Публикувано на 11.03.2022 / 8:57

ЖАБЕШКИ ХОР ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ПРОПАГАНДАТА, КОМАНДВАНО ОТ ХЕР/О/ГЬОБЕЛС!

Жабешки хор.

В това е превърнато публичното пространство в България под ръководството на Министерство на пропагандата, което се командва лично от хер/о/ Гьобелс. Естествено в този хор има само жаби, защото ако имаше и други биологични видове нямаше да се казва „жабешки“. Та тия наши жабки, които по природа обичат да „лапкат мухи“ и да пеят доволни в жабешкия хор са политици, журналисти, социолози, политолози, интелектуалци, професори, генерали, магистрати и прочее разновидности на семейство жаби, които освен, че са пълни професионални фалшификати, са и изявени обществени ментори-джуджета. Техния личен обществен авторитет е равен на фактическата нула, а интелектът им е равен на интелекта на плодовата гъсеница. Толкова за жабите и жабешкото царство. Ще дойде и техния ред, италианците имат добри кулинарни рецепти. Пробвал съм някои от тях.

Слушам един генерал, герберски депутат, който маршируваше ляв крак-лява ръка по жълтите павета, защото не успял да разбере до пенсионирането си кой е левия и кой десен крак. Но е експерт по военно дело и много ги разбира тези работи. Толкова глупости накуп не бях чувал, но като отчета, че където свършва авиацията започва армията, нещата се подреждат. Паркетни политически генерали у нас с лопата да ги риеш и затова армията ни е заприличала на държавен хоспис. И на какво друго да прилича, като си има една стегната група от „натовси военни експерти“, разбирайте елит от крадльовци.

Показват ни и бомбоубежища, които до вчера никой не знаеше къде са. Ако бай Тошо не им беше построил и тях, сега щяха да ни гледат като наакано бебе майка си, защото великите ни евроатлантици не са построили и едно убежище, но за сметка на това са откраднали толкова пари, колкото са необходими за посторявенето на хиляда бункера с цялата тяхна логистика. На това отгоре и до ден днешен никой в тази ероатлантическа кочина не може да ви каже коя държавна институция носи отговорност за убежищата. Изводите оставям на вас.

Безнаказана политическа мафия, трайно установена у нас от европейските лидери и американска администрация. Покорни управници, изживяващи се като премиери, министри и прочее, а всъщност обикновени марионетки. Олигархия, парите на която са в американски банки. Тежка икономическа престъпност, която има за цел да опустоши спестяванията на българите и да ги превърне във финансови задължения до гроб. Непрекъснато трупане на нови държавни дългове, които не могат да бъдат платени 100 годни напред. Ниско качество на живот, обидно ниски доходи за работещите лоялни граждани, убийствени пенсии. И всичко това ще продължи да бъде адът за всички нас, с изключение на една шепа евро-атлантически храненици, гушите на които са натъпкани с долари. Всички тези престъпници могат да бъдат събрани в един товарен вагон, сами помислете колко хора ви ограбват, а вие ги търпите.

Проектът „Европейският съюз“ е пълен провал! Нито една икономически здрава страна в съюза. Нещо повече, икономики пред фалит! Дългова икономика на целия ЕС скрепена с решение да се вземат кредити от името на всички държави. Някой знае ли от кого се взимат тези кредити и кои са нашите нови господари? Не, нали! Пълна катастрофа на образователната система в целия ЕС. Нулеви научни постижения! Тотална зависимост на съюза от външни за него финансови стълбове. Демагогия, лицемерие и двойни стандарти – това е лепилото за наивници, което ви внушава и заблуждава, че сте европейци.

Зоната на комфорт е зона за малудушни хора! Извинявам се, че не съм такъв.

Николай Марков

Коментари 9 за
“ЖАБЕШКИ ХОР ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ПРОПАГАНДАТА, КОМАНДВАНО ОТ ХЕР/О/ГЬОБЕЛС!”

 1. БЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ КОЛОНИАЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ, ЧИЯТО РОЛЯ Е ДА СВЕЖДА НА НАРОДОНАСЕЛЕНИЕТО РЕШЕНИЯТА НА КОЛОНИЗАТОРА.

  АДРЕСА НА КОЛОНИЗАТОРА Е : СОФИЯ УЛ. КАЗЯК №16.
  ПРЕДСТАВЛЯВАЩОТО КОЛОНИЗАТОРА ЛИЦЕ Е НЯКАКВА КЮРДКА С НЕТИПИЧНО ИМЕ – Херо Мустафа.

  ОТ УВАЖЕНИЕ КЪМ НАРОДА НИ ТЕЗИ ОТ САЩ , ДА БЯХА НИ СЛОЖИЛИ УПРАВИТЕЛ НА ГУБЕРНИЯТА СИ НЕЩО ПО КАЧЕСТВЕНО ОТ ТОВА НОМАДСКО СЪЩЕСТВО.

 2. Така е. Добър анализ.

  Какво обаче е предложеното решение?

  Кой и кога ще го осъществи?

  Нека не се заблуждаваме – светът няма да стане по-добър, по-любящ, по-милостив или по-справедлив. Беззаконието ще нараства, но благодатта ще се преумножава – и така до Второто Пришествие на Божия Син в края на човешката история.

  Какви характери ще развием в нашия земен живот и какво ще отразяваме – зависи от нашия морален избор! Времето ни да решим и да го направим – е много кратко!

  Затова – покайте се и примирете се с Твореца на Небето и Земята, Който е направил Вселената, дал е законите Си, за да живеем мирно и щастливо, и е изпратил Единородния Си Син на Голгота да понесе нашата присъда като престъпници, за да ни изкупи от греха и смъртта, и да ни предложи Оправдание, Спасение, Вечен живот!

  Ще си останем ли същите или ще приемем предложената ни Небесна помощ и избавление?

  Изборът е личен!

 3. След същзяването ще трябва да си занесеш ‘фур-а’ на химическо чистене, че не се знае какво може да си лепнал…

 4. На този кюрдски хермафродит много му отиват бандеровските цветове !

 5. Йозеф Гьобелс: „Лъжата трябва да е чудовищна, за да й повярват…“

 6. 1. Армията ни от години се управлява от представители на военновъздушните и военноморските сили и към тях са прикрепени стадо артилеристи артилеристи (въздухари, планктони и топчии). Истинските военни от сухопътните войски. особено командните профили, са принизени до максимум. И това е резултатът.
  2. Държава, в която властват КОРУМПИРАНО ПРАВОСЪДИЕ, ДЕВАЛВИРАЛО ОБРАЗОВАНИЕ и КОМЕРСИАЛНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ вече се нарича територия.
  3. Развитието на ситуацията в тъй наречената държава България следва световната посока диктувана от световната олигархия скрита под политическата маска наречена НЕОЛИБЕРАЛНА ДЕМОКРАЦИЯ. Целта на същата е налагане властта на този 1% над останалите 99% от населението. По всички закони на общественото развитие това се нарича РОБОВЛАДЕЛСТВО. Изредените в публикацията клакьори са представители на различните професии и са част от нашия бъдещ 1%, който ще ни управлява.
  4. Целта на разширването на НАТО е постепенно неутрализиране на ролята и значението на ООН, нейното ликвидиране и заемане на мястото й на световен „миротворец“. Основната задача ще бъде опазване властта на този 1% олигарси.

 7. Да,всъщност перманентните лапачи на Кашкавал са 150-200 човека !
  Другите са рушветажии,които срещу дребни пари им осигуряват конфорт за Голямото Плюскане !

  Венсеремос.

 8. За Европейския съюз Маргарет Тачър им го каза преди години: Съюз – да, но не в този вид. Само със свободно движение на работна ръка и капитали, но не и с общи пари. Толкоз. Всичко, което е с общи кинти, се разпада, има достатъчно примери…. Изкараха жената пияница.

 9. Веси, знам, че отначало ще ти се стори фейк, но инфото е важно, моля те провери го:
  Украинките, които всички виждаме да транспортират деца към Германия, НЕ СА ИМ МАЙКИ!!!
  Разбита е голяма педофилска мрежа от Украйна и сега им е осигурен коридор към Германия за да прикрият следите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *