Публикувано на 28.11.2021 / 16:14

ЖИВ ПРИМЕР ЗА БЕЗСМИСЛИЕТО ОТ ВАКСИНИРАНЕ С ПЪРВА, ВТОРА, ТРЕТА И ПЕТА БУСТЕРНА ДОЗА ЗА ПРЕБОЛЕДУВАЛИ ОТ COVID. ЕСТЕСТВЕНИЯ ИМУНИТЕТ РАБОТИ БЕЗОТКАЗНО ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАКСИНИТЕ! ЗЕЛЕНИЯТ СЕРТИФИКАТ Е ФАШИЗЪМ ЗА ВСИЧКИ ПРЕБОЛЕДУВАЛИ!

Приятели, ето и обещаните подробности как станах ЖИВ пример за безсмислието от ваксиниране с първа, втора, трета и пета бустерна доза за ПРЕБОЛЕДУВАЛИ от COVID.

Миналата година през октомври прекарах много лек ковид, доказан с позитивен PCR тест. След това имах антитела около 200-300 U/ml, после паднаха, после пак се вдигнаха, защото не се пазя и общувам със заразени, имам и пет деца, които също го минаха и общуваме заедно.

Година по-късно се тествах отново за антитела в болница Токуда с цел да получа Зелен Сертификат без да се ваксинирам и защото нямах право да го получа срещу позитивен PCR тест като преболедувал преди повече от 12 месеца.

На 8 ноември т.г. нямах достатъчен брой антитела – само около 3 U/ml. Теглих една майна на сатрапа Стойчо Кацаров и на ментора му Радев и продължих да щъкам насам-натам с временни ЗС от антигенните тестове, извадени от МОЛ-а за 48 часа.

На 14.11. гласувах в Пловдив и после пихме кафе и обядвахме с голяма тумба приятели. Изглежда съм докоснал Делтата и ден-два по-късно получих леки болки в главата и крайниците. Реших да не тренирам с тежести два дни и пих на два пъти по един хинин, след което за по-малко от 24 часа се оправих напълно, но останах самоизолиран за десет дни като вече си тренирах с тежести и кардио. В пости съм и почти не консумирам протеини и алкохол.

Общо взето не беше лека настинка, а леко неразположение, отшумяло за часове.

Вчера, две седмици по-късно, си направих нов тест и се оказах с антитела ….близо 3330 BAU/ml или повече от 1000 пъти увеличени за има-няма 19 дни😂.

Следствие на бърз имунен отговор и убийството на вирусчетата Ковид Делта в тялото ми за часове (около 1 ден), благодарение на 100 милиграма хинин и естествения ми Т -клетъчен имунитет.

Прилагам всички изследвания и ЗС, който болница Токуда ми издаде мигновено.

Ето виждате ли, че естественият имунитет работи безотказно за разлика от ваксините.

Имам много познати с ваксини, които лежат по болници или по месец вкъщи с тежко протичащ ковид.

Не закачайте преболедувалите – ние сме естествен щит срещу всякакви варианти на ковид.

Не боледуваме повторно и не носим заразата, за разлика от останалите.

Убиваме вируса още щом го срещнем. В нашата имунна система ковид не мутира в нови варианти.

Когато задължават преболедували да се ваксинират, компрометират истинския ни естествен имунитет. Никога преболедували не са били поголовно ваксинирани срещу прекарана вече болест в досегашната история на разумното човечество!!!

Новите щамове на COVID -19 идват само от ваксинирани или хора с компрометиран имунитет.

Не закачайте преболедувалите, пуснете ни на свобода!

Ние имаме стабилен природен имунитет, който властите нямат право да мерят с линийка на ангро все едно сме стадо овце. Зеленият сертификат е фашизъм за всички преболедували.

След три месеца – след като срещнах ковид на няколко пъти без да го усетя – пак ще трябва да се редя на опашка в МОЛ-а да ми бъркат в носа на всеки три дни, за да пия кафе с приятели или да заведа на кино децата си!

Това е фашизъм. Абсурдистан.

Това е Антиутопия, която ние, преболедувалите, разобличаваме с примера си!

Каква е целта на Кацаров и Радев и техните соросоидни колеги по света  – да ни вържат вкъщи зимата, когато ще ги гоним по улиците заради непосилните сметки за ток, газ и парно!?

Николай Бареков

Бележка на Веселина Томова: Вече описах как без изобщо да съм кихнала и прокашляла през изминалите две години, очевидно съм се сблъскала с Ковид и си имам антитела, достатъчни ми според НОРМАЛНИТЕ МЕРНИ ЕДИНИЦИ, А НЕ СЕГА ИЗМИСЛЕНИТЕ, за което твърдят, че е измислена „нова мерна единица“ честните лабораторни лекари, само и само да ни държат в кошарата, белким се ваксинираме. И докато куцо, кьораво и сакато – ваксинирано се изпоразболява точно след като се ваксинира, аз не мога да взема Зелен сертификат:

КАЦАРОВЦИ, ЗАРАДИ „НОВИТЕ ВИ МЕРНИ ЕДИНИЦИ“ СЪМ ДАМГОСАНА КАТО ЗДРАВА! ВАКСИНИРАНИТЕ ПАДАТ МАСОВО БОЛНИ, А ТИЯ С ИМУНИТЕТ И АНТИТЕЛА ГИ ДЪРЖАТ ЗАТВОРЕНИ!

https://afera.bg/%d0%ba%d0%b0%d1%86%d0%b0%d1%80%d0%be%d0%b2%d1%86%d0%b8-%d0%b7%d0%b0%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%b8-%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b2%d0%b8-%d0%bc%d0%b5%d1%80%d0%bd%d0%b8-%d0%b5%d0%b4/

После не питайте защо хората си изнамират фалшиви сертификати.

Защото не са нито идиоти, нито овце, успани от кацарово-радевия фашизъм!

 

Коментари 22 за
“ЖИВ ПРИМЕР ЗА БЕЗСМИСЛИЕТО ОТ ВАКСИНИРАНЕ С ПЪРВА, ВТОРА, ТРЕТА И ПЕТА БУСТЕРНА ДОЗА ЗА ПРЕБОЛЕДУВАЛИ ОТ COVID. ЕСТЕСТВЕНИЯ ИМУНИТЕТ РАБОТИ БЕЗОТКАЗНО ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАКСИНИТЕ! ЗЕЛЕНИЯТ СЕРТИФИКАТ Е ФАШИЗЪМ ЗА ВСИЧКИ ПРЕБОЛЕДУВАЛИ!”

 1. Едно полезно четиво……
  „Касапинът от Маутхаузен“
  Ариберт Хайм е роден през 1914 година в тогавашна Австро-Унгария. Той се присъединява към нацистката партия още преди Аншлуса (анексирането на Австрия от нацистка Германия през 1938 година). Смятан за един от най-садистичните нацисти, Ариберт Хайм измъчва и убива в концлагери стотици затворници, предимно евреи. Есесовецът причинява смъртта им при „опити“, при които инжектира отрова в сърцето или изтръгва органи от телата на затворниците. Хайм действа основно в концлагера „Маутхаузен“ на територията на днешна Австрия, но и в „Заксенхаузен“ и „Бухенвалд“ в Германия.

 2. Утре А.Кунчев ще говори по БТВ и Нова Тв за естественият имунитет.

 3. Уважаеми Бареков , уважаема Томова , въпреки хуманната ви позиция и патос неволно падате в капана „КОВИД“. Влизате във филма без да го усетите, защото сте от друга гилдия и нямате медицинския фундамент. НЯМА НИКАКЪВ ВИРУС SARS cov 2 в момента, не циркулира такъв вирус сред популациите. Повярвайте ми . Не коментирам имаше ли такъв вирус през пролетта на 2020, не коментирам кога и в кой момент този вирус е изчезнал чрез делеция на своята РНК, върнал се към изходния щам… Това няма значение към момента. Към момента и PCR , и „бързите тестове“ и т.н. „антитела“ са измама, булшит. Тук не е специализиран форум, да ви обяснявам едно по едно.И трите изследвания са булшит. Т.н. „антитела“ не могат да ви дадат титър на антитела точно срещу SARS co v 2 защото са неспецифични. Те ще ви отчетат титър и срещу другите патогенни коронавируси 229 Е , ОС43 , NL63 , HKU1a … и не само срещу тях. Това не го разбира и голяма част от медицинското съсловие. Тези на които им е ясно /в лабораториите/ нямат сметка да ви го обясняват. Но е факт , че европейските „ковид-инстанции“ са наясно с това, поради което тестовете за антитела нямат никаква правна стойност. Сертификатите се издават само на базата на извършена ваксинация. Лакардиите с антитела са чисто българска инициатива, и на Запад ако ще да имате един милион единици антитела, това си остава за ваша лична информация.(безполезна, освен за психическия ви статус). Не се вързвайте на ковидистката пропаганда че „вирус има“ …и така нататък спорове и дискусии колко дявола ще се поберат на върха на една игла. Николко. Разберете че сме изправени пред ПЪЛНА ЛЪЖА, и тогава всичко случващо се около нас /вас/ ще получи своето логично обяснение… Нататък , констатацията че няма по-добро от естествения имунитет, азбучна истина. Просто няма какво да дълбаем. Респект към сайта ви и възможността, все още някъде да се пише свободно !

  1. Хашимото, що не се гръмнеш? Аз съм болна в момента и след две седмици ще получа сертификат за 6 месеца в Германия. Ако имам високи антитела след това, ще ми удължат сертификата!!! Ма пий си апчетата и не ни занимавай с простотията си!

   1. Болна си от мозъчна недостатъчност, но в Германия, а и в останалата част на гейсъюза ще ти издадат сертификат за Ковид, защото по всичко личи, че си преминала теста за глупаци успешно и без никакво съмнение.

  2. Поздравления за поста, Че е булшит знам почти от първата седмица, а скритото за него го усетих на гърба си в същия този момент на финансовите пазари, разбира се не говоря за София, където в пазарен аспект не се случва почти нищо 🙂 .
   За тестовете, не е нужно те да са за вируси, вие сам казвате, че ако това е лъжа то логично е да има и лъжа там.

   Т.е. може би тестовете събират информация за други цели, при това огромно количество, което на пръв поглед е ненужно. При това забележете, всяка порция данни е свързана с име на човек 🙂 .

   https://www.youtube.com/watch?v=WSatsGU5UKQ – например да подбирате психопати по генната им структура и да ги слагате на определени позиции във власта. 😉

   Ще ви дам подсказка, ЕнЕсЕй създаде огромен център за метаданни преди мноооого години. После един обект в една планина го „пенсионираха“ 😉 и т.н. и т.н. А когато първия квантов компютър заработи една от пъвите, може би първата бе работата с метаданни на РНК/ДНК, тогава приключваха работата по генома и т.н.

   https://www.youtube.com/watch?v=OMN4MC_21xE

   https://www.youtube.com/watch?v=vlRVMNVXm3Q

   https://www.youtube.com/watch?v=pLbSlC0Pucw

  3. Ако ще караме кое е булшит, булшит е самият вирус, който не е изолиран и досега. Защо не е изолиран е съвсем друг въпрос. Оттам нататък – щамове, варианти, ПСР, такива за антитела, бързи, бавни нямат абсолютно никакво значение.

 4. Той Бабикянчо също ги разправяше “ Много сме, силни сме“, и че щял да прави Велика революция. Вече бил приготвил за целта 200 кори със яйца. И…. смело напред с яйцата срещу бронирани обучени тежко въоръжени освирепели главорези . Тръгнал да прави въстание със яйца моля ви се. Смешник. Представете си Ботев как слиза на козлодуйския бряг със 200 кори яйца да освобождава България от Турско робство.

  1. Смелчаго Altana, дето плюеш и храчиш по хората скрит или скрита удобно зад анонимността си. Той поне излезе, макар и с яйца. А ти? Някъде твоето име чу ли се?
   Голяма част от българите са злобари и страхливи плъхове, които ще псуват всичко и всеки от дивана вкъщи, цял живот ще мизерстват и ще ги тъпчат простаци като банкянския тулуп, но никога няма да излязат да се борят за достоен живот. Страхливи плъхове. Като чуя някои да викат „българи юнаци“ ми се повръща. Защото няма нищо вярно сега в тези думи, било е някога. Българинът е с робска психика,

 5. Въобще, аналгин-хининът е доста добро хапче и силно ефективно, явно за това го спряха още преди десетина години, щото зимно време като деца, простуда, грип и други ОВИ за два дена с чай, компреси и едни зелени, горчиви хапчета, именно Аналгин-Хинин и си на крака, като нов.
  Още по-интересното е, че нашите фарма компании го произвеждат за Македония, Сърбия и др. но тук и с връзки не можеш да се докопаш до него.

 6. Целта на здравния фашизъм е поява на мутации и трупане на пачки! Всички провеждащи здравния фашизъм са за смъртни присъди! Един ден това ще се случи.

 7. Поредното доказателство за абсурдността на много от нещата свързани с пандемията включая: мерки, решения, затваряния, отваряния, разхлабвания и тнт. Най-страшното е, че това нанася изключително тежки поражения върху психиката на децата и подрастващите, хората с хронични заболявания и определена степен на инвалидност, както и на всеки един от обществото, защото няма човек, който да няма близки, работа и бизнес, които по един или друг начин може да бъдат засегнати от многото, взаимно противоречащи си и с не определен срок и тнт „мерки“.
  Вярвам, че всичко ще отмине и ще се върнем към предишния начен на живот /как звучи само/, но искрено желая да бъде потърсена отговорност, на всички нива, от тези в ЗСО, Европейска комисия, министерства, висши чиновници, изказващи се и пишещи всякакви „специалисти“, журналисти и „вся остальная“.

  1. Тези които изброявате са висша прислуга на тези които въвеждат Новият Световен Ред. Няма кой да ги накаже. Светът се управлява от могъщо задкулисие, а легитимните правителства са високо платена прислуга, параван за пред масите.

 8. Езоп:
  Вълк и агне
  Един вълк съгледал агне да пие вода в един поток и решил да се нагости с него под благовиден предлог. Като застанал по-горе по течението, започнал да обвинява агнето, че му мъти водата и не му позволява да пие. А то отговорило, че пие с върха на устните си и че освен това не е възможно, когато стои по-долу, да мъти водата по-нагоре. Вълкът, като не успял с този довод, казал:
  – Но лани ти обиди моя баща.
  А когато то отвърнало, че тогава още не е било родено, вълкът му рекъл:
  – Това, че ти успяваш да се оправдаваш, не значи, че аз няма да те изям.
  Баснята показва, че при онези, които имат намерение да вършат зло, справедливата защита не може да има успех.

 9. Няма никакво значение „Кой крив и Кой прав“, те не само са наточили ножа, започнали са поголовно клане, а не спор в търсене на Истината.
  Въпросът е: „Те нас или Ние тях!“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *