« Върни се назад Публикувано на 11.03.2022 / 8:57

ЖАБЕШКИ ХОР ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ПРОПАГАНДАТА, КОМАНДВАНО ОТ ХЕР/О/ГЬОБЕЛС!

Жабешки хор.

В това е превърнато публичното пространство в България под ръководството на Министерство на пропагандата, което се командва лично от хер/о/ Гьобелс. Естествено в този хор има само жаби, защото ако имаше и други биологични видове нямаше да се казва „жабешки“. Та тия наши жабки, които по природа обичат да „лапкат мухи“ и да пеят доволни в жабешкия хор са политици, журналисти, социолози, политолози, интелектуалци, професори, генерали, магистрати и прочее разновидности на семейство жаби, които освен, че са пълни професионални фалшификати, са и изявени обществени ментори-джуджета. Техния личен обществен авторитет е равен на фактическата нула, а интелектът им е равен на интелекта на плодовата гъсеница. Толкова за жабите и жабешкото царство. Ще дойде и техния ред, италианците имат добри кулинарни рецепти. Пробвал съм някои от тях.

Слушам един генерал, герберски депутат, който маршируваше ляв крак-лява ръка по жълтите павета, защото не успял да разбере до пенсионирането си кой е левия и кой десен крак. Но е експерт по военно дело и много ги разбира тези работи. Толкова глупости накуп не бях чувал, но като отчета, че където свършва авиацията започва армията, нещата се подреждат. Паркетни политически генерали у нас с лопата да ги риеш и затова армията ни е заприличала на държавен хоспис. И на какво друго да прилича, като си има една стегната група от „натовси военни експерти“, разбирайте елит от крадльовци.

Показват ни и бомбоубежища, които до вчера никой не знаеше къде са. Ако бай Тошо не им беше построил и тях, сега щяха да ни гледат като наакано бебе майка си, защото великите ни евроатлантици не са построили и едно убежище, но за сметка на това са откраднали толкова пари, колкото са необходими за посторявенето на хиляда бункера с цялата тяхна логистика. На това отгоре и до ден днешен никой в тази ероатлантическа кочина не може да ви каже коя държавна институция носи отговорност за убежищата. Изводите оставям на вас.

Безнаказана политическа мафия, трайно установена у нас от европейските лидери и американска администрация. Покорни управници, изживяващи се като премиери, министри и прочее, а всъщност обикновени марионетки. Олигархия, парите на която са в американски банки. Тежка икономическа престъпност, която има за цел да опустоши спестяванията на българите и да ги превърне във финансови задължения до гроб. Непрекъснато трупане на нови държавни дългове, които не могат да бъдат платени 100 годни напред. Ниско качество на живот, обидно ниски доходи за работещите лоялни граждани, убийствени пенсии. И всичко това ще продължи да бъде адът за всички нас, с изключение на една шепа евро-атлантически храненици, гушите на които са натъпкани с долари. Всички тези престъпници могат да бъдат събрани в един товарен вагон, сами помислете колко хора ви ограбват, а вие ги търпите.

Проектът „Европейският съюз“ е пълен провал! Нито една икономически здрава страна в съюза. Нещо повече, икономики пред фалит! Дългова икономика на целия ЕС скрепена с решение да се вземат кредити от името на всички държави. Някой знае ли от кого се взимат тези кредити и кои са нашите нови господари? Не, нали! Пълна катастрофа на образователната система в целия ЕС. Нулеви научни постижения! Тотална зависимост на съюза от външни за него финансови стълбове. Демагогия, лицемерие и двойни стандарти – това е лепилото за наивници, което ви внушава и заблуждава, че сте европейци.

Зоната на комфорт е зона за малудушни хора! Извинявам се, че не съм такъв.

Николай Марков

«