Публикувано на 19.03.2008 / 18:46

Жени Калканджиева:Къро, всеизвестният български наркодилър предизвика цялото меле!

 

– Г-жо Калканджиева, в мелето в боксовата галавечер в зала „Универсиада" пострада вашият съпруг. Имаше ли той вина за боя?
– Ние не знаем кой има вина, защото мелето започва от външния вход, а ние бяхме на масите. Това, което аз видях, беше как 20-30 големи момчета се биха много. Аз избягах. Мъжът ми не е от тези хора, които бягат. Мелето мина през него и той беше ударен.
Бях там и видях боя.
– Е, кажете тогава това нормално ли е?
Не. но искаме да разберем кой го е предизвикал?
– Искате ли да ви кажа кой го предизвика?
Да. Хубаво е да се знае.
– Хубаво е да ме цитирате. Говорих с други журналисти и ги попитах, познавате ли кой е Къро? Те ми отговориха: „Не, не знаем". Охраната на Къро, всеизвестният български наркодилър, предизвика цялото меле. И моля ви, цитирайте ме, защото мен не ме е страх да кажа кой е направил мелето. Не питайте колко пъти е бил ударен мъжът ми, защото за мен е важно да разбера кой е предизвикал цялата работа. Господин Къро!
Той беше ли там?
– Да, естествено.
Разбрах, че и по коридорите е имало нещо?
– Не знам дали знаете, но имаше три боя снощи. Интересно ми е какво ще ви каже управителят на залата, защото той пред мен лично каза, че е бил бит. Бил е ударен. Питайте го! Да видите дали ще ви каже. Писнало ми е от страхливци. Този човек каза пред мен и мъжа ми, че са го били отвън.
Юмруци е имало и по коридорите, така ли е?
– Шефът на залата е бит в коридора. Там са се търкаляли някакви други хора, но беше масов бой, в който изобщо не можеш да оцелееш. Никой не знае кой те удря и защо те удря.
– Видях, че вие избягахте.
– Бягах като луда, защото, като стане такъв въргал, никой не те пита дали си Жени Калканджиева, дали си жена. Те те хващат и бият. Освирепели мъже. Но пък мъжът ми не може да бяга. Такъв му е характерът.
– А съпругът ви добре ли е в момента?
-Да. Напи се малко. Беше го яд много. Разберете как и откъде е тръгнало всичко.
Жалко, защото шоуто бе много хубаво.
– "Визаж" беше съорганизатор и ми беше много приятно. Видях момчета със спортен дух. Какво е спортистът? Човек, който може да признае, че е победен. Боят след това показва какъв човек е българинът. Човекът, който организира събитието, е близък мой приятел и знам какво даде от себе си, от душата си. Няма да простя това, че в България се позволява да става масов, побой. Сега ми е любопитно дали ще има реакция.

         Някой предизвика ли охранителите на Къро. за да тръгнат да се бият?
– Не мога да ви кажа това, защото боят тръгна от вратата. Ние видяхме само тълпа, в която хората се млатеха кой където свари. Нямам представа кой кого е предизвикал. Мелето се завъртя от вратата и заобиколи половината ринг.
– Долф Лундгрен видя ли всичко?
– Знаете ли какво друго ми направи впечатление. Как хората се обръщаха към водещия Крум Савов. Такова неуважение. Чух псувни по негов адрес, подигравки. Всички, които ходят на такива събития, трябва все пак да уважават телевизионните водещи. Замеряха оператора с фасове. Това, че са си купили билети за 20 лева, не означава, че са единствените в залата. Българинът си остава селяндур. Вместо да се радва на състезанието, решава да си оправя проблемите с масово насилие. Нямам какво повече да ви кажа.в. “Окей”

Коментари 0 за
“Жени Калканджиева:Къро, всеизвестният български наркодилър предизвика цялото меле!”

  1. БЪЛГАРИНАТ пръв измисля електронноизчислителната машина на базата на която днешният компютер е това което е, БЪЛГАРИНАТ пръв използва самолет за военни цели и превзема Одрин, БЪЛГАРИНАТ е в екипът създал БОИНГ и т.н. Бай Ганьо не е национален а социален герой г-о.

  2. Ти говориш за Каро Агопович, когото убиха във Варна. Този е Красимир Каменов – Къро.

  3. E kak taka? Tozi Karo ne e li ubit: „40-годишният Къро, застрелян с пет куршума в гърба и в тила, е бил авер на покойните вече Иван Тодоров-Доктора и на шефа на „ВАИ холдинг“ Георги Илиев; убитият имал и дялове в казина в „Слънчев бряг“ (21.11.2006)

    Ili stava vapros za drug???

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *