« Върни се назад Публикувано на 03.03.2022 / 9:51

ЖАЛКИ ПОДЛОГИ. ЛЪЖАТА ЗА СВОБОДА НА СЛОВОТО

Говорих с близък приятел и известен хирург в Кьолн.

В Германия има пълно информационно затъмнеие за случващото се в Украйна.

Така е навсякъде. Истината е жертва на лъжата.

Това се видя и в Европейския парламент. Станаха да ръкопляскат на крака на едно нищожество, чиято най-значима роля в живота е клоун.

Германците нищо не знаят за цивилните жертви, които нацистите в Украйна  убиват и приписват на Русия.

Не знаят, че руската армия не води война на „изгорената земя“, не знаят, че нацистите в Украйна ползват за щит мирното население. Точно като терористите.

Човекът беше потресен. Пълно информационно затъмнение.

А руснаците пускат още социалните мрежи на Фейсбук, Инстаграм и Туитър, които са част от американската информационна война. Тези нещастници участват във войната по най-позорния начин. Закрилят зверствата на терористите и ги приписват на руснаците, които се чудят как да опазят мирните жители, инфраструктурата, домовете им, даже и редовната украинска армия.

Чудя се защо Русия не е спряла тези мръсни социални мрежи. Защото тези изроди и модераторите им спират всякаква обективна информация. Даже модераторите за Русия се оказват украинци. Егати!

Заслужават да ги напуснем всички, защото печелят от нас и са станали милиардери с други лъжи. Лъжата за свобода на словото.

На този фон нашите тъпаци се вписват идеално. Хаджигенов, полуобразован юрист, Дайнов, комунистически възпитаник, Атанасов, който е прокурор от възродителния процес…

И много други.

Жалки подлоги.

Това беше точно определение.

Богомил Бонев

«