« Върни се назад Публикувано на 13.03.2022 / 19:24

ЕТО ТОВА Е ФАШ@ЗЪМ!

Знаете ли кое е фаш@зъм? Това, което се прави днес към руските граждани и култура.

Снимките са от днес – разбита и ограбена руска църква „Свети Николай“ в Оксфорд, Англия. Това е фаш@зъм.

Клип от днес в който украински „бежанец“ на тир, паркиран в Австрия,  напада руски тираджия и му казва да се маха. Това е фаш@зъм.

Фаш@зъм е да изгониш диригент на симфоничен оркестър, защото е руснак. Да забраниш  лекция за Достоевски във Флоренски университет,  защото е руснак. Да изключиш от състезания спортисти, защото са руснаци. Да забраниш продажба на руски стоки. Да спреш тираж на писател, защото е руснак.

Да облъчваш всяка вечер населението на България  от национален ефир с фалшиви новини. Ето – това е фаш@зъм.

Не съм фил или фоб. Мнението ми е съставено на база факти.

И още нещо – ако „диктатора“, „кръвожадния убиец“ Путин не пазеше мирните граждани, днес на 18-тия ден от войната Украйна отдавна щеше да е равно поле, подготвено за сеитба. Факт е, че пази цивилните,  снабдява ги с храна и лекарства. Доказва го удара от тази сутрин по базата на наемниците от т.н. Френски легион. Нито една цивилна жертва.

А това, с  което ни облъчват всеки ден от телевизиите е  абсолютна подигравка с интелигентността и разума на всеки от нас. Знам едно нещо със сигурност – тази война е дирижирана от САЩ, насочена е срещу Русия и Китай,  но най – вече срещу огромния й външен дълг от  30 ТРИЛИОНА  долара!!!

Тази война цели прикриването на истината  за биолабораториите на пентагона в Украйна. Биолабораториите, за които Диляна Гайтанджиева направи филм преди време, но никоя телевизия не ви показа.

Напълно наясно съм, че вероятно след този пост ще ме накажат. Тази, същата свободна платформа, която свали правилата си за омразна реч само за да може да напишете „Смърт за Путин. Путин е диктатор „. И това няма нищо общо с фаш@зма. Напротив. Демократично е. Почти.

Дарина Гочева

«