Публикувано на 29.06.2020 / 14:05

ЖЕНАТА НА ЛИЧНИЯ ЛЕКАР НА БОЙКО БОРИСОВ, ГЕРБ ДЕПУТАТЪТ „ЛЪЧО МОЗЪКА“ – ВЪВ ФИРМА НА ЦЕКИТЕ. ФИРМАТА Е С 1 МЛН.ЛВ. КАПИТАЛ, А ТЯ В – СЪВЕТА НА ДИРЕКТОРИТЕ

ЖЕНАТА НА ЛИЧНИЯ ЛЕКАР НА БОЙКО БОРИСОВ, ГЕРБ ДЕПУТАТА ЛЪЧО МОЗЪКА – ВЪВ ФИРМА НА ЦЕКИТЕ. ФИРМАТА Е С 1 МЛН.ЛВ. КАПИТАЛ, А ТЯ В – СЪВЕТА НА ДИРЕКТОРИТЕНаскоро създадената „Дъ Бетър Платформ“ АД е правоприемник на „Уинър геймс“ ООД плюс ЕФБЕТ на известните като „Цеките“ Цветомир и Боян Найденови.

Именно срещу „Уинър геймс“ ООД Васил Божков е подал сигнал до прокуратурата – за организирана престъпна група за кражба на ДДС, фалшиви документи, укриване на печалба и спестяване на данъци.

Новосъздадената „Дъ Бетър Платформ“ АД е с капитал 1 000 000 лв. а в Съвета на директорите и влиза и жената, с която живее на семейни начала депутата Лъчезар Иванов от ГЕРБ, известен като „Лъчо Мозъка“, от която има дъщеря – Камелия Георгиева Цоклинова.

ЖЕНАТА НА ЛИЧНИЯ ЛЕКАР НА БОЙКО БОРИСОВ, ГЕРБ ДЕПУТАТА ЛЪЧО МОЗЪКА – ВЪВ ФИРМА НА ЦЕКИТЕ. ФИРМАТА Е С 1 МЛН.ЛВ. КАПИТАЛ, А ТЯ В – СЪВЕТА НА ДИРЕКТОРИТЕЛъчезар Иванов освен депутат от ГЕРБ е и личен лекар на Бойко Борисов.

Съвета на директорите на „Дъ Бетър Платформ“ АД включва:  Митко Цветанов Тодоров, Боян Стефанов Найденов, Цветомир Стефанов Найденов, Константин Иванов Динев, Христо Владимиров Пенчев, Ясен Деянов Владимиров, Камелия Георгиева Цоклинова.

В медиите изтече сигнал, за който се твърди, че е до прокуратурата, изпратен от  Васил Божков:

ДО: СОФИЙСКА ГРАДСКА ПРОКУРАТУРА

ДО: СОФИЙСКА ОКРЪЖНА ПРОКУРАТУРА

ДО: СПЕЦИАЛИЗИРАНА ПРОКУРАТУРА

ДО: ГЛАВЕН ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ДО: МЕДИИ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

На вниманието на прокуратурата и независимите медии в Република България:

През последните 5 години през фирмите: ДЕВРЕАЛМ ЕООД с ЕИК: 203726570 (с придобит наскоро мажоритарен дял от ЕФБЕТ), фирма АТОМ ДЕВ ЕООД с ЕИК: 202758387 (партньор на ЕФБЕТ), фирма УИНЪР ГЕЙМС ООД с ЕИК: 202680682 (преобразувана наскоро в обща фирма с ЕФБЕТ) и през приближени им над 100 фирми фантоми:

 • Са фактурирани милиони левове, под формата на реално неизвършени услуги, с цел кражба на ДДС, неправомерно укриване на печалба в посочените фирми и спестяване на съответните данъци към държавата;
 • Са усвоени незаконно милиони левове от Европроекти;
 • Е оказван натиск върху програмисти от съответните фирми, да лъжесвидетелстват при проверки от инспектори на агенция на труда и други органи на реда;
 • Са назначавани десетки лица, само на хартия, с цел усвояване на евросредства по различни проекти.
 • Схема 1: получаване на евросубсидия, последващо назначаване на лица, на които се внасят официално осигуровките по банков път, но заплатите се изплащат частично на ръка на служителя. Останалата част от парите давани „на ръка“ са отивали в нечий партиен джоб – #ЧИЙ?
 • Схема 2: програмисти от въпросните фирми са назначавани на почасови договори към фирми фантоми, често без тяхно знание и съгласие, с цел спестяване заплащане на осигуровки към държавата. Съответните лица са назначавани във фирми изпълняващи европроекти без тяхно знание);

Част от организаторите на тази ОПГ са управителите на съответните фирми – Константин Иванов Динев и Христо Владимиров Пенчев;

Те присъстват (случайно?) и в съвета на директорите на наскоро създадената съвместно с ЕФБЕТ фирма „Дъ Бетър Платформ“ АД (Със съвет на директорите: Митко Цветанов Тодоров, Боян Стефанов Найденов, Цветомир Стефанов Найденов, Константин Иванов Динев, Христо Владимиров Пенчев, Ясен Деянов Владимиров, Камелия Георгиева Цоклинова), ЕИК: 205868554 с капитал от 1 млн. лева. Фирмата е с правоприемник фирма УИНЪР ГЕЙМС ООД, участник в голяма част от въпросните данъчните злоупотреби.

Моля да бъде извършена щателна данъчна проверка на този кръг от фирми и тази ОПГ, разбира се спазвайки всички презумпции за невинност на горепосочените лица.

Моля проверката да установи освен наличие на данъчни злоупотреби в особено големи размери, за какъв на брой фирми е водено тристранно счетоводство и какво този обръч от фирми е произвел като продукти срещу получените пари от еврофондове за последните 5 години?

Тази Организирана Престъпна Група, под чадър на НАП и Прокуратурата ли е в момента?

Този чадър заради развитието на дигиталните хазартни продукти на ЕФБЕТ от страна на горепосочените лица, и завземането на дигиталният хазарт, след отстраняването ми от България ли е?

Прокуратурата и другите компетентни органи на държавата, ще продължат ли да си затварят очите, тъй като лицата са под покровителството на ЕФБЕТ и братя Найденови или ще си свършат работата?

В Република България, знаковите арести с фанфари и публичност само за неудобни на властта лица ли са запазени?

След установяването на верността на изнесените от мен факти, група програмисти (бивши и настоящи служители на съответните фирми) са готови да предадат допълнителни веществени доказателства и да свидетелстват пред съответните органи, както за оказвания върху тях натиск, така и за порочните данъчни схеми във фирмите.

Към момента – тези лица се страхуват да се свържат директно с прокуратурата, тъй като нямат доверие в безпристрастността ѝ и се страхуват за живота си от въпросната ОПГ, явно ползваща се с протекции на държавата.

Васил Крумов Божков“

Както е известно Цветомир Найденов не слиза от провластовите телевизии и не спира да ръси главозамайващи скоропоговорки за Божков, като свидетел на прокуратурата. Междувременно залага във фирмата си ГЕРБ капии, изключително близки до лицето Бойко Методиев Борисов.

Жената на ГЕРБ депутата Лъчезар Иванов участва още в следните фирми:

ЖЕНАТА НА ЛИЧНИЯ ЛЕКАР НА БОЙКО БОРИСОВ, ГЕРБ ДЕПУТАТА ЛЪЧО МОЗЪКА – ВЪВ ФИРМА НА ЦЕКИТЕ. ФИРМАТА Е С 1 МЛН.ЛВ. КАПИТАЛ, А ТЯ В – СЪВЕТА НА ДИРЕКТОРИТЕ

ЖЕНАТА НА ЛИЧНИЯ ЛЕКАР НА БОЙКО БОРИСОВ, ГЕРБ ДЕПУТАТА ЛЪЧО МОЗЪКА – ВЪВ ФИРМА НА ЦЕКИТЕ. ФИРМАТА Е С 1 МЛН.ЛВ. КАПИТАЛ, А ТЯ В – СЪВЕТА НА ДИРЕКТОРИТЕAfera.bg

Коментари 22 за
“ЖЕНАТА НА ЛИЧНИЯ ЛЕКАР НА БОЙКО БОРИСОВ, ГЕРБ ДЕПУТАТЪТ „ЛЪЧО МОЗЪКА“ – ВЪВ ФИРМА НА ЦЕКИТЕ. ФИРМАТА Е С 1 МЛН.ЛВ. КАПИТАЛ, А ТЯ В – СЪВЕТА НА ДИРЕКТОРИТЕ”

 1. Държавата на българите се унищожава бавно и методично от бандата на ГЕРБ!
  В момента в България има близо 140000 безработни, фалирал малък и семеен бизнес, явен геноцид спрямо инвалидите, пенсионерите, майки с болни деца …
  На път сме да ни въведат нови строги карантинни мерки мерки, нарушавайки всички човешки права, чака ни мизерия, глад …
  Докога? Докато спрат изнесените записи, снимки на вожда Б.М.Б!
  Оживявайте българи кой както може, но не крадете като тях … Унищожиха и продадоха плодородната българска земя, дадоха на чужди компании електроенергията, минералните ресурци, злато, руда, транспортните ни мощни фирми като СО МАТ, БГА „БАЛКАН“, унищожиха леката ни промишленост, огромни заводи, армията – станахме държава не от третия свят, а някаква непозната извънземна държава от неизвестния все още 4-ти свят! Може пък да сме извънземни щом все още оцеляваме, а? Срам и позор за близо 1400 вековната ни ни Велика държава – отдавна свалила гащите, продадена и унищожена икономически!
  Който иска да си трае – аз не искам и не мога … Идва ми да ревя с глас от мъка … А вие, приятели навеждайте глави, защото наведена глава сабя не я сече! Аз глава не навеждам, ще се боря до дупка срещу мафията и откровения грабеж и разпродажба на Родината ми от некадърни и корумпирани нещастници …
  Очаквам следващото блокиране в социалните мрежи! С възмущение – полк. инж. Кирил Стаменов

  1. …AMA,,PISHMAN DOCENTITE/,,SVODNICI,,NA BIBITKO..IMAT LI ,,SAPRUGI,,..VESSE,TAZI E,,NA ZAPLATA,,…B.B E,,PRISHIL,,…,,KOTARAKA,,STALIYSKI..,,TAM,,..!

 2. Не знам какъв какъв човек трябва да си, при всичките тия обвинение, записи и снимки да стоиш още на власт?!?Мисля и не мога да дам смислен отговор на този въпрос…

 3. Нима Боко се доверява на способностите на Мозъка? В такъв случай здравата ще закъса. А пропо, какво стана с разследването на убийството на Милен Цветков, където беше замесено Лъчовото отроче? Или това е безинтересно за прокуратурата? А тази кифла трябва здравата да го е закъсала и да е снижила мерника, щом се е хванала с подобна отрепка. Какво ли не правят мангизите!

 4. И това ако не са достатъчно данни! Но Гешев е глух и сляп, с пръст няма да ги пипне.

 5. ,,Афера“ е знамето на онеправданите, пик е на лъжците, на овшорките, на подлогите, на мразените и презираните от народа.

  1. ..LACHO,,MOZAKA,,DALI NE E ,,IZCHAKVAL,,/15 MIN.,NA PARVIJA ETAG PRI ,,OHRANATA,,..KAMELIJA,KOJATO ,,SE E KACHVALA,,/VECHER..DO..VTORIJA ETAG V,,KASHTATA V BANKJA,,..A..

 6. Днес в жълто-кафявото сайтче на едно силно противно, плувнало в лой и неистова злоба ратайче на мутрата от Банкя е написано: „Президентът деградира до “ Афера“! За безочието, наглостта, унизителната сервилност към мутрата и престъпното му, мафиотско правителство няма изнамерена мерна единица, знае се! Но тази наглост задължително трябва да получи ответен удар в тлъстия задник и в лоената мутра, ответен удар, който да го вкара където му е мястото!

 7. НякоЙ трябва да си провери/предотврати PR-a!!!
  … Булките са грешни/ГРЕШКИ!
  … и на ДВАМАТА!

 8. Имам три коментара:
  1. Крушката си имала опашчица.
  2. Тези наглеци са твърде елементарни. Прекалено плитка и прозрачна схема. Очевидно са заложили изцяло на вечния БМБ/Горанов
  3. Такава комбинация не може да мине в „бяла“ държава, трябва и вечна протекция от властта. А никоя власт не е вечна.
  Радвам се че кълбото се разплита.

 9. Фирмата собственик на ВЕЦ-а на яз. Студена е “Пауър Туенти Туенти”, в чието управление влизат Айнур Гошкелов, Камелия Цоклинова и Хайри Кулов.

 10. Пик пише, че Радев бил паднал до нивото на „Афера“. Май всички ще паднат до нивото на „Афера“, поне всички извън управляващата мафия.

  1. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

   Не чета ПИК, но е ясно, че изпълняват поръчка, да направят смешен президента.
   Трябва експертиза призната от съда, защо Борисов не иска това?
   Щото не му отърва?

   Борисов в един от записите, като даваше инструкции, каза за трима, че може да са в НС и едното име беше Валери!
   Същият предполагам Валери, дето влезе в НС плюейки по Борисов.

   1. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

    „Влади, Менда и Валери мисля че са там“ … – Борисов
    Направих си труда да прослушам пак записа, и наистина едното име е Валери.

   2. Трябва всичко да се чете, така няма да има изненади. Лично аз не знам къде е президента и къде е Бойко. Всичко е кръгове на влияние, разпределение и усвояване. Понякога си мълчат. Външните господари плащат на всички. Децата им отиват на престижни служби в САЩ не само на цвъцко, но и на корнела. Ние пък изнасяме изкуствен интелект и купуваме f16, които ще ни ги доставят друг път. В случая със самолетите битката беше за технологии. Бяхме продавали на Грипените, та чак българка за директорка си бяха назначили, после американците удариха по масата и ще тестват пет години за наша сметка. Оня ден прочетох в един български сайт със сървъри в Москва, че руснаците вече тествали въпросната технология в бойни условия. Явно нашите са големи търговци… А тук пък гледам, че имало програмисти, които не знаели по какви проекти работят щото само крадяли пари по европрограми. Ами как са ги отчитали – значи и софтуер са крали. Та така пълната картинка се получава от детайлите на много места.

 11. Личен гинеколог е на БОКолинаБанкянска, а не личен лекар Лъчо „Вертуто“… :::)))

  Ха, ха, ха… :::)))

  1. Явно бойко борисов е станал обратен или джендър щом един гинеколог (Лъчо Мозъка) Му е личен лекар, както пише „Афера“…

   1. Смъртно опасно е в Мутроландия да се пишат и казват такива неща за капо ди тути капи. Само преди три седмици скоропостижно в „Пирогов“ след събуждане от упойка почина от „инфаркт“ шефа на строителната фирма Агромах Методи Бачев. Същият бизнесмен, който през 2016 г. по време на празненство в диалог с актьора Краси Радков заяви на сцената, че кметът на Симитли Апостолов е еб@л ББ. Видеото по случая бе гледано от десетки хиляди българи, а часове по-късно Бачев е арестуван и вкаран в ареста в Благоевград.

 12. Много способни крадци.Цеката е копие на Харизанов вместо да са в затвора те обикалят телевизиите и ядат лаина

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *