« Върни се назад Публикувано на 13.06.2014 / 8:04

Живко Господинов: Стига поставени лица в Спартак!

 

Легендата на футболния Спартак Живко Господинов не бе на себе си от яд от случилото се на сесията на ОбС. Както е известно, на нея бе насрочено общо събрание на Спортен комплекс Спартак АД на 23 юни, на което Красимир Зафиров да влезе в съвета на директорите на комплекса, а Антон Фажев да бъде избран за втори изпълнителен директор.

Другите две предложения бяха стадионът и съблекалните на стадион „Спартак“ да се отдадат безвъзмездно на футболния клуб, както и той да стане ползвател на спортен комплекс „Локомотив“.

Потърсен за коментар Живко Господинов заяви: „Какъв е смисълът Зафиров и Фажев да влязат в Спортния комплекс и стадионът и комплексът да бъдат прехвърлени безвъзмездно на клуба? Единственото решение да го има Спартак е следното: „1. Да няма подставени лица в клуба, както е в момента, 2. Футболният клуб да е собственик на имотите си, а не да ги получава безвъзмездно, за да може да преговаря за реален собственик или генерален спомоществовател, 3. Да се направи одит какви задължения има Инжстрой към клуба и футболистите.”

Afera.bg

«