« Върни се назад Публикувано на 08.03.2014 / 9:39

ЖЪЛТАКАВИ НЕДЯЛКОВЦИ ЗАТЪНАХА ВЪВ ВОЙНСТВАЩОТО СИ БЕЗДАРИЕ

 

Тъпата манипулация с братя Галеви, която истерично бе разпространявана от жълтакаво-фекални Недялковци няколко дни, претърпя логично фиаско. Т.нар. „журналистически авторитети“, известни предимно с лъжите, интригите и идиотизмите, които тиражират, се набутаха като патки без глави в „сагата Галевите“. Недялковците толкова си повярваха в лъжите, че гърмяха „първо при нас, ах, първо при нас – имаме новина…Братя Галеви са арестувани“.

„Новината“ естествено се оказа контролирана тъпотия на някой фатмашки мозък, усърдно обслужена от недялковците.

Братя Галеви били арестувани. Ама истина е, бе, първо „ние, недялковците“, ви го казваме. Колкото и Мишо Шамара „се разпада“, толкова и това излезе истина.

АФЕРА снизходително наблюдава жалките напъни на жълтакаво – фекалните недялковци и днес е наложително да се уточни, че официално МВР заяви, че братя Галеви изобщо не са арестувани, освен очевидно в главите на недялковците.

Впрочем, нищо, че не недялковците първи пуснаха „новината“, а вестник, който „недялковците“ преписаха и така си приписаха измислицата като своя „сензация“.

„Разпространеното от национална електронна медия твърдение за задържането на т.нар. братя Галеви не отговаря на истината”, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Най-смешното бе, че лъжците – недялковци увлякоха в манипулацията си и БНР, и БНТ, които пък с „професионализма“ си от подобен ранг показаха, че всъщност са от едно котило.

Долна история.

Afera.bg

 

«