Публикувано на 26.09.2020 / 8:45

Е НЯМА ТАКАВА СЕКТА!, ПОТРЕС, БЕ! ХРИСТО ИВАНОВ, НЯМАМ НИКАКВИ ИЛЮЗИИ ПОРАДИ ЩО ВИСИТЕ НА ДУВАРА МУ!

Е НЯМА ТАКАВА СЕКТА!, ПОТРЕС, БЕ! ХРИСТО ИВАНОВ, НЯМАМ НИКАКВИ ИЛЮЗИИ ПОРАДИ ЩО ВИСИТЕ НА ДУВАРА МУ!

Съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов не изключи евентуална коалиция с ГЕРБ, но само ако председателят й Бойко Борисов се оттегли от нея и политиката заради „тежки зависимости“, а ГЕРБ успее се разграничи от модела „Борисов-Пеевски“. Иванов обаче изрази съмнение, че това ще стане.“

Дневник

ДБГ току що се спихна до твърдото си ядро на неадекватност.

Протестът продължава, зашото ние за разлика от Христо Иванов, сме наясно за какви бандити става дума и няма да се примирим.

ГЕРБ без борисов, това са тома биков, георги харизанов, цвета караянчева, даниела дариткова, менда стоянова, антон тодоров, ангелкова, фандъкова и т.н., все годни за коалиране субекти, не ли?

Когато се изсереш на метеното, мазането е не само неуместно, а и усилва миризмата. Трябва да е категоричен по тази тема, а не да шикалкави – имало свестни в герб, ама верно ли бе, аре сега се скрий в трите си процента и нека баце удари ББ4.

Е няма такава секта, честна дума – „дневник“ му преиначили думите, щото този висок академичен стил ни е напълно непонятен – от една страна имаме отрицание, а от другата търсим честни в герб. *Сигурно борисов ги държи насила там*, за да видим…. абе потрес, бе!

Христо Иванов, Вие дължите отговор на въпроса „с кого“ ще управлявате не е края, а в началото на кампанията.

Както Мая Манолова го каза кратко, точно и ясно – без политическа партия ГЕРБ. За да не разочарова те такива като Георги Дренчев – лично аз, както и Веселина Томова, нямам никакви илюзии поради що висите на дувара МУ.

#СтигаИсторическиКомпромис

P.S. Бивши няма, както се вижда от снимката на готовите да протестират срещу Гешев, Кошлуков, даже и Ян Бибиян, но бягащи от протест срещу Борисов.

Георги Дренчев

Бележка на Веселина Томова: Поради обстоятелствата, че все пак съм журналистка, притежавам някои безценни брилянтни източници. И от началото на протестите пиша директно и в прав текст, как „десносектантите“, в лицето на Христо Иванов, са в задкулисни договорки както с Цветан Цветанов / за когото тепърва ще лъсва колко „е разделен“ с Боко Тиквата/, така и не са слизали от Дувара на Боко.  Всички опити за разфокусиране на протеста, потвърждават това. Да не говорим, че бе видимо как през цялото време „сектантите“ отклоняваха вниманиието с всички други „лоши“ в полза и услуга на Боко Тиквата, без да смеят ясно и точно да се съсредоточат единствено първо в неговата оставка! А понеже Христо Иванов не блести с особен интелект, той сам се изтърва за задкулисието. Също, както го направи с оня съмнителен тип с „Маджо“. А бе, не ви ли прави впечатление дори този видимо „елементарен“ знак – че Христо Иванов и Цветанов не слизат от праймтайма на водещите телевизии?! Като знам как там се влиза по списък за „правилни“, екси колсун от тая „неправлина“ „опозиция“!

П.П. Стефан Гайдарски: Съвсем скоро ще се преброят сладурите, които веднъж простиха на Христо Иванов, че беше неуспешен министър, втори път му простиха, че обяви желание пак да козирува на Борисов, а сега виждам, че са останали и такива, които за трети път му прощават, че иска да козирува на Борисов, без никой в цялата комедия да е в състояние да обясни защо.

Тези хора не представляват никого и няма смисъл да се обсъждат.

Afera.bg

Коментари 24 за
“Е НЯМА ТАКАВА СЕКТА!, ПОТРЕС, БЕ! ХРИСТО ИВАНОВ, НЯМАМ НИКАКВИ ИЛЮЗИИ ПОРАДИ ЩО ВИСИТЕ НА ДУВАРА МУ!”

 1. да беше само той, с мед да го намажеш. но наблюдавам на протестите разни бивши преподаватели по марксизъм ленинизъм, децата на партийни величия учили в лондон, париж и къде ли не, достигнали преклонна възраст, искат и те да градят нов свят без корупция ( или с малко, ама само за тях)готови веднага да седнат на мечтаните столове. Баста.

 2. Краси дърпа пикапа вече 22 часа в името на Психичното здраве на народонаселението и неговите водачи…

  Аз копая тунел за Сомалия в името на Човешката свобода…

  ,,Вие си карате скъпите автомобили по бойковите магистрали“ /Цв.Караянева/ и бучите…

  Някои копаят битКойни …

  Други копаят гроба на най-старата държава в Света…

  За всеки си има занимание в тая мила БГ действителност !

  Венсеремос.

  П Пис

  Собствената ми графоманщина ме подтиква да напиша колко всичко е наред тука,ама някой друг път…

  На Четвърти километър му протече покрива защото му хлопа дъската на Главния доктор !

 3. Какво виждаме на снимката по-горе?Виждаме на преден план две големи недоразумения – Христо Иванов от „Дай, България“ и неговия солташак Гого Тъпото(с IQ близо до числото 0).
  Отзад на втори план, ей тъй, за масовка и пълнеж сложили и 3-4 дебила с очевадни психически и умствени отклонения.
  Въобще ситуацията е „Грамофон свири, майка плаче“…

 4. 1. Извънредно положение по чл. 84 и чл. 100, ал. 5 на Конституцията и по чл. 15 на Европейската конвенция за защита правата на човека и основните свободи;
  2. Цялата администрация от гербаджии и хора на агент Иван – вън;
  3. Цялата съдебна система от хора на Пеевски, Доган и Баце – вън;
  4. Цялото МВР и цялата прокуратура – вън;
  5. Всички управлявали партии – разформироване, забрана;
  6. Всички незаконно придобити движими и недвижими имоти – конфискация;
  7. Всички крадци и измамници от наши и чужди монополи, банки, застрахователни дружества, частни болници, частни университети, приватизирани фирми и др. – съд, конфискация, затвор;
  8. Национализация на всички стратегически важни за народа обекти;
  9. Политиците, довели България до национална (демографска) катастрофа, – съд, конфискация, затвор;
  10. Пълна и категорична лустрация;
  11. Ревизия на всички обществени поръчки и на всички европейски проекти, спечелвани и окрадвани винаги от фаворити на властта, – съд, конфискация, затвор;
  12. Ревизия на имуществото и финансите на всички олигарси, при незаконно обогатяване – съд, конфискация затвор;

  Нови честни подготвени интелигентни млади хора навсякъде!

  1. Къв затвор, кви 5 лева за престъпленията на БГ-политиците от 1989г. насам бе, пич?!Престъпленията им са толкова чудовищни, че затвора си е направо нещо хуманно за тях!Требе си добрата стара френска гилотина – режеш му лакомата, крадлива чутура и следващият, s’il vous plait!

 5. Дани Тъпото го изрисува най-точно: Ристю КВАДРАТНИТЕ гащи и… с КВАДРАТЕН АКЪЛ!

  Бегайте, и този си е болшевик като дедо си…

 6. Тая Люба Кулезич е върл фен на Христо Иванов!!Не се спря да го венцехвали в предаването си.

 7. На снимката горе се вижда цъфнал и Гошо Тъпото.Както винаги гледа лошо.:-))))))))))))

 8. Ето затова групата „Подкрепям протеста с отвращение“ става все по-многобройна…

 9. Хора, необходима е Промяна, не Подмяна! Промяна на всички нива-най-вече Правителство и съдебна система иначе тежка ще е съдбата на народа-ще смучат живота му „наши и чужди гости“. Промяна с компрометирани лица не се прави!

 10. Американските слуги в България са в дълбок стрес. Целия циркаджийски трик, който се цели е в това, как да се направи промяна, без да се промени абсолютно нищо! За какво Ви е такава промяна? За да отстраните простака от Банкя? Добре, съгласен съм. И тъй като всеки ден виждама нови и нови кандидати за мястото на Мутрата, кандидатирам се и аз! 10-12 години ще ми търпите простотиите, дивотиите, селско-неграмотните изпълнения в странта и чужбина, ще ме оставите да си напълня чекмеджета, куфарчета и сметки, ако някоя кифла ми се върже, може и бебе да и направя и Ви обещавам, като се подсигуря до девето коляно, няма да Ви бавя, ще си взема шапката и ще се оттегля. Не мога да повярвам! Борим се срещу една мутра, с една единствена цел, как аз да съм утре тази мутра, благословена от Бащицата оттатък Голямата вода. Отврат.

 11. Гласуваш за Христо Иванов,получаваш ГЕРБ,с Борисов или без Борисов,все тая.Майната ти!

 12. Типинг пойт се викаше тръста-цветелиа Бориславова, Прокопиев и още няколко с Евро атлантически ценности. Прочетете…

 13. Добро утро! И Калин Сърменов щял да закрива интернета, щото не му харесвало всеки да има мнение! Бил влюбен в шефа на НОЩ(не му пиша името, че ми се гади). Те, гологлавите, били някаква особена секта с изключителни способности. Сега разбрах защо толкова му лежеше ролята в оня тъп сериал.

 14. Да разбираме ли,че означава -коалициая с „Републиканци за Борисов“(герп II)?

 15. Г-жа Томова и изданието „АФЕРА“ слагат в джоба си всички политически анализатори, всички. Един човек може да владее техниката на говоренето, на хитруването, на политическото жонглиране, но той така или иначе не може да скрие никога своите прокажени мераци. Такъв слугинаж и състезание за милостта на един доказан бандит като Борисов е достойно за презрение. Е разбра се защо го крепят Тулупа, американски, не някакви други изтребители ще бдят за нашата сигурност, да очакваме и хиляди рейнджъри да бъдат изпратени от Германия, може и на оборотен режим. “ Да живеят евро-американските ценности“

 16. ГЕРБ с или без борисов, това са организирана група от изроди, жаждящи власт и пари.
  Смърт за Тиквата и Шайката му !

  1. Тоя на снимката христо иванов не беше ли на всеки режим метреса?

 17. От всички политически субекти до сега, само Слави и сценаристите му заявиха категорично, че няма да се коалират с никоя партия от досегашното статукво.

  1. Слави управленец? Пълна утопия. С кого ли ще се коалира? Не знам дали ще дочакам да поживея и в Чалгария.

  2. Елементарно! И тоя от отбора на гологлавите разчита на дебили-такива ли сме?! За ен-ти път разчитат на това, че маймуните помнели 3 минути-такива ли сме?! „Няма да се коалирам с никой“ значи „Ще се коалирам с всеки“.

 18. Има 1000 причини човек да остане в България ,но нито една не ме устройва !
  Освен да стана политик,а…
  Това е 1001-та !

  Венсеремос.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *