« Върни се назад Публикувано на 12.06.2021 / 19:54

ЖАЛКА КАРТИНКА! ВМЕСТО ПРЕЗИДЕНТСТВОТО, ПУСНАХА НА АМБРАЗУРАТА ПЕТКО ПЕТКОВ С НЕЛЕПИ И СМЕШНИ ОБЯСНЕНИЯ! РАДЕВ, ГЕНЕРАЛИТЕ НАЛИ ИМАТ ЧЕСТ, ИЛИ СМЕ В ГРЕШКА?!

Николай Бареков:

Веселина Томова Захариева и #Afera отвориха очите на БТВ и Нова първо за Боко, сега за Радев и съветника му! Браво! Браво и на БТВ и Нова, че не се посрамиха. Сега преследвайте корумпираните, за да не лъжат и да не крадат на ангро нашия български народ!

П.П. Обясненията на митничаря са съчинени някъде из президенството и звучат като тези измислици за Мата Хари.

Веселина Томова:

Тази вечер и бтв, и Нова телевизия реагираха – пуснаха новина за разследването на АФЕРА:

ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО! АНТИКОРУПЦИОННИЯТ СЕКРЕТАР НА ПРЕЗИДЕНТА, „КАДРОВИКЪТ“, ПРИБИРА ТЕЖЪК ПЛИК ОТ ТЕЖКО КОМПРОМЕТИРАН ЕКСШЕФ НА МИТНИЦИ, ИЗВЕСТЕН КАТО ЧОВЕК НА СЛАВЧО ХРИСТОВ И КОСЬО САМОКОВЕЦА

https://afera.bg/%d0%b5%d0%ba%d1%81%d0%ba%d0%bb%d1%83%d0%b7%d0%b8%d0%b2%d0%bd%d0%be-%d0%b2%d0%b8%d0%b4%d0%b5%d0%be-%d0%b0%d0%bd%d1%82%d0%b8%d0%ba%d0%be%d1%80%d1%83%d0%bf%d1%86%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%bd%d0%b8%d1%8f/

И в двата репортажа Президентът продължава да мълчи, както и главния му секретар по антикорупция Пламен Узунов. Освен нелепия единствен коментар на нещото, което имат като пресцентър: „Манипулации не коментираме“.

За сметка на това на амбразурата е пуснат другият участник от видеото – бившият митнически шеф от времето на Костов и Самоковеца – Петко Петков, който реди нелепи обяснения – в книжния плик имало ром и кутия пури, бил се отблагодарявал за някакъв черен дроб за лечението на който му помогнал Узунов и ако искали нещо да правят там ли щели да го правят… И най-смешното! – „на листа записах служебния си телефон от частната фирма, в която работя“.

Хахаха! Даже забрави милият, че на видеото се вижда как усърдно пише много по-дълго време от необходимото за записване на един телефонен номер и на всичкото отгоре не пише един път!, а цели два пъти! – първият път, докато чака Узунов, втория път – докато вече разговаря с Узунов, и Узунов взима телефона и за първи път от началото на срещата вече говори от масата, гледайки листчето. Впрочем, и двете листчета ги прибира Узунов – единия път в портфейла си, втория път във вътрешния джоб на сакото си.

Егати и писането на един … номер на телефон! „Стария приятел“, дето иначе му няма телефона странно – не си го записва в телефона, както правят нормалните хора, а прибира два листа, на които УЖ е записан ЕДИН номер.

Абе, Узунов, уж ченге си бил, едни „обяснения“ не може да стиковате като хората!

Петков пак заплаши, че щял да съди всеки, който цапал името му. Че кой го цапа? Фактите са си факти, а и на всичкото отгоре още не сме публикували справките на ДАНС, както и сигналите до Иван Костов, докато е премиер, които са меко казано потресаващи и там името на Петко Петков никак, ама никак не е спестено, даже напоително е описано.

Цялата тази реакция на Президентството щеше да бъде тъжна, ако не беше омерзителна.

Тя е и обидна към АФЕРА, и ако бяхме злонамерени, можем и дело за клевета да заведем срещу Президентството за да обясни кое точно е манипулация от разследването на АФЕРА.

Радев, за разлика от вас, АФЕРА никого не манипулира! Свършили сме си работата брилянтно, колкото и да ви е тъжно. Както го направихме и с видео клипа и снимките от чекмеджето на Бойко Борисов.

Радев, генералите нали имат чест, или сме в грешка?!

Излез и обясни като как ТОЛЕРИРАШ ПОДОБНО АБСОЛЮТНО НЕДОПУСТИМО ПОВЕДЕНИЕ НА ГЛАВНИЯ ТИ СЕКРЕТАР ПО АНТИКОРУПЦИЯ! Нали си „натовски генерал“, би трябвало да си чувал, че в онази държава, на която се кланяш и кутия с бонбони, приета от подобен ранг служител, се приема като недопустимо и моментално изхвърчаш от позицията, в която се намираш?! Да не говорим за подобна НА АЧИКА КОНСПИРАТИВНА СРЕЩА С ЦЕЛИ СЪМНИТЕЛНИ за иначе работата, която трябва да върши АНТИКОРУПЦИОННИЯ ТИ СЕКРЕТАР.

Нямате ли чест, че се криете зад смехотворните обяснения на Петко Петков? Нали имате вече свой шеф на ДАНС, ами накарайте го да ви докладва за „стария приятел“ на Пламен Узунов. И да прецените колко хигиенна е подобна среща.

Не само екипа ти, Радев, е нефелен, ами и един пиар за свят нямаш около теб, да ти даде адекватен акъл!

Afera.bg

«