« Върни се назад Публикувано на 25.08.2022 / 17:42

Е ЗАТОВА МВР Е НА ТОЯ ХАЛ МВР! ШЕФЪТ НА ОД МВР БУРГАС, ТИ ЧУВАШ ЛИ СЕ КАКВИ ГИ ПЛЕЩИШ, БЕ?!

Btv. Шефът на ОД МВР – Бургас: „Мисля, че полицаите, които загинаха, са действали правилно. При получения сигнал… реагирали са на секундата и са реагирали много бързо и към анализа който правим, виждам, че са нямали време за друг тип реакция…“

Ти чуваш ли се какви ги плещиш, бе?! Кое е „правилното“?!!!

И най-големият идиот, който е гледал видеото, публикувано първо в сайта АФЕРА, ВИЖДА КАКВО НЕПРОФЕСИОНАЛНО БЕЗУМИЕ, ИЗВЪРШВАТ ПОЛИЦАИТЕ!

Мисирките и дръжките на микрофони, които са тъпи като галфони, и те не знаят какво да питат, и как да притиснат така наречените МВР шефове, за да изкопчат истината.

Нямали друга реакция, реагирали на секундатата?!?!?!?

Е затова МВР е  на тоя хал! Защото пълни некадърници са шефове в МВР! И замитат скандалния си непрофесионализъм винаги след всеки гаф с прикриване на истината, с тъпотии от сорта „това се герои“ и прочие тинтири минтири. А на ачика се вижда що за тъпа „операция“ извършва МВР! Да не говорим, че още не е официално ясно какво е протичало по радиочестотите на полицаите, ръководили тая „операция“.

АФЕРА от години алармира, че всички, всички ръководни кадри трябва да бъдат изметени с лопата от МВР. АФЕРА от години алармира, че за министри са слагани само идиоти клоуни, които нямат хабер от МВР и го използват единствено за поръчки и далавери.

Щом Шефът обяснява как абсолютно непрофесионално действие на полицаите – самоубийствено! било правилно, а МВР Демерджиев не знае къде изобщо се намира в МВР, успан от такива шматки – направо я закривайте тая държава!

ИДИОТИ!

Afera.bg

«