« Върни се назад Публикувано на 05.03.2022 / 18:17

Е, КЪДЕ Е ЗАПАДА? ОЩЕ ЛИ ПУТИН Е АГРЕСОР? ГОВОРИМ ЗА ЦЯЛ ГРАД ЗАЛОЖНИЦИ! АЗОВЦИ СА ВЗРИВИЛИ СГРАДА С 200 ДУШИ ЗА ДА СПРАТ ЕВАКУАЦИЯТА! СВИДЕТЕЛСКИ РАЗКАЗ НА УКРАИНЕЦ КАК СА РАЗСТРЕЛВАНИ ТЕЗИ, КОИТО ИСКАТ ДА НАПУСНАТ ГРАДА!

Това е Кива, депутат от Радата, бивш съветник на Аваков. Чуйте го за Зеленски, яко го храни, почна борбата за власт.

Азов в Мариупол са взиривили сграда с 200 души (!!), за да спрат евакуацията. Там, както казах, ще е най-кърваво.

Зеленски са го прехвърлили в Щатите, уж за да се изказва пред Конгреса, но за да го държат заложник да не подпише примирие. Явно към преврат се върви и Щатите най-вероятно няма да признаят новата власт. Искат да се отприщи партизанщина и т.н.

Паралелно Полша стана хъб за ислямски наемници, които се прехвърлят от базата Ал-танф Сирия.

Много нацисти са избягали и в Молдова. Напоследък само мъже напускат границата, въпреки заповедта да не се пускат мъже, тарифата е 150$ на граничар и минаваш.

Днес от 10 до 16 ч. има примирие за евакуация. От заявените 200 000 бежанци в Мариупол и 15 000 Волноваха не е дошъл нито един. Нито един!!! Това е статистически невъзможно. Защото става въпрос за заложници.

Достъпа до складовете на Червения кръст в Мариупол също е спрян от неонацистите.

Е къде е запада? Още ли Путин е агресор? А да протестират нещо? Говорим за град милионник, заложник!

Обаче кадри от дронове показаха, че нацистите активно използват времето да се прегрупират.

Руското командване да се взема в ръце и да започва да действа по-рязко и по-бързо, ясно е, че ще има жертви, ама така с тези преговори и т.н. ще стане много по-страшно!

Пак да повторя, говорим за цял град заложници.

Оппа! Путин им намекна, току що.

Ако продължават така им слага хикс на държавата.

Днес имаше примирие от 10 до 16 ч., от Мариупол няма 1 излязъл човек, а нацистите взривиха блок и убиха 200. Пак казвам, ще стане страшно там! Надявам се взимат мерки за спец. операция, защото на практика нацистите там не се подчиняват на никой и са взели един град за заложници. Това е истината.

Тодор Ангелов

П.П. Украинец разказа как укранацистите са блокираха местните жители на Волноваха и не са им позволили да напуснат града, а тези, които са се опитали да го напуснат, са били застреляни: „Моят приятел се опита да си тръгне с дете в колата към Курахово, но попадна под тежък огън. Цяло чудо е, че успях да премина.“

В Мариопул ситуацията е била съща. По време на хуманитарния коридор, който беше предложен от Русия, между 10:00-16:00 нито един човек не е допуснат да мине.

«