« Върни се назад Публикувано на 28.11.2021 / 16:14

ЖИВ ПРИМЕР ЗА БЕЗСМИСЛИЕТО ОТ ВАКСИНИРАНЕ С ПЪРВА, ВТОРА, ТРЕТА И ПЕТА БУСТЕРНА ДОЗА ЗА ПРЕБОЛЕДУВАЛИ ОТ COVID. ЕСТЕСТВЕНИЯ ИМУНИТЕТ РАБОТИ БЕЗОТКАЗНО ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАКСИНИТЕ! ЗЕЛЕНИЯТ СЕРТИФИКАТ Е ФАШИЗЪМ ЗА ВСИЧКИ ПРЕБОЛЕДУВАЛИ!

Приятели, ето и обещаните подробности как станах ЖИВ пример за безсмислието от ваксиниране с първа, втора, трета и пета бустерна доза за ПРЕБОЛЕДУВАЛИ от COVID.

Миналата година през октомври прекарах много лек ковид, доказан с позитивен PCR тест. След това имах антитела около 200-300 U/ml, после паднаха, после пак се вдигнаха, защото не се пазя и общувам със заразени, имам и пет деца, които също го минаха и общуваме заедно.

Година по-късно се тествах отново за антитела в болница Токуда с цел да получа Зелен Сертификат без да се ваксинирам и защото нямах право да го получа срещу позитивен PCR тест като преболедувал преди повече от 12 месеца.

На 8 ноември т.г. нямах достатъчен брой антитела – само около 3 U/ml. Теглих една майна на сатрапа Стойчо Кацаров и на ментора му Радев и продължих да щъкам насам-натам с временни ЗС от антигенните тестове, извадени от МОЛ-а за 48 часа.

На 14.11. гласувах в Пловдив и после пихме кафе и обядвахме с голяма тумба приятели. Изглежда съм докоснал Делтата и ден-два по-късно получих леки болки в главата и крайниците. Реших да не тренирам с тежести два дни и пих на два пъти по един хинин, след което за по-малко от 24 часа се оправих напълно, но останах самоизолиран за десет дни като вече си тренирах с тежести и кардио. В пости съм и почти не консумирам протеини и алкохол.

Общо взето не беше лека настинка, а леко неразположение, отшумяло за часове.

Вчера, две седмици по-късно, си направих нов тест и се оказах с антитела ….близо 3330 BAU/ml или повече от 1000 пъти увеличени за има-няма 19 дни?.

Следствие на бърз имунен отговор и убийството на вирусчетата Ковид Делта в тялото ми за часове (около 1 ден), благодарение на 100 милиграма хинин и естествения ми Т -клетъчен имунитет.

Прилагам всички изследвания и ЗС, който болница Токуда ми издаде мигновено.

Ето виждате ли, че естественият имунитет работи безотказно за разлика от ваксините.

Имам много познати с ваксини, които лежат по болници или по месец вкъщи с тежко протичащ ковид.

Не закачайте преболедувалите – ние сме естествен щит срещу всякакви варианти на ковид.

Не боледуваме повторно и не носим заразата, за разлика от останалите.

Убиваме вируса още щом го срещнем. В нашата имунна система ковид не мутира в нови варианти.

Когато задължават преболедували да се ваксинират, компрометират истинския ни естествен имунитет. Никога преболедували не са били поголовно ваксинирани срещу прекарана вече болест в досегашната история на разумното човечество!!!

Новите щамове на COVID -19 идват само от ваксинирани или хора с компрометиран имунитет.

Не закачайте преболедувалите, пуснете ни на свобода!

Ние имаме стабилен природен имунитет, който властите нямат право да мерят с линийка на ангро все едно сме стадо овце. Зеленият сертификат е фашизъм за всички преболедували.

След три месеца – след като срещнах ковид на няколко пъти без да го усетя – пак ще трябва да се редя на опашка в МОЛ-а да ми бъркат в носа на всеки три дни, за да пия кафе с приятели или да заведа на кино децата си!

Това е фашизъм. Абсурдистан.

Това е Антиутопия, която ние, преболедувалите, разобличаваме с примера си!

Каква е целта на Кацаров и Радев и техните соросоидни колеги по света  – да ни вържат вкъщи зимата, когато ще ги гоним по улиците заради непосилните сметки за ток, газ и парно!?

Николай Бареков

Бележка на Веселина Томова: Вече описах как без изобщо да съм кихнала и прокашляла през изминалите две години, очевидно съм се сблъскала с Ковид и си имам антитела, достатъчни ми според НОРМАЛНИТЕ МЕРНИ ЕДИНИЦИ, А НЕ СЕГА ИЗМИСЛЕНИТЕ, за което твърдят, че е измислена „нова мерна единица“ честните лабораторни лекари, само и само да ни държат в кошарата, белким се ваксинираме. И докато куцо, кьораво и сакато – ваксинирано се изпоразболява точно след като се ваксинира, аз не мога да взема Зелен сертификат:

КАЦАРОВЦИ, ЗАРАДИ „НОВИТЕ ВИ МЕРНИ ЕДИНИЦИ“ СЪМ ДАМГОСАНА КАТО ЗДРАВА! ВАКСИНИРАНИТЕ ПАДАТ МАСОВО БОЛНИ, А ТИЯ С ИМУНИТЕТ И АНТИТЕЛА ГИ ДЪРЖАТ ЗАТВОРЕНИ!

https://afera.bg/%d0%ba%d0%b0%d1%86%d0%b0%d1%80%d0%be%d0%b2%d1%86%d0%b8-%d0%b7%d0%b0%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%b8-%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b2%d0%b8-%d0%bc%d0%b5%d1%80%d0%bd%d0%b8-%d0%b5%d0%b4/

После не питайте защо хората си изнамират фалшиви сертификати.

Защото не са нито идиоти, нито овце, успани от кацарово-радевия фашизъм!

 

«