« Върни се назад Публикувано на 30.12.2016 / 20:57

ЖИВЕЯ КАТО СКОТ, ДИСКРИМИНИРАН В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА, А ЦИГАНИТЕ СА В „СИСТЕМА ЗА СИГУРНОСТ И ИНТЕГРАЦИЯ“!

БОЙКО БОРИСОВЗдравейте, г-жо Томова, да Ви разкажа нещо, за което трябва да питате със силния си глас:

Днес бях на опашка в Изи- пей кв. Аспарухово да си платя тока. Пред мен беше една жена от цигански етнос. Каза името на някаква фирма да си плати наема, тока и други. Не можаха да я открият по име, затова жената звънна на някакъв /по нейни думи денонощен телефон/, веднага й вдигнаха и й казаха, че името на фирмата е променено – сега била „Система за сигурност и интеграция“. Цялата сметка на жената беше 60 /ШЕСТДЕСЕТ ЛЕВА/.

Моите сметки са: наем – 320, ток – 200, кредит – 300, вода и телефон – 100. Потърсих в интернет, по регистри, но не намерих нищо с това име. Та питам се – има ли нещо гнило в Дания /разбирай България/, защото аз съм на висока мениджърска позиция, но със заплатата си  не успявам и си доплащам всеки месец и от кредит, за да живея като скот и едвам си отглеждаме бебето, / за второ жена ми не ще и да чуе/.

Питайте, г-жо Томова, ние не сме ли вече дискриминирани в собствената си държава и има ли схеми за подпомагане на  определени групи с публични /наши/ средства.

Весели празници…

Георги Иванов

Бележка на АФЕРА: Магаре ни язди, господин Иванов, и ние му позволяваме. Когато се вбесим от собствения си страх и от собственото си малодушие, може и да ги пометем. Дотогава – „весели празници“… С примка на шията.

Колаж: Матей Димов

«