« Върни се назад Публикувано на 25.07.2017 / 23:20

ЕТО Я ЖАЛБАТА НА СЪДИЯ СВЕТЛОЗАР ГЕОРГИЕВ ДО БЮРОТО ЗА КОНТРОЛ ВЪРХУ СРС! ЗАРАДИ КОЯТО ДАНС ПОРЪЧКОВО СГОТВИ ГЕОРГИ ГАТЕВ! КЪДЕ Е НАРУШЕНИЕТО НА „ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД“, БРЕ, СПЕЦ. ГОТВАЧИ, ОСВЕН В СМЕШНАТА ВИ АГЕНЦИЯ ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ?!

георги гатевАФЕРА посочи защо и как бе „сготвен“ заместник шефа на Бюрото за контрол върху СРС Георги Гатев: ЗАЩО ДАНС НАПРАВИХА МИШЕНА ГЕОРГИ ГАТЕВ. ЦАЦАРОВ, АКО ИМАШ ГРАМ ЧЕСТ, НАПЪЛНИ АРЕСТИТЕ С ВИСШИ ДАНСАДЖИИ!

Според смешниците от ДАНС Георги Гатев нарушавал „установения обществен ред“, като “корифеите на дансаджийската мисъл“ посочват как административния секретар бил написал молбата на съдия Светлозар Георгиев, а той указвал на „подсъдимия“ как да напише молбата си. И къде тук е „аферата“, дансаджии нескопосани? Жалбата, сама по себе си като такава, нищо не решава, такава жалба може да подаде ВСЕКИ ГРАЖДАНИН и всеки ПОДСЪДИМ, едва след нея се прави щателна проверка! И дали Георги Гатев е говорил с Ескобар, или с Томова, или с Хасан от село Левуново е все тая – той може единствено да укаже къде да бъде подадена жалбата, а това, че административният секретар я бил изготвил – сами виждате каква „фундаментална“ „класифицирана тайна“ е самата жалба, че с подобна поръчкова тъпотия да се занимава ДАНС и някакво си звено „Антикорупция“ към СГП.

АФЕРА публикува въпросната молба, за да се види ужасно „важния“ текст в нея „нарушаващ установение обществен ред“ /от страна на … Георги Гатев!/ И за да се види БЕЗУМИЕТО НА БЪЛГАРСКАТА ДАНС, РЕСПЕКТИВНО НА СЛУГИТЕ – ПРОКУРОРИ, КОИТО И СА СЕ НАДУПИЛИ, РЕСПЕКТИВНО СА СЕ НАДУПИЛИ НА МЕНТОРА И – ЛИЦЕТО БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ.

ОЧЕВАДНО Е, че Георги Гатев пречи на някого. Защо? Ами, защото Георги Гатев е не само брилянтен юрист, но и никога не се е навеждал, подобно на тия, които сега го „разследват“. И като си върши работата, я върши блестящо. А каква е работата на Георги Гатев? Ами да проверява зулумите на ДАНС и подобието на подобни спец.служби, които злоупотребяват със СРС. На кого пречи Георги Гатев? Ами на тези от ДАНС и техните господари, които треперят, че безобразията им ще излязат официално наяве!

В официалното съобщение, което пуснаха от някаквото си звено „Антикорупция“ в СГП, което работи съвместно с ДАНС, пише, че: „На 23.05.2017 г. в Софийска градска прокуратура – СЗ „Антикорупция”, е постъпил сигнал от Държавна агенция „Национална сигурност”, с информация за установени нарушения на служебните задължения от страна на член на Националното бюро за контрол на специалните разузнавателни средства /НБКСРС/.“

Сега погледнете датата на молбата на съдия Светлозар Георгиев до Бюрото за контрол върху СРС – тя е от … 28 МАРТ 2017 година.

И сега в задачката се пита, като пак прочетем официалното съобщение на СГП в сие с ДАНС – КОЛКО МЕСЕЦА СА ПОДСЛУШВАЛИ И ПОСТАВЯЛИ НА КОНТРОЛ ГЕОРГИ ГАТЕВ ПРЕДИ ДАТАТА 23 МАЙ И ЗАЩО????

Очевадно е, че някой, а вие всички знаете кой, иска Бюрото за контрол върху СРС да бъде обезличено и смачкано, за да не излизат на бял свят ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА, ВЪРШЕНИ ОТ СЛУЖБИТЕ СЪС СРС. Кой там е най-ярката фигура като личност? Георги Гатев. „Сготвяме“ го – и си изчистваме следите от посраните задници.

Управлява ни СИМБИОЗА. Иначе казано – мафия.

Afera.bg

«