Публикувано на 09.03.2022 / 16:09

ЖЕСТОКО ТРЯБВА ДА СЕ СРАМУВАТЕ БЪЛГАРСКИ ПОЛУИНТЕЛЕКТУАЛЦИ И ПОЛИТИЦИ! /ВИДЕО!/

Ако американците бяха намерили поне една такава лаборатория в Ирак, щяха да си оправдаят войната.

Но не намериха.

Наложи се Колин Пауъл да лъже унизително в ООН.

А сега руснаците намериха в Украйна десетки такива лаборатории.

И тази откровено глупава лелка си призна.

Къде сте, бе пацифисти.

===

По PLANETA RTR Никита Михалков с уникален анализ на последните осем години.

С документи, видео и снимки за неописуема жестокост на украинските нацисти и лицемерието на западни политици.

Това на Запад няма как да се види. Както не видяха изгорените живи жители на Одеса, включително бременни жени.

И мародерството на нацистите.

Жестоко трябва да се срамувате български полуинтелектуалци и политици.

Богомил Бонев

Коментари 32 за
“ЖЕСТОКО ТРЯБВА ДА СЕ СРАМУВАТЕ БЪЛГАРСКИ ПОЛУИНТЕЛЕКТУАЛЦИ И ПОЛИТИЦИ! /ВИДЕО!/”

 1. Няма да се срамуват. Очите и ушите им са запушени със залени банкноти. Те виждат и чуват само това, което минава през банкнотите

 2. „Радикалната ционистка секта Хабад има намерение да се пресели в оскубаната до крайУкрайна от САЩ. Там тя възнамерява да създаде за себе си “Града на хълма“, предвиждайки разбира се да унищожи местното население…
  …На 6 май 2014 година в медия-проекта «Киев-еврейски» зам. Главата на Днепропетровск Б. Филатов прави сензационно признание:

  „…какво да правим с онези, които искрено желаят смъртта на моята страна? С въздухарските руски идиоти, искрено неразбиращи, защо ние сме готови да ги избием? С подлите руски журналисти, за които дори езикът не мръдва, та да ги наречеш хора? С цялата тая нечиста пасмина? Утре ще настъпи нов ден и ще изгрее Слънцето. А какво ще прави цялата тази нечистотия? А ние сме длъжни да направим нова държава- „Град на Хълма“-един нов Цион, нова земя обетована.“

  Така украинският олигарх И.Коломойский, с устата на свой помощник, озвучава крайната си цел, която е на и днепропетровския Хабад- създаването на територията на Украйна на нова държава!
  Но, кой му е обещал новата обетована земя? Да не би Бог?

  Впрочем, „обетована земя“ вече има. И това е Израел. Така че друга такава няма и не може да има.

  Следователно, от Украйна искат да направят обетована земя Хабад от Днепропетровск и олигархът Коломойский, който сега финансира и оглавява (а не шефът на СБУ В.Наливайченко) фашистката наказателна операция в Донецка и Луганска области.

  Нещо повече, на празника Пурим на 16 март 2014 год., когато в Крим се провежда референдум за статуса на автономната република (датата не е избрана случайно, а с цел да се удари колкото се може по-силно по еврейската секта на украинския Хабад), равинът на Днепропетровск Шмуель Каминецкий заявява:

  „Ние живеем заедно с украинците вече 1 000 години. И Украйна е наша земя. Днес ще четем естера, както сме го чели преди хиляди години. И именно днес това четене има особено значение. Именно днес новият Аман, нашият общ с украинците враг, стои съвсем близо.

  Забавно е споменаването за украинците, с които евреите живеят заедно вече 1000 години. Но, омесването с Аман означава много.
  Кой е този нов Аман?
  В широк смисъл, това е Русия и руският народ, а по-точно олицетворява президентът на Руската Федерация В.В.Путин, намесвайки в плановете на Хабад Любавич по възстановяването на новата Хазария или по думите на Б.Филатова, новият Цион в Украйна.

  Загубата на Крим болно удари плана на И.Коломойский и неговите покровители в САЩ, начело на най-голямата и влиятелна общност на Хабад в Ню Йорк. А още по-болезнен се оказа процесът на отделяне на Донецката и Луганската републики, скед който несъмнено ще последва и целия югоизточен район на Украйна.
  Невзрачната колиба «град на Хълма» – т.е. новият Йерусалим започна да се разкапва още строителите му да не са започнали градежа.
  Защо?
  Защото се използват лъжи и предателства, жертвопринасяйки обикновените хора в Украйна. И с невиждана за XXI век жестокост, разбишкайки твърде много хора.

  Сега строителите на нова Хазария стоварват цялата си ненавист против Русия и руския народ, против В.В.Путин и неговата команда, назовавайки президента на Русия нов Аман. Така те обаче особено подчертават неговия патриотизъм и разбиране на огромната опасност от плановете на И.Коломойский и украинския Хабад.

  Но, още по-важно за разбирането на дълбоките причини на киевската революция на И.Коломойский е признанието на равина Ш.Каминецкий за хилядолетната история на съвместното съжителство на територията на Украйна.

  На пръв поглед изглежда, че равинът не познава или не знае историческите факти за възникването на Киевска Рус и народа който я населява. Но Ш.Каминецкий говори за съвсем други исторически събития, а именно за Хазарския каганат.

  В IХ век Хазария заема огромна за тези времена територия- от Астрахан и Каспийско море до Днепър, включително Крим, с форпост на север Белая Вежа, от което и произлиза названието Беловежска пуща, където се преселват през Х век бягащите след разгрома на Хазария евреите.

  И ето сега, става дума за възраждането на нова Хазария, център на която да е Днепропетровск. Съдейки по всичко Украйна е била длъжна да стане донор за « града на Хълма» – новия Йерусалим. Т.е. формацията Хабад Любавич е възнамерявала да се пресели от Ню Йорк в Украйна, да направи Днепропетровск столица на Хазария, като по този начин наруши естествения ход на историята.

  Та нали именно в Йерусалим, в държавата Израел трябва да бъде възстановен Третият Храм с престол за Йерусалимския цар, за чиято поява така жадуват и чието пришествие така очакват евреите по цял свят?!

  Но, общността Хабад Любавич има свой възглед на историческата перспектива. Та нали Менахем Мендл Шнеерсон, последният раби на Хабад Любавич, умрял в Ню Йорк през 1994 год. е признан за мошиах, който ще бъде възкресен в определен момент.

  При това, в Днепропетровск вече е създаден храм за М.М.Шнеерсон, където той ще се възкачи на своя престол. И това е центърът на Хабад «Менора», най-големият комплекс в Европа.

  И така, членовете на Хабад Любавич вече не чакат пришествието на мошиаха в Израел, а възнамеряват да си направят свой Израел- „град на Хълма“/Цион/ на украинска земя, възраждайки Хазария. Та нали те не помнят Израел? А съдейки по всичко не желаят да имат нещо общо с новата историческа Родина, с истинската Обетована Земя.

  В своята чудесна работа «Зигзагите на историята», академикът от Руската Академия на естествените науки Л.Н.Гумильов много точно предсказва събитията ставащи сега в Украйна.

  В началото на IX век в Хазария е извършен преврат. В резултат втори човек след кагана/княза, царя/ става евреят Обадия, син на дагестанския военачалник Булан, приел юдаизма.

  Събитията за които разкрива Л.Н.Гумильов следват така:

  1. Обстоятелства, при които е извършен този не толкова религиозен, колкото държавен преврат се прикриват с много измислици и легенди, с една цел, да се скрие от народа и историята истинските събития.

  Същото наблюдаваме сега и в Украйна, как от победата на майдана на 22 февруари 2014 година се възползват тези, които формираха народния гняв против президента В.Ф.Янукович и неговата корумпирана клика. Всички, които призоваваха народа на Украйна към въстание, към активни действия против милицията и спец-поделението «Беркут», при това оцапвайки с кръв защитниците на майдана, с «небесната сотня» на В.Ф.Янукович, превзеха властта по правото на победителя.

  Но, що за победители са те ?

  Без съмнение, всички те са от Хабад-Любавич и за това имат огромна подкрепа от США и Евросоъюза.

  Може да се каже, че революцията на Хабад победи в Украйне, но целите и бяха скити дълбоко в недрата на новата власт. И само благодарение на мълниеносната кримска операция нещата започнаха да се проясняват за много хора небезразлични към съдбата на украинския народ.

  Тези цели са създаване на украинска територия на нова Хазария, на град на баира, на хабадския Ерусалим, с трон за М.М.Шнеерсон.

  2. Казват- Обадия е бил човек интелигентен. И с връзки сред еврейската диаспора. За «мъдреците израелски» той не е жалил сребро и злато. Само и само да се съгласят и да приемат ситуацията в Итил.
  И ако съпоставим с този факт общоизвестното „знание“, че за политически преврат са нужни пари и организация, то е очевидно с какви сили е бил свързан Обадия.
  От смяната на властта печелят не само хазарите и хазарските евреи, а и придошлите евреи, еврейската общност като цяло. Като е така, значи те са и организаторите на преврата, запазвайки легитимен вид на станалото. Това обяснява защо всички държавни длъжности са разпределени между евреи, при което самият Обадия приема титлата «пех» (бек), на арабски «малик» означава цар.
  Т.е. той оглавява управлението при жив/ каган/, но който е под стража! И се пуска да се появи пред народа веднъж в годината. Естествено по строг контрол.

  Без съмнение, украинският олигарх И.Коломойский, който сега претендира за титлата цар на нова Хазария, ръководи киевската власт, заставяйки я да изпълнява заповедите на Хабад, а по-точно на неговата нюйоркска част, имаща огромно влияние над администрацията на президента на САЩ.

  А президентът, А.Турчинов, А.Яценюк, А.Аваков и В.Наливайченко са само колективен «номинален каганат» на служба при И.Коломойский. Той разпределя ролите и назначава свои представители на държавни длъжности. Безусловно, парите и политическото влияние на Хабад Любавич са помогнали не само за стъкмяването на майдана, но и на преобръщането на Украйна по плана на богатите евреи, които отдавна кроят планове за преселение от краха на САЩ и надвисналата война в Близкия Изток.

  Редовите еврейските общини ( за разлика от Хабад) за сега само губят от „съседството“ си с това чудовище в международната политика, защото бизнесът им страда от „умелите“ действия на МВФ и ЕЦБ, насочени към преразпределяне сферите на влияние в украинската икономика.

  В края на краищата, печелят олигарсите. Но всички те отдавна са членове на Хабад Любавич и изрядно са вложили пари и влияние в майдана.

  3. През 20-те години на IX век новият ред в Хазария побеждава напълно, с незначителни териториални загуби подчинява езическия каганат. Кримската Хетия е православна държава, страна отпаднла от Хазария и присъединила се към Византия.
  Присъединяването на Крим към Русия бе предизвикано от огромното влияние на този полуостров върху цяла Украйна, върху всички украинци.
  Освен важното геостратегическо значение на Крим за целия Черноморски регион и даже за Близкия Изток, е трудно да се преоцени ситуацията от строителите на нова Хазария във Вашингтон и Днепропетровск. Те едва ли са се смирили, че са били надхитрени от президента на РФ В.В.Путин.

  Мълниеносната операция по заемането от «вежливите хора» на ключовите точки за управление не остави никакви шансове на киевската хунта на И.Коломойский и ръководството на Хабад. Със загубата на Крим трябваше да се примирят русофобите както в Украйна, така и в САЩ. Но в отговор бе разлюляно противостоенето между двата светогледа в «незалежната». Отношението към Русия и руския народ стана лакмус за десетки милиони хора, населяващи Украйна. При това тези, които считат себе си за руснаци, разбраха целите на киевската хунта и замитингуваха против нея. Онези, които считат себе си за баш украинци, ненавиждащи Русия и руския народ, сега защитават фашизма/национализма на новата власт.
  Даже напук на себе си!
  Заложници на украинската ситуация станаха не тези, които се съпротивиха на възраждането на Хазария, а онези, които я приветстваха.
  Резултат на това ценностно противостояние е гражданската война.

  4. Превратът, жертва на който става родовата аристокрация на всички етноси, влизащи в Хазарския каганат и сродила се с тюркската династия, предизвиква гражданска война, в която на страната на въстаниците застават маджарите, а на страната на юдеите наети за пари печенеги. Тази война е безпощадна, защото според вавилонския Талмуд «неюдеите, правещи зло на юдеите, причиняват същото и на Господ, оскърбявайки го по този начин и заслужават смърт».
  Поголовното изтребление на всички хора от другата страна на фронта е отглас от дълбока древност.
  Обадия възражда забравената древност.
  Киевската хунта отправя за югоизточна Украйна военни съединения от западните области и десантната бригада от Днепропетровск.
  Но, има малко доверие към своите граждани, защото знае, че армията няма да стреля срещу своя народ.
  За това в тила на военните части И.Коломойский поставя бандитите на «Десния сектор» на Д.Ярош- член на Хабад. Там са насочени и собствените му щурмови отреди, наети ката, както и «Десния сектор» за пари, при това съвсем не малки.
  Естествено, че заплащането на наказателните операции не поема върху себе си олигарха И.Коломойский, а подчиненото му правителство на А.Яценюка. Т.е. АТО се провежда с народни пари, против самия народ.
  Подобно вероломство е напълно в стила на Хабад, който с цялата си жестокост затрива волеизявлението на украинците желаещи само едно- свобода.
  Свобода от антинародната власт в Киев, свобода от диктата на олигарсите на Хабад, свобода от опиянените от личната си безнаказаност майдански лумпени, убиващи за пари стари и млади, жени и деца.
  Тази кръвожадност на опустошени нехора, подгрявана от човеконенавистната пропаганда на Хабад, причини страшната трагедия в Одеса на 2 май. Бяха живо подпалени и разстреляни над сто одесити в Дома на профсъюзите. Бандитите хладнокръвно изливаха на главите им напалм иго подпалваха, а след това се снимаха на фона на мятащите се по коридорите живи факли… Ужасът на убийствата бе епилог на фашизма на И.Коломойский.
  След него Украйна стана друга.
  И сега, онези, които споделят радостта на подпалвачите заради гибелъа на изгорените хора, вече как да бъдат граждани на свободна страна?! Та те се превърнаха в роби на Хабад.

  5. После тази война, началото и краят на която не могат да бъдат точно датирани, защото тя продължава под много друго форми, Хазария измени своя облик.
  От системна цялост тя се превърна в противоестествено съчетание на аморфна маса поданици с господарска класа, чужда на народа по кръв и религия.
  Да се нарича феодализъм получилата се ситуация няма качествата му. А и може ли етносоциална химера да принадлежи към каквато и да било формация? Действително, след 2 май 2014 година Украйна загуби своята държавност в този вид, в който тя бе до момента, даже с антинародната власт в Киев.
  Защото изгорените одесити, принесени на олтара на Хабад, а също разстрелът на милиционерите в Мариупол, на 9 май 2014 година за отказа им да стрелят по мирните граждани, празнуващи Денят на Победата, окончателно унищожиха както самото название «Украйна», така и украинската култура, която стана олицетворение на ужаса от фашизма, изникнал от насилствената украинизация на населението.
  Не е учудващо, че след провеждането на референдума за независимост в Донецка и Луганск- области, чиито резултати станаха изненада за много аналитици, опълченците на «Новроссия» започнаха да провеждат операции за тотално унищожение на фашистките щурмови отреди на И.Коломойский. Борбата за свобода, подкрепяна от милиони хора в Украйна, вече не спира на границите на Донбас, а се движи на Запад, в Киев. Разбирайки това, И.Коломойский започна да източва стратегическите запаси от нефт на Украйна и да ги продава в страните от Евросъюза.
  Първият транш от кредита на МВФ не отиде за плащане на руския газ, което киевската хунта вече не може да обясни с антируска риторика, а бе поделен между върхушката на днепропетровския Хабад и украинските олигарси.
  Аморфното образование Украйна се е запътило към залеза си, предавайки съдбата си в ръцете на Новоросия. И така, опитите за възраждане на нова Хазария в Украйна се провалиха напълно и стана очевидно, че връщане към миналото не може да стане, даже дори киевската власт да падне и избяга след режима на В.Ф.Янукович в друга, западна страна.
  Евреите на Хабад създават в Киев отреди за самоотбрана, но не за защита на марионетната хунта на И.Коломойский, а за създаване коридори за бягство и печелене на време за прехвърляне на запад на натрупаните богатства.
  Наказателните отреди на фашизираните лумпени още продължават операциите си против независим Донбас, стреляйки и в гърба на киевските солдати и добивайки своите ранени. Но тази ярост вече не е толкова опасна, както преди.
  Рубикон е преминат и опълчението на свободните републики справедливо правят планове за поход към Киев и Днепропетровск, за да добият във фашистското логово окончателно предателите и поробителите на свободния народ на вече Новоросия.
  Паметта за жертвите в Одеса няма да позволи на полковете народно опълчение да се спрат на границата на Донбас, а ще ги поведе по-нататък, приемайки в своите редове все повече от онези, които „няма да забравят и няма да простят“.
  Падането на режима на И.Коломойский и Хабад вече не е зад баира, а какво по-нататък?
  На какви условия ще се основе новата държавност от победителите над днепропетровския и киевски фашизъм?
  Това е най-главният въпрос, който трябва да бъде решен днес, защото без идейна основа протестът против сегашното устройство на властта в Киев ще изглежда като замяна на едно ръководство с друго.
  На каква основа ще трябва да се базира икономиката на Новорусия, кой ще бъде основен притежател собственост, включително на земята и недрата?
  При това трябва да се има пред вид че състоянието в западните и източните области се отличава съществено, както по отношение собствеността, така и нагласата към колективизация на труда.
  Затова е необходимо да се изработи принцип, съгласно който стратегическите предприятия да станат собственост на народа, т.е. държавата да предаде земята за безсрочно ползване за земеделие и строителство на тези, които ще я стопанисват, а не на посредници.
  Недрата да не могат да бъдат предавани за частно управление, за чуждестранни концесии и артели на гражданите, а да са държавна собственост. Политическата система трябва да бъде изменена и да се премине в изборни органи на властта не по партийни списъци, а по окръзи, градове и области със създаването на Върховна Рада, като представителен орган на всички слоеве на населението на Новорусия.
  Тези и много други въпроси на държавното устройство е нужно да решат незабавно за да може целият народ на Украйна да разбере крайните цели на Новорусия.
  А те да бъдат огласени от вожда на антихазарската народна революция! „

 3. Позиция, която назовава нещата такива, каквито много от човеците интуитивно усещат, че са истината, но се страхуват да я огласят, е позиция достойна. Отново адмирации, Богомиле! Дай Боже всекиму такова дело и име.

 4. С това признание на В.Нюланд пред Сената на САЩ, трябваше да започнат новините на всички медии!

  Зам.-държавният секретар на САЩ пред Сената:

  „В Украйна има съоръжения за биологични изследвания.
  Всъщност сме доста притеснени, че руската армия може да поеме контрол върху тях.
  Затова работим с украинците, за да предотвратим попадането на тези материали в ръцете на руските сили“,
  отговаря Нюланд на въпроса дали в Украйна има биологично оръжие.
  ?!
  ……………………..

  И защо са притеснени, ако работят за доброто?!

  По бг-медии днес разказват – че от Одеса се опитват да прехвърлят у нас много украинци с онкологични заболявания, инвалиди, млади хора имащи нужда от трансплантации.
  Какво правим български журналисти?!

  От сайта Дир.бг
  https://dnes.dir.bg/svyat/viktoriya-nyuland-v-ukrayna-ima-laboratorii-za-biologicheski-prouchvaniya

  „Китай официално поиска САЩ да внесе яснота по обвиненията за подкрепата им в разработването на биооръжия в Украйна.

  „Военнобиологичните програми на САЩ в Украйна могат да бъдат върхът на айсберга. Под предлог за сътрудничество за намаляването на биологическите рискове в сферата на безопасността и защитата на световното здраве,

  Вашингтон контролира 336 лаборатории в 30 държави по света!“, каза говорителят на Външното министерство на Китай Джао Лидзиен.

  И от Русия…

  „Под предлог за борба с Сovid, Украйна е изпратила на Съединените щати хиляди серумни проби от пациенти, предимно на тези, принадлежащи към „славянската етническа група“,
  заяви Игор Кирилов, началник на силите за радиационна, химическа и биологична отбрана на въоръжените сили на РФ“.
  ……………….

  Лвов, Харков и Полтава. Лвов се намира на 70 км от границата с Полша, там какво е населението?!

  Защо бе, хора?
  В цялата досегашна история на Земята няма по-побъркано човечество от днешното.

  Като зловещия смях на Жокера, героят суперзлодей срещу Батман.
  Защо?

 5. НАЙ-ГНИЛАТА И ПРОКАЖЕНА ДЪРЖАВА Е АМЕРИКА , не пиша нация понеже те не са такава .КОЛКО ЛИ ЛАБОРАТОРИИ ИМА ПРИ НАС ТОВА СЕ ПИТАМ И СЪМ СИГУРЕН ЧЕ ИМА , НАЛИ ИСКАХА НЯКАКВИ ЕКСПЕРИМЕНТИ В АРМИЯТА ДА ПРАВЯТ. АКО НЕ ГИ ИЗМЕТЕМ ОТ ДОМА СИ ПОНЕЖЕ ТОВА Е НАШИЯТ ДОМ НЕ НА КРАВАРИТЕ И ПОЛИТИЦИТЕ ЩЕ ПАТИМ МНОГО , ЖАЛКО САМО ЗА ДЕЦАТА НИ .

 6. „Никита Михалков с уникален анализ на последните осем години.“…
  с отлично документиран разказ, почти нищо ново, но е добре тези неща периодично да си ги припомняме.

 7. Напълниха ми потребителската кошница с европейски ценности…
  Не мога повече !
  Преядох.

  Край,почвам да храня бежанци с тях…
  Да им е сладко !

  Венсеремос.

 8. Свързването на Коронавирус и едра шарка Кога и Къде вече знаете!!!БИЛ обещаваше Нова по страшна ПАНДЕМИЯ!!!Засега се ОТЛАГА!!!

 9. „База данни – 49.497 души (пълно досие).
  Секретни документи за специални операции в Донбас.
  Изтезания, методи за въздействие върху политическите затворници.
  Реестр регистър на Десния сектор UNSO и много други.
  Във връзка с това отново моля всички активисти – оставете Христос заради него. Никой не иска смъртта ви.”
  Михаил Онуфриенко mikle1

 10. Тая ,бачо ви Кольо, май и знае миналото,без да я познава !

  Има много голямо значение какъв задник сяда на СТОЛА да ви кажа !!!
  Има малки задници,има тлъсти задници,има дръгливи задници и т.н. …

  Но … има и ГОЛЕМИ ДИРНИЦИ ,ама мно о о о го големи !!!
  Хеле пък и ако са и прости ,мамата си е тракало …
  Такъв, седне ли на СТОЛА ,вмирисва всичко,даже неговите там /каквито и да са/ … и те почват да го мразят !

  А бе, признавам си, не мога да разбера как за толкова кратко време, светът се напълни с АБСОЛЮТНИ ИДИОТИ ?!
  Ама 100% идиоти.

  Венсеремос.

 11. Когато видя колега или познат, самоизживяващ се в герой едва ли, като вчера един умник гордо сподели, че спрял да купува някакви вентилатори от Чехия, щото имало руско участие в компанията, което не е вярно, просто отдавна бизнесът не му върви, та като ги видя такива, директно в мутрата и му посочвам да гледа поне „Десен сектор на Евромайдана“, в тубата, без повече коментар.

  Абсолютни разбирам, дето на такива като нас ни се подиграват, че вярваме на конспиративни теории, но след като малко или много си следил едно или друго, вместо да гледаш на Слави шоуто, няма начин да не изградиш някакви естествени антени и когато нещо изненада всички, ти поне да имаш верен поглед на нещата.

  2014 година гледах всичко за Украйна и попаднах точно на слави, който се тюхкаше, какво става там, трябва да има мир, щеше и да ходи, но беше ли незнам.
  Толкова елементарно коментираше, писах му под видеото да се самообразова, не някакви лигави локуми без капка конструктивност и полза.

  Където съм, има все още руска телевизия.
  Та, може би го писах вече, но в Америка, голямото събитие за зеленски, че ще говори пред Сената, поне така ни го представиха, а му дадоха 7 секунди ефирно време, плюс една секунда в кадър с Байдън.
  И на Байдън изобщо не му е до Зеленски.
  Зеленски свърши половинчато работата, вкара във военни действия ЕРусия, тя просто ги изпревари и световната истерияза започна.

  1. Да питам, знае ли някой „Факти“ страницата на кого е?
   Казват на Цветан Цветанов.
   Изключителна помия, грозна, не следя ПИК, но сигурно се конкурират.

 12. Кампанията на нагло-саксите продължава, като предлагат на руски блогери да сменят риториката и да започнат да правят филмчета и постове с антируска и антиоперацията постове. За това им предлагат 75 хиляди рубли!!!
  Руснаците започнаха да ги пращат на х…й, защото няма истински руснак, който да продава родината си за пари!!!

 13. Харвардците и триморците в България да не се хвалят с „партньорски“ проекти, а да изгонят престъпните краварски „изследователи“, които ще провеждат генетични експерименти с български войници. А оная лелка-докторка нам си коя от ВМА да не се прави на ощипана и да говори, че било за „предпазване от опасни болести. От какви опасни болести точно страдат в бг армията?! Или тепърва ще пострадват от екпериментални бъркочи, незнайни вируси и патогени и ще бъдат изнасяни в чували?! И тези тарикати ще се ползват с имунитет за пътувания, пренасяне на каквито си искат опасни зарази, а и няма да отговарят за смъртите, които причинят! Сега е времето да ги изгоним, преди да са започнали и когато им лъснаха престъпните за…ци в Украйна и треска ги тресе. Преди да са убили някое войниче…

  1. Функциите на държавата са да осигури на народа си сигурност, прехрана, работа, лечение ………….
   Къде вижда някой държавност в колониална България.
   Положението ни сега е по-лошо дори от турското робство.
   Избиха над 3 млн. и никой не се трогна, та сега за няколко войничета от туземното население ли?

 14. Виктория Нюланд е родена в Ню Йорк през 1961 год. в еврейско семейство.
  В периода 1991–1993 г. работи в американското посолство в Москва и в частност отговаря за отношенията с Борис Елцин и членовете на руското правителство, назначавани от него.
  В годините 1993–1996 г. е в екипа на заместник-министъра на външните работи Строуб Талбот – под председателството на сенатора Ричард Лугар. В екипа отговаря за Русия, съседните ѝ страни, както и за разширението на НАТО. В частност следи въпроса за ядреното разоръжаване на Украйна, Казахстан, Беларус, и за политическата обстановка в Босна и Република Косово.
  В годините 1997–1999 е заместник-директор по въпросите отнасящи се до държавите от бившия Съветски съюз, следейки най-вече Русия и бившите кавказки републики. Получава медал за работата си в Русия по време на бомбардировките на НАТО срещу Югославия.
  В годините 2000–2003, като постоянен представител на САЩ при НАТО, се опитва да накара останалите държави от Алианса да приемат, че атентатите от 11 септември 2001 г. са акт на нападение
  Омъжена е за Робърт Каган, също евреин.
  Робърт Каган е един от идеолозите на Проекта за новия американски век.

  1. Сутринта на 11 септември 2001 г. Клаус Шваб закусваше в синагогата Park East в Ню Йорк с равина Артър Шнайер, бивш вицепрезидент на Световния еврейски конгрес и близък сътрудник на милиардерите Бронфман и Лаудер. Това са двете основни семейства на ционистите в САЩ, лидери на Еврейския конгрес.
   Заедно двамата мъже наблюдаваха как бяха взривени сградите на Световния търговски център в Ню Йорк.
   Сега, две десетилетия по-късно, Клаус Шваб отново е на челно място в още един важен момент в съвременната история.
   Или по-точно Клаус Швайб /Ротшилд/.

   1. Блин-кен…!!!Родился в еврейской семье в Йонкерсе. Отец Дональд Блинкен (род. 1925) — дипломат, посол США в Венгрии (1994—1997). Мать Джудит Блинкен (в девичестве Фрем), менеджер танцевальной труппы Мерса Каннингема. Родители матери были венгерскими евреями[7]. Прадед по отцовской линии — еврейский писатель Меер Блинкен (1879—1915). Родился в Российской империи, в городе Переяславе Киевской губернии, выпускник Киевского коммерческого училища, публиковавшийся на идише под псевдонимом Б. Меер[8].

  1. Не може да се гледа видеото. Има звук, но екранът е черен. Може ли някъде другаде да се види филма. Прабвах да го оправя и през настройките, но нищо не се получава. Такае и френският документален филм, така е и полският. Всички показват реалността, но под претекст, че има сцени с насилие филмите не могат да се гледат, но може да се слушат. Аз ли нещо не правя както трябва?

 15. Китайското външно министерство призова САЩ да публикуват данни за военните биолаборатории в Украйна.

  На територията на Украйна работят 26 американски лаборатории и други подобни съоръжения.
  САЩ контролират 336 лаборатории в 30 страни.

 16. Виктория Нуланд ПОТВЪРЖДАВА :

  «На Украине есть биологические исследовательские объекты, на самом деле мы сейчас весьма озабочены тем, что российские военные могут пытаться взять их под контроль.

  Так что мы работаем с украинцами над тем, чтобы они смогли предотвратить переход каких-либо из этих исследовательских материалов в руки российских сил“ .

 17. Ето къде се произвеждат и изпитват вирусите !

  В полученном от Минздрава Украины приказу руководству лабораторий предписывалось еще в день начала российской спецоперации уничтожить все материалы исследований и сами вирусы и прочие патогены.

  25-го февраля все они отчитались о проведенной работе и безвозвратном уничтожении возбудителей дифтерии, сальмонеллезе, сибирской, язвы, чумы и прочих смертельно опасных болезней.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *