« Върни се назад Публикувано на 19.09.2014 / 23:08

Жени Калканджиева намачка „моралистката” Венета Райкова

Евжения КалканджиеваЖени Калканджиева бе извикана в изповедалнята на „ВИП БРАДЪР” без да знае, че ще влезе в директно в ефира на „Голямата уста”, където бе приютена Венета Райкова, за да изявява „морализма” си. Венета Райкова реши да влезе в ролята на вярната съпруга, моралистката и тинтири – минтири банални ментета.

Жени Калканджиева обаче аргументирано я смачка, като и заяви, че Райкова прави интриги, че не иска да чуе мнението и, а иска чуе, онова, което и се иска на нея. „Аз не съм жалка трътка, каквато искаш да ме изкараш и ако продължаваш да не слушаш какво искам да ти кажа, ставам и си тръгвам”, цапароса Жени Райкова.
Венета Райкова реши да се изживее като най-вярната жена на света и обяви, че ако била на мястото на Жени Калканджиева щяла да забие шамар на Зорница Линдарска ли, Линдарева ли, все едно, при влизането и в къщата, вместо да я прегърне и поздрави, както била направила Жени.
Жени и отвърна, че това е въпрос на възпитание и етикет, и че не може да мрази човек, когото изобщо не познава, като Линдарска, и че Линдарска за нищо не и е виновна, защото появата и в живота на Тачо е вина не на Линдарска, а на това, което се е случвало в семейството им, и което е довело до изневярата.
Райкова обаче я обвини директно в лицемерие, на което Жени отвърна, че по никакъв начин Венета няма да получи такъв отговор, какъвто и се иска на Венета.
Предаването „Голямата уста” иначе бе изключително слабо, предвид гръмовните анонси. Райкова декламираше притеснено пред аутокюто, което очевидно и бе чуждо, а гостите и бяха досадно скучни.
Afera.bg

«