Публикувано на 05.09.2020 / 11:21

ЕТО Я „УБИТАТА“ ЖИВА ЖЕНА, НАБЕДЕНА ЗА СНИМКИТЕ С ПАЧКИТЕ НА БОРИСОВ! СТЕФАН ОТ СУХИНДОЛ ПАК СЛОЖИ В ДЖОБА СИ СЛУЖБИТЕ НА БЪЛГАРИЯ! /ВИДЕО/

ЕТО Я „УБИТАТА“ ЖИВА ЖЕНА, НАБЕДЕНА ЗА СНИМАЛА ПАЧКИТЕ НА БОРИСОВ! СТЕФАН ОТ СУХИНДОЛ ПАК СЛОЖИ В ДЖОБА СИ СЛУЖБИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!

На 17.07.2020 след като първа и единствена АФЕРА публикува видеото от правителствената резиденция на Бойко Борисов в Бояна, където дипли милионите с в пачки от 500 евро, Стефан от сайта www.suhindol.info

успя да открие на видеото силуета на жената, снимала в покоите на Бойко Борисов:

КОЯ Е ЖЕНАТА НА ЗАПИСА ОТ „ЧЕКМЕДЖЕТО НА БОЙКО БОРИСОВ“? ЗНАЧИ ЛИ, ЧЕ ДОТУК СИ НАДИПЛИЛ 4 МИЛИАРДА!?

https://afera.bg/%d0%ba%d0%be%d1%8f-%d0%b5-%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%b7%d0%b0%d0%bf%d0%b8%d1%81%d0%b0-%d0%be%d1%82-%d1%87%d0%b5%d0%ba%d0%bc%d0%b5%d0%b4%d0%b6%d0%b5%d1%82%d0%be/

По-късно менте сайтове и фалшиви такива тиражираха информация, посочвайки снимка и лице на жената, снимала пачките на Бойко Борисов, като в редица Балкански страни менте инфото бе препечатано от българските фейк сайтове – че жената била убита.

Стефан от сайта www.suhindol.info направи нови разкрития за тиражираната като „убитата жена заснела пачките в спалнята на Бойко Борисов“ и отново сложи в джоба си ДАНС, манс и службите на България:

Гледайте тук!:

Това ли е ЖЕНАТА заснела Борисов?

Това ли е ЖЕНАТА заснела Борисов?

Научете малко повече за мрежата от фалшиви новини започваща от България през Македония до Гърция с повече от 1 милион възможни читатели.

Тя е жива и здрава и се намира в (*****)


Afera.bg

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FSuhindol.Info%2Fvideos%2F737908673732437%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

 

 

 

 

Коментари 12 за
“ЕТО Я „УБИТАТА“ ЖИВА ЖЕНА, НАБЕДЕНА ЗА СНИМКИТЕ С ПАЧКИТЕ НА БОРИСОВ! СТЕФАН ОТ СУХИНДОЛ ПАК СЛОЖИ В ДЖОБА СИ СЛУЖБИТЕ НА БЪЛГАРИЯ! /ВИДЕО/”

 1. Всъщност това момиче не е онова момиче което е снимало. Това момиче е от Петербург Русия и няма нищо общо с нашия случай, както и нищо общо с Пловдив. Момичето си е съвсем живо и здраво и се радва на успех в конкурс на Maxim в Русия. Тази която е снимала май е някоя друга, за която все още не знаем.

 2. Стига плюхте по труда на момчето – вярно е , че малко по кратко можеше да го разкаже , но навсеки му писва и си казва що да го правя след като ще получа воня на среща ??!!!

 3. 38 минутен клип, от който същественото може да се събере в 10 минути, че и те са много. Останалото е хвалби и тупкания по тумбачето как Стефчо едва ли не я е свалил въпросната руска моделка.

 4. Празна надъханост. И предният път не разбрахме коя е жената, само фалшиви обещания, което пак си е фалшива новина. И не говорът му е крив, местен, а интелекта му е крив. Интелектът е опитът и средата, преценката. Тук виждам интелект като на Тото-рападжията.

 5. Това е „постоновление“ с це л да се компрометира ЖРЕЦА та българска простотия,кюлчетата не са златни а са от „ИЛИЕНЦИ“ китайски .Банкнотите са още от времето на гл. Секретар от „китайската стена“ до стадион „Черно Море“,100% „фейк нюз“ пък са кадрите на Стефчо който е внедрил някакъв пласмасов силиконов робот с айфон да прави записи в спалнята на Б.Б. Обръщам се към всички във форума не си правете илюзии че под някакви импровизирани имена ще се скриете.Нямате на представа срещу какво чудовище сте се изправили.Мониторинг на всички коментари ,локализация и реация.Обещанията за анонимнос са чиста проба глупост.Аз за сега мога да отговарям за себе се и за секунда не се съмнявям че повечето от форума ще си сменят показатиятапри натиск,а за г-на който коментира Веска като атакува личноста а не обществената и позиция „FAKT YU“ на
  български…

  1. Имаме представа. Много често messages ми иска достъп до камера, микрофон, телефон, стор, че иначе нямало да работи. То преди беше лесно – пускат sms със специални символи и готово… Не ми се пращат коментарите или се пращат наполовина. Изобщо големи симпатяги. Харчат стотици милиони да са супермени в слухтенето. Ама както се казва

 6. Най-добре ще да е Тиквата да бъде ликвидиран, и тогава…“чао“ на пачките, кюлчетата и грабежите.
  Смърт за ТИквата!!!

 7. Достатъчно е човек да хвърли по един кратък поглед върху медиите за да разбере защо сме на 111 место по свобода на медиите. Няма да изброявам всичките, но където и да „отвориш“ ВОНИ, ужасно вони. И като си помисля, че стотици журналисти и дописници, десетки редакции стоят зад тази словестна отрова, зад тази духовна поквара вече ме е срам да съм българин. Срам ме е господа, две три издания , начело с Афера не могат да измият срама за цялата ни журналистическа помия. Как да си помогнем, след като сме в пълна поквара???

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *