« Върни се назад Публикувано на 11.10.2014 / 20:12

ЖЪЛТИЯТ САЙТ НА НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ НЯМАЛ НИЩО ОБЩО С ПЕЕВСКИ & БОРИСОВ? Я ВИЖТЕ!

ДЕЛЯН ПЕЕВСКИПрепечатваме изумително фундаментална дописка от жълтия сайт на лицето Недялко Недялков, за да се види как няма нищо общо едновременно с Делян Пеевски и Бойко Борисов.
Дописката си заслужава да се прочете, за да се види едно към едно „програмните тези” на жълтата медия, както и на вестника, който готви, и които ама нищо общо нямат, съвсем нищо общо с Пеевски/Борисов, респективно Бареков:

Главният редактор на ПИК Крачунов: Най-справедливо е първата политическа сила – ГЕРБ, да състави правителство
„Най-справедливото решение в политическата ситуация е партията, спечелила най-много гласове в изборите – ГЕРБ, да състави правителство. Смятам, че Бойко Борисов ще направи силен кабинет. Първият проблем, с който новото управление трябва да се заеме, е оздравяването на КТБ.“ Това заяви главният редактор на ПИК Ивайло Крачунов в интервю за радио К2.
Крачунов посочи, че законопроектът, предложен от Делян Пеевски и Йордан Цонев, ще помогне за незабавното оздравяване на КТБ без да е необходимо да се прибягва до използването на пари от държавния бюджет.
Законопроектът, който предлагат Пеевски и Цонев, е изключително ефективен. Това е и мнението на множество доказани финансови експерти. По идентичен начин бе стабилизирана втората по големина банка в Португалия“, посочи главният редактор на ПИК.
Крачунов определи Лютви Местан като национално отговорен политик. „ДПС е партия, която изключително добре подготвя кадрите си. Част от тях са получили образованието си в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, а друга част са възпитаници на престижни университети в цяла Европа. ДПС показа стабилна и последователна политика, което намира отражение и в покачването на изборните резултати на партията през последните 20 години„, посочи той.
Крачунов прогнозира, че България ще има ново правителство, излъчено от ГЕРБ и подкрепено от други политически сили.”
Afera.bg

 

«