« Върни се назад Публикувано на 14.10.2023 / 21:31

ЖУРНАЛАЙКИТЕ В ЦЯЛАТА СИ ЕСТЕСТВЕНА ПРАЗНОТА ИЗОБРЕТИХА НОВ ЖАНР – ЕВРОПЕЙСКИ МОНИТОРИНГ НАД СЕМЕЙСТВОТО НА ПЕРНИШКИ ПРОКУРОР

Поразително е как в шеги и закачки, за броени месеци, журналайките, в цялата си естествена празнота, изобретиха спонтанно нов жанр в обществената дейност – европейски мониторинг над семейството на пернишки прокурор.

Ъджендата включва :

1. Синът на пернишкия прокурор получи стомашни киселини.

2. Цикълът на дъщерята на пернишкия прокурор закъснява с 8 дни.

3. Жената на пернишкия прокурор излезе с нова версия за дупката в Царичина.

4. Братчедът на пернишкия прокурор се напи, сби и не плати в кръчмата до гарата.

5. От БАН публикуваха доклад в три тома под наслов – възможно ли е да си три десетилетия пернишки прокурор, но въпреки това да не възпиташ добре децата си, а жена ти да не те слуша.

6. Врачката на Берлускони привидя политически потенциал в сина на пернишкия прокурор.

7. Вуйчото на пернишкия прокурор се оказа баджанак на едно место с Бойко Борисов, няма нищо случайно в България, коментираха експерти.

8. Славчо Трифонов издаде сингъл, посветен на героизма на любовницата на пернишкия прокурор, с енигматичното заглавие „Нема край“.

9. Висшият съдебен съвет награди пернишкия прокурор и синът му с почетен плакет и 36 брутни заплати за заслуги към развитието на гражданското общество.

10. Иван Гешев се отказа от политическите си амбиции в полза на пернишкия прокурор, завърши словото си в зала едно на НДК просълзен:

– Най-важното нещо в този живот е човек да си знае местото!

Стефан Гайдарски

«