« Върни се назад Публикувано на 07.10.2014 / 8:31

ЖАЛЪК БАРЕКОВ. НАГЛО ИЗЛЪГА ЗА „ДОКУМЕНТИТЕ ЗА БОРИСОВ”. НА СЪЩАТА ПОЗИЦИЯ КАТО ДПС.

БарековЖалък Бареков по Нова телевизия. Усуква, лиже, маже, за да замаже всички думи, думища и думички, които изрече по време на предизборните си кампании. Гласовете му били еднакви /?!?/ от евроизборите и парламентарните – 240 000 било като 200 000. Позицията на Бареков за политическата ситуация в момента – досущ като на Лютви Местан – да има правителство на ГЕРБ.

Бареков вкарвал 15 „сериозни мъже в парламента”. Потрес. Бареков май си вярва, че само той е чел листите си. Ако „сериозните“ са такива като от Варна и Б. от Хасково, дето умишлено го пропусна МВР-то на Лазаров, да са честити на българския народ.
Бареков излъга нагло, че бил дал „документите за Борисов” „там, където трябвало”, ама нищо не станало. Бареков НЕ ДАДЕ НИКАКВИ ДОКУМЕНТИ ТАМ, КЪДЕТО ТРЯБВА. СКРИ ГИ. Освен агентурните рапорти, разпространени от него, и обявени от прокуратурата за фалшиви.
Бареков като пръдня из гащи се опита да избяга от въпроса „масов убиец” ли е Бойко Борисов и кого точно е убил. Жалък. Жалък. Жалък. Той бил „жертва”, ах, на злостна кампания, ах, този Бареков, ”жертвата”.
Бареков всъщност влезе в студиото на Нова телевизия, за да пласира онова, което досега даде като знак ДПС.
Бареков заминавал за Брюксел, защото имало там „много важни консултации” за „неговото политическо бъдеще”, ама той искал тук да си е депутат, оф.
Поведението на Бареков бе на ръба да целуне ръката на Бойко Борисов. Но него го нямаше в студиото. Вместо това – стисна ръката на Цецка Цачева.
Afera.bg

«