Публикувано на 27.11.2021 / 10:31

Е, ОТНОВО УЖ „КОНСПИРАЦИОНИСТИТЕ“ ИЗЛЯЗОХА ПРАВИ

Нов вариант на Ковид, открит в Ботсуана.

Ето официалното прес комюнике, в което се казва, че “новият вариант е открит при четирима пътници, напълно ваксинирани срещу Ковид-19.”

Да се сетим за всичките честни професори, вирусолози, които недоумяваха как може да тече ваксинационна кампания по време на епидемия и които твърдяха, че заради това нови варианти на вируса Сарс-Ков-2, ще се появат точно от ваксинираните.

Е, отново уж “конспирационистите” излязоха прави.

Мира Д. Рок

Коментари 44 за
“Е, ОТНОВО УЖ „КОНСПИРАЦИОНИСТИТЕ“ ИЗЛЯЗОХА ПРАВИ”

 1. Проучване на израелски уебсайт разкрива, че от декември насам 183 професионални спортисти, треньори и спортисти от колежа са внезапно рухнали. От които 108 загинаха! Някои от атлетите, като футболните звезди Серхио Агуеро и Кристиан Ериксен, се сринаха по средата на мач пред очите на феновете. Основна причина: Сърдечни проблеми – миокардит/перикардит, сърдечна недостатъчност и инфаркти.

 2. CDC на Китай-съобщава че при извършените аутопсии не е ИЗОЛИРАНА КОРОНА!!!

 3. Една много важна новина, която почти не намери отзвук в световните официални медии. Новина, която е свързана с Библейските пророчества, особено на Данаил и Откровението на Йоан:
  Израел 365 писа на 8. ноември 2021: „Санхедрин (Sanhedrin) подготвя достатъчно специално масло, с което да помаже Месията от дома Давидов, който след неговото завръщане в Месиянската ера, ще царува над Израел.“
  „Раби Hillel Weiss, говорителят на Sanhedrin …изтъкна, че един Kohen Gadol (Висш свещеник) и Храмовите принадлежности ще бъдат помазани преди да започне Храмовата служба, за която не е непременно необходима Храмова конструкция, а само един алтар…“
  „Ние сме във времето, когато подготовките за Храма са почти завършени, каза Раби Weiss“.
  Според тълкователи на Библейските пророчества за Края на времето непосредствено преди Второто пришествие на Господ Исус Христос, това би трябвало да е Фалшивият пророк-Звярът от земята (Антихриста), който ще бъде коронясан за „цар“ на Израел (техен държавник).
  А другият Звяр, този от морето, според тълкуванията на известни Библейски тълкуватели ще е Диктаторът от възстановения Римски Райх- EU.
  Какво ни показва това? Библейските Пророчества се сбъдват пред очите ни и ние не трябва да се храним с фалшиви надежди.
  „Пазете се, да не ви заблуди някой…“ (Ев. Мат.24:4). „Изпитвайте писанията.“ (Ев. Й. 5:39)
  Няма да има Втори Нюрнберски процес, те ще въведат абсолютна диктатура. А съдът върху тях ще извърши Господ Исус Христос.
  На Господ трябва да уповаваме, на него да вярваме.
  Слава на Господ – EL GIBOR!

 4. Олга Четверикова за медицината и глобалната система за управление във в-к «ЗАВТРА» и за „Магьосницияте“ от страната на СЗО“

  Наскоро СЗО обяви, че на четири нововъзникващи варианти на COVID трябва да бъдат дадени имена, които хората могат да разберат. Те започнаха да се наричат: Алфа, Бета, Гама, Делта. Тук веднага възникват асоциации с романа на Олдъс Хъксли „О, смел, нов свят“ (Aldous Huxley – Oh Brave New World), защото там кастите на хората бяха наречени по този начин: Алфа, Бета са най -интелектуално развитите хора, елитът, Гама и Делта се използват за тежки физически труд, мозъкът им не е напълно развит, извършват изключително примитивни операции.
  Интересно е, че щамовете са присвоени на териториите: името Alpha е дадено на щама от Великобритания, Beta – от Южна Африка, Gamma – от Бразилия (мулати, метиси, латиноамериканци), Delta отива при азиатците. В американския мащаб руснаците и българите са категоризирани като „азиатци“, което означава щам Делта. В тази връзка човек не може да не разбере, че западното Ваксинобесие е далечен проект с непредвидими последици за човечеството. …

 5. Терор, ограбване и смърт. Лесно е, като знаеш как. Основи на фашизма и неговото проявление през XXI век.

 6. Очаквам в най-близко време Световната здравна организация да публикува Речник на вирусните ковид варианти в най-малко три тома.

 7. Вярно, или не – скоро ще разберем. Сорос е починал! Според една медия Джорд Сорос е обявен за мъртъв ! Според източника Сорос е получил инфаркт ! Според пресата той е имал сърдечни проблеми, който е неглижирал и е минал един курс на лечение с антибиотици на скоро ! Всички знаем кой е Джордж Сорос.

  Следва един, дано не ви отегчи, пост, който тъкмо да ви го напиша, научих горната новина. Името му в моето писание е непредвидено обстоятелство, но не променя моето мнение.

  Приятели, уважавам мнението на всички по всички теми. Старая се да се придържам към мисълта на Волтер: „Не съм съгласен с това което казваш, но докато съм жив, ще защитавам правото ти да го казваш“. Все пак, добре би било да се замисляме сериозно към изложеното по-горе в превода на г-н Павлов за Труд. В този смисъл не е ли редно да потърсим някаква хипотеза която би могла да даде отговори поне на някои на въпросите по които ние коментираме много седмици наред. Може ли някой със сигурност да отговори, например: 1. Защо Борисов предложи Цачева за президент, която беше обречена на загуба? 2. Откъде се появи незнайната личност Радев и така убедително победи и на двата си избора? 3. Толкова ли е умствено надарен един крадец на Ноу-Хау /от Джей Лено/ и напоително плакнеше мозъците на едно поколение, за да го подготви в днешни дни да бъде фертилна почва за грижливо подготвяни семенца за нов политически хибрид?
  4. Случайно ли той се скри след изборите си и остави избирателите си да бъдат обсебени от дуото Василев-Петков ? 5. Как, след като се появиха от нищото, тези две никому известни личности в течение на няколко месеца хипнотизираха един народ ?
  6. Защо така безпардонно си развява байрака и се проявява като политически капел майстор г-жа Херо Мустафа и дирижира написаната политическа симфония за малоумници? 7. Случайно ли властва вирусът SARS-CoV-2 и тероризира света с непрекъснатите вълни с новоизлюпени мутанти ? 8. Случайни ли личности са членовете на фамилията Рокфелер, Бил Гейтс, Марк Зъкърбърг, Джеф Безос, Илон Мъск и други влиятелни личности за глобално въздействие? 9. Какви са истинските планове на Джордж Сорос за бъдещето на човечеството и с глобалното му въздействие посредством неговите 10. Търсейки отговорите на предходните въпроси можем ли да си обясним какво ни очаква?
  Почти всички опити за тълкуване и търсене на отговорите у нас са плод на политически и корпоративни интереси, или пък са многообразие от наивни изблици на симпатия, или неприязън към този или онзи, изречени и изписани в родните медии и интернет пространството. За съжаление, всичко това ми прилича на чоплене на семки на трибуните на стадиона.
  Истината е някъде добре завоалирана и едва ли ние ще доживеем деня, когато това ще бъде ясно къде се крие. Лично аз обичам да правя ментален джогинг по невероятни, на пръв поглед, творения на люде които надничат зад оградата на кошарата където всички блеем. Това ми помага да се откъсвам от медийните окови които са направени с единствената цел да блеем в приемлив за композиторите синхрон. Не бива да се оплакваме – оковите не са само за нас. Те са навсякъде, но дрънкат в различна октава в различните региони на света. Позволих си преди седмица да изпратя и-мейл на Дейвид Айк – британски писател и общественик, считан за един от най-големите познавачи на глобалните конспиративни теории. Попитах го как би коментирал Ковид пандемията в контекста на книгата му „Глобалната конспирация“. Дейвид Айк пише книги от десетилетия, предупреждавайки, че настоящите събития не са случайни. Той се сблъсква с подигравки и злоупотреби за това, че заявява че краят на човешката свобода е бил планиран, как и от кого. Вместо отговор, днес получих следното циркулярно съобщение от офиса му: „Последната изключително актуална книга на Дейвид Айк – „Perceptions of a Renegade Mind“ (Възприятия на един ренегатски ум), е вече публикувана при много различни обстоятелства с огромен брой хора, които признават, че той е бил прав относно събитията от ерата на „Ковид“. Неговите прогнози за повече от 30 години се оказаха зашеметяващо точни от началото на 2020 г., често и до най-малките детайли. Айк едва през януари 2021 г. започна да пише книга, с която бързо да информира огромния брой хора по целия свят запитващи се „Какво точно става?“, да могат да разберат, че се случва нещо много странно. Той отговаря на тези въпроси в обичайните си детайли и излага фона на това, което той нарича „Глобален култ“, който действа отвъд границите, за да прокара дълго планирана програма за пълен човешки контрол. В раздела му за „Ковид“ се разглеждат събитията от 2020 и 2021 г. в напълно нова светлина, тъй като той предоставя доказателства, че човечеството е било подведено в мащаб, който не може да повярва. Времето на Дейвид Айк дойде и „Възприятия на един ренегатски ум“ е предопределен да бъде международен бестселър, който едва ли би могъл да бъде публикуван в по-важен и подходящ момент от настоящия.“
  Най-отдолу следваше текста: „Забранено ни е да рекламираме книгата в социалните медии и т.н., така че ще бъдем благодарни, ако можете да помогнете за разпространението на подробностите. Благодаря“
  Мисля си, колкото и малка да е България, все пак дори и пешка, със сигурност тя е компонент от глобалната шахматна дъска.

  Дано се случи това, с което г-н Вейронов винаги казва накрая на своите постове.
  Само че победата идва с битка, а не да я очакваме от чувала на Дядо Мраз.

 8. Точната дефиниция на Ковид е ДОКТРИНА !
  Който се заглавичква с нея е обречен .
  Независимо в каква посока се заглавичква !!!

  Венсеремос.

  П.Пис
  Бай Айнщайн от четвъртия етаж каза – А бе,вие българите за какви се мислите,носите дрехи втора употреба четвърто качество,ядете боклуци на промоции ,,до изчерпване на количествата“,превърнахте България в Карабоклук,всичките сте скарани за глупости и очаквате да ви дадат най-хубавите ваксини ?!
  Пък д-р Менгеле го сряза – Кви ваксини бе,антидот му се вика.

 9. Целта на ваксинациите е създаване на мутации и трупане на милиарди докато имбецилите се боцкат!

 10. Ако си ИЗЪН ПРОТОКОЛА-няма пари- УМИРАШ спокойно!!!
  Къде е Прокуратурата???

  Мъж от Елин Пелин почина, връщан многократно от няколко болници, роднините му търсят справедливост

  Жена обвинява медиците от Спешна помощ в Елин Пелин за смъртта на 63-годишния си мъж. Тя твърди, че той е бил върнат от няколко столични болници и оставен с линейка пред дома им в тежко състояние и минути, след което той е починал. В социалната мрежа Facebook Илона Върбанова споделя за случая като посочва, че съпругът ѝ Йордан Иванов не е бил лекуван адекватно, защото не бил болен от COVID-19.
  Преди три месеца Йордан се е разболял, при което той е посетил местната болница в Елин Пелин. Там са му направили PCR тест, който бил отрицателен, но на рентгеновата снимка се установило, че мъжът има пневмония. При неговото състояние близките му са помолили той да бъде приет в болница, но последвал отказ от страна на МБАЛ–Елин Пелин ЕООД. Йордан бил изпратен да се лекува в домашни условия, но бързо състоянието му се влошило. Жена му сподели пред Искра.бг:

 11. Някой от вас да е виждал евреин да се връща от жътва или коситба. За това ги бомбят..

 12. След тоя следва щама от Антарктида със свръхмутация от случайно мигриращи пингвини заради глобалното затопляне, по-смъртоносен и от черната чума, ще ни избие всички !!!

  1. Няма страшно,отиваме Марс!Казват,че оня шашкънин Мъск вече записвал желаещи!!

 13. Щамът омикрон от Южна Африка отиде бъзо в Чехия и Германия.
  Там ще ги дупчат задължително и заради това щамът избра бирените дестинации.
  Тук, в Банана България изведнъж се появи забравеният щам Е,Масларова, мутирал като блондинка с избръсната до червено пеперуда.
  Бойко обилно натори Банана България и се появиха добре познати гъби.
  Ако Мая Кюстендилската стане шеф на КПКОНПИ ще и разреша да ми разследва корумпирания бастун- от върха до тонколонките.

 14. Видяхте ли и това инфо от 26.11.2021 г.:

  „500 яребици и кеклици ще бъдат избити!“
  ……………………………

  Българската агенция по безопасност на храните потвърди ново огнище на птичи грип в област Пловдив.

  Заболяването е установено в стопанство с кеклици и яребици в землището на село Стряма, община Раковски, област Пловдив.
  Обектът попада в 3-км предпазна зона на огнището, обявено на 16.11.2021 година.

  След установена висока смъртност при птиците в последните няколко дни, от стопанството незабавно информират ОДБХ-Пловдив.

  Взети са проби за изпитване, потвърдени като положителни за Високопатогенна инфлуенца птици H5N1 от НРЛ за Инфлуенца по птиците и Нюкясълска болест, НДНИВМИ.

  Разпоредени са мерки за хуманно умъртвяване на птиците в засегнатия волиер, обезвреждане на труповете и замърсените материали, почистване и дезинфекция.

  Броят на наличните яребици и кеклици е около 500.““
  ………………………………………….

  КОИТО ЩЕ БЪДАТ УМЪРТВЕНИ!

  Мале, мила мале, хора, българи – сякаш тъмните двери на ада се отворили над нас!
  А на предателите и на дребните жалки човечета наши събратя, лакомията се не затваря и не насища….
  ………………………….

  Чудничка прогноза няма що:
  “ … МЕДИЦИНСКАТА индустрията ще реформира световния БИЗНЕС и ПОЛИТИКИ след Ковид-19″!

  Накъде бе, човечество?!

 15. Професор Люк Монтание педупреди още в началто,че ваксини не се правят по време на пандемия защото от тях ще се родят нови щамове,дори ваксинираните да нямат симптоми са разносителите именно те. Гасят пожар с бензин.

 16. Сега пък рекламират как се прави жива бира у дома. Бирата е най коварния убиец от всички други алкохоли. Познавам много хора които измряха без време, само защото е нямало кой да ги предупреди.

   1. Да,не си ли пробвал,пиеш брата а тя мърда и се нагажда в корема ти като герберска пепелянка.

 17. Цирка продължава!
  Оказва се, че пред новата измишльотина “Омикрон“, дори надупчените държави с над 70-90% население нямат защита и ще трябва /да се ъпдейтнат/ да си бият поредната нова бустерна доза.
  И така до края на света…

  P.S.
  Видно от горното, надупчените и промитите мозъци от зомбивизора, пледиращи безотговорност към отказващите да се присъединят към стадото – вкарвайки си експериментални течности, нямат аргументи и противопоставянето става излишно.

 18. Д-р Ох Боли от четвъртия етаж каза ,че с Ебола станала засечка,защото вирусът се запънал и отказал да напусне Африка.
  Останали си само с разходите.
  Ковид бил по-послушен сега…

  Венсеремос.

 19. Този африкански щам за ден се превърна в звезда, позволи измъкване от отговорност за наложената неработеща масова ваксинация и прехвърли очакванията за решение отново на същите компании спечелили милиарди. ПЛАНдемията не е филм – сериал е…

  1. Очевидно е, че започва зверски натиск върху почти нефъксинирана Африка! Нарочно изчакаха 1 година, за да могат да им промият мозъците на измъчените от експерименти народи в Африка, че факсата работи, че ще ги предпази от тежко разболяване или смърт! Но усета ми подсказва, че именно Африка ще е континента, където ще бъде най-яростната съпротива срещу надвисналото зло. За справка – случващото се на остров Мартиника и Соломоновите острови!

 20. Две крави си говорят. Едната казва на другата:
  – Да знаеш, че тези ни хранят само за да ни взимат млякото, и накрая да ни турят ножа и да ни изядат!
  Другата и отговаря:
  – Ех и ти с твоите конспиративни теории, вече цялото стадо мучи срещу теб!

 21. Супермутантът „Омикрон“ на КОВИД се появява съвсем „случайно“, съвсем синхронно с организирания от СЗО „дебат“ за задължителна ваксинация по целия свят, в момент, в който се пука с неописуема мощ фалшивия балон на фъксините и разбира се, новият вариант услужливо идва от Африканския континент, където короната почти я няма, а са фъксинирани около 5% от населението! Тоест врътката е да обявят отново, че нефъксинираните разпространяват опасни мутации и да започне ново плашене и терор върху хората – психически, икономически и телесен! Колко удобно и прозрачно!

 22. „Ако ви задължат да се ваксинирате, те могат да ви задължат да се кастрирате, да се евтаназирате или да дадете свой орган при поискване. Информираното и доброволно съгласие е важно, но се разбира от малцина.“ – Д-р Наоми Уолф

 23. Алкохола е вреден за човешкото здраве, а в Пловдив правят дегустация на вино.

  1. Алкохола тихо води към цироза на черния дроб, от което се умира, а ако е фалшив, може и да не дочакате цирозата.

  2. Илиянке, ваксинирам се вътрешно с 40 градусов антибиотик, никоя вълна не ме хвана досега, но бях принуден да си влея недоказана отрова в организма с единствената цел да мога да се ваксинирам вътрешно, където си пожелая. Пий си лимонадата със здраве!

   1. Уж смъртоносна епидемия, а най големите отрови алкохол, цигари, наркотици, се продават под път и над път. Има нещо гнило в цялата работа.

 24. Най-любезен въпрос: Лицето Паси работило ли е някога нещо (беше външен министър при такъв като него, който също никога не работил и не е създал полезни продукти, също и работни места)…

  1. Как САЩ и Турция наредиха на България да унищожи ракетите си ?

   Помакът Сулю (сега вече евреин Соломон Паси) и Симеон Сакскобурготски получават и изпълняват заповедта OTR-23-SS-23-on-TEL-e1353011331625 .

   Да унищожим ракетите от комплекса СС 23 е условие поставено от Турция и САЩ за приемането ни в НАТО и „бленуваното“ „евроатлантическо семейство“.

   1. А НЕ е сигурно че са унищожени може да е камуфлаж и да си унищожили друго
    Вероятно бойните глави са скрити в таен подземен склад в затътен планински край на Тетевенския Балкан .Нали Мунчо Паси редовно обикаля и се навърта в района белким види къде точно се охранява от военни ма нещо му бяга информацията бг военни от ВКР трудно ще се доверят на човек с име Соломон Паси може ако се прекръсти със съветско има на Серьожа Потьомкин ще му разкрият тайните на БА

  2. Работи, как? Той е манипулатор и управител на гоите. Народ който живее с враговете си и предателите си не е толерантен. Овчи народ!

   1. В 1 свое предаване по Скат тв“ Фронтално “водещия Солаков каза че заплатата на ПАСИ към САЩ посолство е 8000 лева на месец а кодовото му име като агент е “Boat motor“/ агент “Моторна лодка“/
    В други предавания водещите Желев и Солаков разкриха че ПАСИ захлебвал МНОГО ЯКО от трафик на турски хероин от Турция за СЛОВАКИЯ където като външен министър ПАСИ назначил едни неграмотни турци от хасковското с.Мин.Бани за КОНСУЛИ и дипломати в Братислава и така обслужвали канал за херц към Австрия Германия и Нидерландия пристигащ с турски транспортни фирмени бусове собственост на симпатизанти ДПС
    ЯВОЧНИТЕ квартири на турската стока били във вила в с.БРЪШЛЯН Бургаско близо до вилата на Димитър ЛУДЖЕВ и посолството на България в Чехия и Словакия

    1. Агент “Boat motor“/ агент “Моторна лодка“/ се е самопредложил в американското посолство в Рим (зимата на 1989 г.) според Олдрич Эймс/ Aldrich Hazen „Rick“ Ames Confessions of a Spy: The Real Story of Aldrich Ames

 25. И с нови ваксини срещу нови варианти и така до 23-тата азбука на гръцката азбука, сиреч до 2023 г. !

  Тази сутрин по бТВ първия атлантик на България С.Паси отново повтори, че трябва да вярваме на науката в лицето на Бил Гейтс,
  и за „Здравен щит“, който предложили от неговият Атлантически клуб през април 2021 г. в доклада му „с мечти от името на цяла България“ към Америка…

  „8. Ако правителството ни се вслуша в Бил Гейтс, в Атлантическия Клуб и в ПанЕвропейския екип на “Здравен щит Европа” ще е разбрало, че

  медицинската индустрията ще реформира световния бизнес и политики след Ковид-19. !!!!
  И затова да използва визитата на Джо Байдън, за да привлечем (напр.) американския фармацевтичен иноватор Johnson & Johnson с поне част от 250-те си дъщерни ….“
  …………………….

  Български медицински иноватори има ли?!

 26. Бай Менгеле от четвъртия етаж каза,че африканците се опъвали на познатия Ковид 19.Той бил за бялата раса,не хващал чернокожите.
  За всяка раса трябвало да се изработи различен.

  КРАЯТ щял да дойде когато Белия,Жълтия и Червения се смесят в един !

  Венсеремос.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *