« Върни се назад Публикувано на 23.06.2017 / 23:21

ЖАЛКИ СЪДИИ ОТ ВОС И ВАС, И ЗА КАКВО МЕ ОСЪДИХТЕ – ЧЕ КАЗАХ ИСТИНАТА ЛИ? ЕТО, ЧЕ НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ ПРИЗНА, ЧЕ В. „ГАЛЕРИЯ“ БИЛ НЕГОВ!

недялко недялковЛицето Недялко Недялков публикува авторски текст:

http://pik.bg/разстреляха-автора-ни-взривиха-редакцията-ни-подслушваха-дома-ни-спряха-вестника-нии-никой-news669537.html

В него има едно знаково изречение: „През 2011 г. взривиха с бомба редакциите на вестниците ми „Галерия“ и „Ретро“.

Алоооо, жалки съдии от Варненски окръжен съд и Варненски апелативен съд, прочетохте ли внимателно: „вестниците МИ /!!!/ „Галерия“ и „Ретро“!

Същото това лице Недялко Недялков заведе дело срещу мен и сайта ми АФЕРА, с приложени куп мои публикации, от които се жалваше, че претърпял болки и страдания, защото съм била писала, че е свързан с вестник „Галерия“ и лицето Алексей Петров.

Лицето Недялков и свидетелите, един от който бе изпратил в съда – Ивайло Крачунов лъжеха безподобно, че никога, за нищо на света и по никакъв начин са нямали нищо общо както с в. Галерия, така и с Алексей Петров, и си било даже срамно как тъй, аджеба, Томова свързвала ангела небесен Недялков с „обвинен като организатор на престъпна група“ Алексей Петров.

Освен, че връзката между Недялков, Алексей Петров и в. Галерия бе обществена тайна, осветена не само в сайта АФЕРА, а в куп още медии, в съда като свидетел се яви и бившият изпълнителен директор на „Лев Инс“, който ясно, точно, фактологично и категорично доказа връзката на Недялков както с Алексей Петров, така и с направата на вестник Галерия!

Нещастниците невчасови, жалките варненски съдии от ВОС и ВАС гледаха като зомбирани и осъдиха мен, че съм написала истината. Защо го направиха, не е трудно да се досетите. Ако бяхте в съдебната зала, щяхте да видите, че никакво значение нямаше за тях и Христос да бе влязъл в нея. Предаварително бях опраскана.

Днес същото това лице Недялков публично призна онова, заради което квича и ме съди, че претърпял болки и страдания, вменявайки, че аз лъжа – призна, че сред: „вестниците МИ“ е именно в. Галерия, с който иначе по делото не само той, но и неговите лъжливи свидетели, нагло излъгаха, че нямал нищо общо!

Да сте живи и здрави, безсъвестни „независими“ съдии, че станахте слуги на лъжата.

Това ви е цялата съдебна система. Лайна. Без никакво извинение.

Веселина Томова

«