« Върни се назад Публикувано на 24.12.2023 / 9:10

ЖУРНАЛИСТКАТА МАРГАРИТА МИХНЕВА РАЗВИ ОСТРА ПСИХОЗА, ПРИБРАХА Я СПЕШНО В ПСИХИАТРИЯТА В АЛЕКСАНДРОВСКА БОЛНИЦА. ПРЕДИ ТОВА ТЯ ПИШЕ ДО ПРОКУРАТУРАТА НАЛУДНИЧАВ СИГНАЛ

Известната телевизионна журналистка Маргарита Михнева е развила тежка психоза, научи MEDIAMALL от нейни близки. Състоянието на Михнева рязко се е усложнило през последните няколко дни, което пък е принудило дъщеря й Неда Михнева, извънредно да се прибере в родината от Женева, Швейцария.

Според информацията на MEDIAMALL Михнева е била прибрана вчера за лечение в психиатрията на Александровска болница.

Нека припомним, че Неда Михнева от десетилетия живее в Швейцария, където работи като завеждащ спортния департамент на известното в цял свят училище Льо Розе. Притеснената Неда спешно оставила швейцарския си съпруг и двете си деца, като извънредно се прибрала в България часове преди Коледа за да се погрижи за своята майка.

Източниците на MEDIAMALL твърдят още, че първите сигнали за случващото се с Маргарита Михнева дошли преди около седмица, когато тя започнала да пише на свои познати, че животът й е в опасност, а самата тя е била заплашвана с убийство. Като основен източник на заплахите към нея, Михнева посочила скандалния Тони Иванов – Парфюма и живеещата във Виена бизнесдама Ивана Денчева – Хюнгербюлер. По думите на Михнева Хюнгербюлер била дългогодишна любовница на Тони Парфюма, като по време на европейското му издирване от българската прокуратура, Иванов се укривал именно в апартамента на бизнесдамата в Мадрид, Испания.

Нека припомним, че Тони Иванов – Парфюма беше издирван от родната прокуратура по разследване за заговор “срещу държавата”, което пък започна в последните седмици от управлението на Иван Гешев в ролята му на главен прокурор. В него Парфюма и още няколко лица бяха обвинени, че с пари на убития в ЮАР Красимир Каменов – Къро са подготвяли заговор за дискредитацията на няколко висши прокурори и полицаи. В последствие Тони Парфюма се прибра в България, като след прекарани 24 часа в ареста, бе освободен под гаранция.

През последните няколко седмици пък Михнева упорито твърдяла пред свои познати, че бизнесдамата Ивана Денчева – Хюнгербюлер умишлено предоставила нейния личен телефонен номер на Парфюма, който от своя страна пък няколко пъти й се обаждал с директни заплахи за живота. Михнева дори разказвала пред свои близки, че Тони Иванов дошъл на домашния й адрес в София на ул. “Оборище”, като там в прав текст й заявил, че ще я “унищожи”.

В следствие на цялата тази история психичното състояние на Маргарита Михнева рязко се усложнило, като по този повод тя дори написала сигнал до Софийския градски прокурор Илиана Кирилова, в който в объркан и на места крайно безмислен текст, Михнева изложила своите страхове.

MEDIAMALL разполага с въпросния сигнал, като го предоставя на вашето внимание без никаква редакторска намеса. В него се споменават имена на различни журналисти, част от които обаче категорично отричат да са водили разговори от подобен тип с журналистката. Някои дори твърдят, че от години не подържат контакт с Михнева и написаните от нея в сигнала й данни, категорично не отговарят на истината.

Вижте сами:

„Сигнал от Маргарита Димитрова Стефанова-Михнева

Уважаема госпожо Градски Прокурор,

Информирам Ви за ОПГ в район “ Оборище’, група която ме заплаши с убийство. Това е сглобката:-Нено Димов, бивш министър на околната среда,- Настимир Ананиев, сменил сума политически партии, сега в ПП-Васил Цолов, бивш кмет на район „Оборище“- Георги Кузмов, настоящ кмет на район Оборище и – … отвсякъде наднича Лорер.

Живея на ул.Оборище 22, ап.9. Възстановявам се от тежка онкологична операция. Една вечер (точната дата е в разработката на ДАНС) Ивана Денчева – Хюнгербюлер, моя позната дама от Виена идва до нас и дава телефона на любовника си „Тони Парфюма“. Явно тя не е допускала, че телефона й се подслушва по разработката за убийството на Иван Гешев, подготвяно в Белград.

„Тони Парфюма“, от телефона на Ивана, смятайки че е в безопасност се обръща със заплашителни думи и крясъци към мен; “ Под балкона съм! Знам къде живееш! Ще ти счупя ръчичките на теб и дъщеря ти за всичко , което излиза за мен в сайта „Афера“ на Веселина Томова“.

Този разговор е бил записан от ДАНС и е част от записите от СРС-тата на ДАНС от Белград. Веднага звъннах на Веса Томова, тя не ми вдигна.

Предполагам че всичко идва от факта, че Лукойл е вече продаден на американците и изиграни останаха Икономедия и групата Капитал.

За сведение на широката публика, тази информация ми сподели лично , моята приятелка Анелия Атанасова, бивша съпруга на генерал Атанас Атанасов. Благодарение на интригите на генерала, тя загуби българското си гражданство и днес работи за ЦРУ. Атанас Атанасов провокира бившата си жена Анелия Атанасова, за това че той се изказа по телевизията, че се е грижил за децата в Америка. Анелия настояваше да направя интервю с нея за това, че децата не бива да бъдат замесвани и употребявани в политиката. Всички отказаха да публикуват това интервю.

За всички имотни и криминални далавери на ОПГ-то настоявам да ме разпитате, защото ще Ви поднеса и допълнителна информация за сделката с Лукойл, за която почти никой не знае в България.. Пиша по-късно защото цял ден отговарях на въпросите на шефа на дъщеря ми, която работи в елитно училище в Швейцария. На всичко отгоре е била преподавателка на детето на президента на Азербайджан, Алиев.

Госпожо прокурор разпитайте ме и ще Ви разкажа потресаващи неща, най-интересното от които е , че Иван Гешев ползва безплатен офис в Агенция ПИК и публично защитава интересите на издателя Недялко Недялков.

С уважение,

Ваш колега Михнева

21.12.2023“

Маргарита Михнева е известна телевизионна водеща и разследваща журналистка.

Родена е на 21 април 1952 г. в София г., в квартал „Надежда“. През 1974 г. завършва право в Софийския държавен университет. След дипломирането си е разпределена като прокурор в Търговище, но не практикува като юрист.

Явява се на конкурс в БНТ за редактор – водещ на тогавашната Втора програма (Ефир 2).[1]През 1975 г. започва работа в телевизията. Включва се активно в пропагандната кампания на т.нар. „Възродителен процес“, проявявайки се с „настървените“ си репортажи от границата по време на етническото прочистване през лятото на 1989 година.[2]От 1992 до 1999 г. прави рубриката си „Конфликти“. Уволняват я от БНТ и тя отива в bTV, заедно с рубриката си, но след около година я свалят от екрана. След това е водеща на предаването „Пуканки“ по Нова телевизия.[3]Тя е един от първите разследващи журналисти в България.

От повече от десетилетие Маргарита Михнева се бори с тежко онкологично заболяване. Мнозина смятат, че именно тежките медикаменти, продължителното лечение и огромния стрес са причината за отключилата се преди дни остра психоза.

www.mediamall.info

Бележка на Веселина Томова: Уточнявам, че Маргарита Михнева не ме е търсила по телефона изобщо, както е писано в сигнала и до прокуратурата, който, меко казано, е налудничав.

Според източници на АФЕРА след изпращането на сигнала от Михнева, от СГП са изпратили лица да разпитат Михнева и това е абсурдно, тъй като само като прочетеш т.нар. „сигнал“ моментално ти става ясно, че е написан от човек, който е отключил параноидно биполярно разстройство.

«