« Върни се назад Публикувано на 21.11.2021 / 19:07

ЖАЛКА ПОЗОРНА „ПОБЕДА“ НА РАДЕВ ПРИ УБИЙСТВЕНО НИСКА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ! ИЗБРАХА ГО 15% ОТ ВСИЧКИ ИМАЩИ ПРАВО НА ГЛАС! ДА ЧЕСТИТИМ НА ОНЕЗИ, КОИТО ЩЕ БЪДАТ ПОМЕТЕНИ!

Каква жалка позорна „победа“ има тоя, дето бил с вас, едва с 15%, айде да са и 20%, от общия брой на гласоподавателите! Позорно фиаско в наредения мач от Херо Мустафа с пуснат срещу него УМИШЛЕНО „втора Цецка Цачева“. Инстинктът на народа проработи и този път, както с ваксините, и той отказа да участва в това режисирано „соаре“.

При убийствено ниска избирателна активност – 25%, балотажа за избор на президент доведе до следните резултати:

1. Румен Радев 63%

2. Анастас Герджиков 33%

Както и миналата неделя, така и сега – и то с още по-категоричен отказ да гласува – българският народ в огромното си мнозинство показа, че е отвратен от всички, начело с Румен Радев.

Избраха го всъщност смешните 15% от всички имащи право на глас в България.

Което означава тотален шамар на взелия се насериозно солташак на Херо Мустафа, решил, че като разбие де що има партия, създаде пластмасов политически продукт на харвардските измамници, предаде де който се сетите, стане пак президент с цената на всичко, за да служи на „синергията с дневния ред на САЩ“ е хванал Господ за шлифера.

Сега пак всякакви дежурни „спец“-ове /мало/умни ще се питат – аууу, защо тоя народ не гласува, просто защото по телевизиите де що кретен има – него го пускат да „анализира“.

А истината е простичка: ОГРОМНА ЧАСТ ОТ НАРОДА Е ОМЕРЗЕН, ОТВРАТЕН И НЕ ЖЕЛАЕ НИКОЙ ОТ ТИЯ „ПОБЕДИТЕЛИ“ ДА ГО УПРАВЛЯВА. ОТВРАТЕН Е И ОТ РУМЕН РАДЕ

Но не вижда никой нов играч, достатъчно честен, за да му повярва, за да излезе и да гласува.

Целия НАРЕДЕН МАЧ ОТ ХЕРО МУСТАФА И КОМПАНИЯ тепърва ще доведе зловещ цирк, чийто край ще свърши след няколкото месеца с камъне и дърве.

Да честитим на онези, които ще бъдат пометени.

Afera.bg

«