« Върни се назад Публикувано на 07.09.2023 / 13:10

Е-Е, КАТО СИ ГОВОРИЛ С АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ, К’ВО, БЕ, НЕЩАСТНИЦИ?! ПРИЖИВЕ СЕ ПРЕТРЕПВАХТЕ ДА МУ ЗВЪНИТЕ, СЕГА СЕ ПРАВИТЕ, ЧЕ ВСЕ ЕДНО Е БИЛ ЕЛ ЧАПО!

Руди Гела, известен и като Радостин Василев, се пъне, че щял да доказва, че депутатът Александър Иванов от ГЕРБ бил … говорил с Алексей Петров.

Приживе се претрепваха да говорят с Алексей Петров, сега се правят, че все едно е бил Ел Чапо, че едва ли не е престъпление, че си говорил с Петров.

Е-е, като си говорил с Алексей Петров, к’во, бе, нещастници?!

Руди Гела, който открадна „МЕЧ“, за да полюционира върху него, се прави на инспектор Дю Дю и щял да доказва… Няма такъв ташак, пичове!

И понеже вече сте нетърпими на тема Алексей Петров, айде да вкарам и аз бърза „интрига“, че да има какво да дъвчите плашипутарнически.

Томина неделя тази година съвпадна с рожденния ден на Алексей Петров.

Телефонът му звъни пред мен. На изключително малко хора вдигаше телефона на рожденния си ден, за да говори, така ми каза, но на лицето, което звънна – вдигна.

После ми каза:

-Томислав Дончев…Честити ми и ми обясни, че днес е Томина неделя и всичко за нея… А аз му викам: Аз съм с Томова.

Аз, усмихнато:

-И той?

Алексей, разсмян:

-Мнооого продължително мълчание…

Е-е, Гел Рудев, и к’во?! Смешник, безподобен, к’во ще доказваш, бре?

Неслучайно пускам тези снимки, които имам от Алексей, защото приживе все се срещахте, и си счупвахте краката да ходите всите в „Делвите“, за да си говорите с „доцент Алексей Петров“, а сега, бягате от него, ама след смъртта му, като че който се е срещал и говорил с Алексей е взимал по един чувал „бело“ за пласмент.

Както АФЕРА много отдавна ви е го написала, мъже на тая територия вече няма. Измекяр до плашипутарник.

Толкова.

Веселина Томова

«