« Върни се назад Публикувано на 30.10.2014 / 22:43

Забавлявайте се. Нищо друго не ви остава. ДПС няма нищо общо с КТБ. Бареков изобщо не познава Д.П. и никога не е чувал за него. Даже и насън. Ето и новата коалиция КОЙ – Борисов, Пеевски и Бареков.

Николай БарековБареков: Прави се опит за поредната коалиция КОЙ. Остава и Пеевски да сподели възмущението на Н.Б. от КОЙ
„Благодаря за оценката на Реформаторския блок, макар и дадена задкулисно, че в парламентарната група на БДЦ има „читави“ депутати. Само че те не са 4-5, а 14 на брой. В сравнение с други групи, които са пред разпад, нашата е най-единната, най-европейската и най-балансираната. Така лидерът на „България без цензура“ и зам.-председател на групата на ЕКР в ЕП Николай Бареков коментира изказване на депутати от РБ, че за стабилно мнозинство можело да се разчита и на отделни народни представители от БДЦ.
За разлика от останалите малки групи, които обикалят около казана на властта и ту извиват ръце, ту клякат позорно, БДЦ не си промени позицията от самото начало. Тя е, че най доброто за България е дясноцентристко правителство с принципната подкрепа на парламентарните групи в център-дясното пространство, посочи Бареков.
Според него е очевиден опитът някой да прави поредната коалиция КОЙ, като се опитва да договаря насън безпринципна подкрепа на този или онзи, а не ясно подписано управленско споразумение. Времето ще покаже как много малки групи ще се разпаднат на още по-малки, водени от апетитите за властовия кокал, категоричен е лидерът на ББЦ, завършва вдъхновената дописка в сайта на ББЦ.
На всеки четвърт част трябва да проверяваме в сайта на ДПС дали и Пеевски не се е присъединил към справедливото, пардон, възмущение на Н.Б. от поредния опит да се заформела коалиция КОЙ. Не се коркайте. Забавлявайте се. Нищо друго не ви остава. ДПС няма нищо общо с КТБ. Бареков изобщо не познава Д.П. и никога не е чувал за него. Даже и насън. Ето и новата коалиция КОЙ – Борисов, Пеевски и Бареков. Живели, както казват братята сърби.

www.bgsniper.com

 

«