяйте кой дава думата на Лаборанта, кой го инсталира в телевиденията, за да манипулира публиката, кой прави така, че да потече и от чешмата за мегаскандала „КТБ“. Сега разбирате ли защо Иван Костов скочи на Бойко Борисов за предложението Светослав Гаврийски да стане гуверньор на БНБ? С Иван Костов всяка сутрин в телевизиите по темата „КТБ“ и банковата система не ви трябва шеф на БНБ. С Иван Костов-Лаборанта спасение ви дЕБНЕ отвсякъде и вече сте се хванали за палците. Днес в Нова тв – утре в друга тв, сетне отначало. Иван Костов си тече от тв чешмите и „спасява“ банковата система. ЕК трябва да започне наказателна процедура срещу България заради тв шаманстването на Лаборанта – иначе няма спасение, иначе българите ще се превърнат в лабораторни мишки.

www.bgsniper.com

«