« Върни се назад Публикувано на 18.02.2022 / 19:52

Е, БРАВО, БЕ! ИЗВАДИХА ПОРЪЧКОВИЯ ПРОКУРОР ПО „ОКТОПОДА“ И ГО ПРОВЪЗГЛАСИХА ЗА „ГЕРОЙ“, ЧЕ БИЛ ГОТОВ ДА РАЗСЛЕДВА ГЕШЕВ! ПОТРЕСАВАЩА АМНЕЗИЯ У ДЕСНОСЕКТАНТИ И „ЦВЕТА НА НАЦИЯТА“ ЗА ПРОКУРОРСКИТЕ ЗУЛУМИ НА МОМЧЕВ!

Мислех да го пропусна тоя по тъча.

Обаче ми дойдоха накъртващо в повече потресаващите възторзи на „умнокрасивите“ „десносектанти“ и радевия „цвят на нацията“ за участието на прокурор Милко Момчев в предаването на Веселин Дремджиев.

Ауууу, какъв смел прокурор се извъдил Момчев, че не се страхувал да повдигне обвинение на главния прокурор Иван Гешев.

Я, пак, драги ни, ахкащи и охкащи от възторг по Момчев, изчегъртали услужливо паметта си!

А постта на Анна Заркова просто е унизително потресаващ, защото тя минава за журналист, който години наред пише за правосъдие!

Същият тоя прокурор Момчев заедно със скандално известния прокурор Светлозар Костов бе един от поръчковите прокуроро по делото „Октопод“, което знаем как свърши – с пълно фиаско! Същият тоя прокурор Милко Момчев година и половина се занимаваше като прокурор и с Мишо Шамара, след което естествено тъпоумните му напъни да смачка Шамара пак доведоха до фиаско.

От журналистите съм, които следяха под лупа години наред делото „Октопод“, писала съм неведнъж какви поръчкови безумия твореше И Милко Момчев по това съшито с бели конци дело, само и само за да угоди на Цветан Цветанов и компания.

Бях и свидетел по делото и още помня идиотските въпроси на прокурорския тандем Костов/ Момчев към мен от рода: „Верно ли е, че сте написали, че сте Мата Хари на организираната престъпност?“.

Помня скалъпените показания, помня натиска, помня какви мерзки прийоми прилагаше Момчев по делото.

И сега – хоп-троп! – цъфна при „десносектантите“ и ревна, че бил готов да повдигне обвинение на Гешев. Ами, да! Той и по времето на Цветанов и Боко повдигаше обвинения на когото му кажат, що и сега да не си пусне брада, да се спретне ни лук ял, ни лук мирисал и да ни го представят като „чистия честен, натирен /????!!!!/“, който ще оправи прокуратурата.

Абе, вие, ненормални ли сте, бе?

Точно Милко Момчев да пласирате като „ангел небесен“ на прокуратурата, това може да направи само или абсолютно безспросветен и лишен от каквато и да е памет за прокурорското му минало, или чист кретен.

И подмокрени от възтрог цвилят и радевия „цвят на нацията“, и „умнокрасивите десносектанти“.

Ами направете го направо главен прокурор, бе, то щом, просто/то/ Киро е премиер, що бившият прокурорски сатрап на Цветанов и сие да не е готов?

Момчев беше готов на всичко и по времето на Боко и Цецо, и що души изгориха, а сега ние им плащаме масрафа, заради безумията им, които плащаме заради делата в Страсбург, що и сега да не е готов да повдига обвинения. Акъл не му пречи. И тогава му казваха какви да ги повдига, и сега е готов каквото му кажат това да скалъпи.

Отврат!!!

Веселина Томова

 

«