Публикувано на 18.12.2020 / 14:17

ЕТО КОЙ Е „АНОНИМНИЯТ СВИДЕТЕЛ“ ЗА „УБИЙСТВАТА“ НА БОРИСОВ И ГЕШЕВ“! „ДЕЖУРЕН“ СВИДЕТЕЛ С НАД 100 ПРЕПИСКИ СРЕЩУ НЕГО ЗА ИЗМАМИ!

На 16 декември т.г. единствена АФЕРА публикува:

ИСТИНАТА ЗА „ЗАГОВОРА ЗА УБИЙСТВО НА БОРИСОВ И ГЕШЕВ“ Е ТРАГИКОМИЧНА: СКАЛЪПЕНИ ПОКАЗАНИЯ ПО ДЕЛОТО „БОЖКОВ“ НА „АНОНИМЕН“ СВИДЕТЕЛ И.С.С., ТРАДИЦИОННО НЕКАДЪРНИ, ДИКТУВАНИ ОТ БЕЗДАРНИ ЧЕНГЕТА

Тогава АФЕРА информира кой всъщност е „анонимния свидетел“  – И.С.С., който охотно интерпретира онова, което са му диктували бопаджиите, че Васил Божков, чрез негов приятел, ще убиват Бойко Борисов и Иван Гешев.

В материала разказахме и какви абсурдни литературни мистификации бъкат в така наречените „показания“ на „анонимния свидетел“, които граничат с абсурда.

Показанията са дадени по делото срещу Васил Божков, а от „анонимен“ той вече е и явен свидетел.

В показанията са набъркани и побоя над журналиста Слави Ангелов, както и протестите, за които Васил Божков бил дал 500 000 лв. чрез Михаил Иванов. Михаил Иванов пък е свързан с Орлин Алексиев, за който се знае, че е близък със Слави Трифонов.

Разследване на АФЕРА разкри колко „достоверен“ е така нареченият „анонимен свидетел“ И.С.С., който се оказва че едва ли не е присъствал на де що побой и „убийство“ е имало, и който минава за „безспорното доказателство“ на спец. прокурори и спец. ченгета.

И.С.С. е Ивайло Серафимов Серафимов.

Разследване на АФЕРА показа, че Ивайло Серафимов Серафимов е от така наречената „гвардия“ на „дежурните“ „свидетели“ по знакови дела, ползван срещу облаги от бопаджии и прокурори.

Първо Ивайло Серафимов Серафимов лъсва като „анонимен“ по първото дело срещу Златко Иванов – Баретата. По онова време срещу Ивайло Серафимов Серафимов има образувани 12 дела, а по делото срещу Баретата – Ивайло Серафимов дава „показания“, от които впоследствие обаче се отрича, тъй като … излъгал. Така още от тогава той е компрометиран свидетел.

По делото за побоя над журналиста Слави Ангелов, Ивайло Серафимов Серафимов също е „анонимен“ свидетел. По него пък показанията му пак са оборени, защото Серафимов посочва дати, в които обвинените не са в България, а иначе и той бил присъствал на побоя, след което … променя датите… в нови показания.

Справка на АФЕРА показа, че из всички прокуратури в страната срещу Ивайло Серафимов Серафимов има образувани 100 преписки, а само за миналата година срещу него има образувани 10 преписки в градовете Елин Пелин, Силистра и София. В огромната си част те са за измами.

АФЕРА научи и че последно лицето е имало касание и към измама спрямо Миню Стайков за сумата около 100 000 евро.

Брилянтни източници на АФЕРА от спец. службите информираха, че над Ивайло Серафимов Серафимов е имало „чадър“ и не им било давано „добро“ да работят по него, но напоследък бетонния чадър се е пропукал.

Очевидно да си „дежурен свидетел“, особено пък за да лакардисваш кой щял да убива Бойко Борисов и Иван Гешев, носи индулгенции за да шеташ крими безпрепятствено.

Afera.bg

 

Коментари 43 за
“ЕТО КОЙ Е „АНОНИМНИЯТ СВИДЕТЕЛ“ ЗА „УБИЙСТВАТА“ НА БОРИСОВ И ГЕШЕВ“! „ДЕЖУРЕН“ СВИДЕТЕЛ С НАД 100 ПРЕПИСКИ СРЕЩУ НЕГО ЗА ИЗМАМИ!”

 1. Това ще да е анонимния свидетел:

  ИВАЙЛО СЕРАФИМОВ СЕРАФИМОВ – Едноличен собственик на капитала
  ИВАЙЛО СЕРАФИМОВ СЕРАФИМОВ – Управител
  https://papagal.bg/person/EA3042CFBB5967466E02C86B85B68F82E39A58BCD804CAFA64881F2CADA0C8D7

  RONIN SECURITY 1177
  Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
  Седалище адрес
  БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, ж.к. Свобода, 10А, вх. Б, ет. 1

  Ronin Security
  бул. Мария Луиза № 9-11
  Sofia, Bulgaria
  +35924839777 , +359889329777

  https://www.facebook.com/Ronin-Security-207292229666551/

  Представете си, тове охранителна фирма, чиито автомобили са на показ във Фейсбук, заедно с регистрационните табели (хахахахахахахаха):

  CB 8652 BX
  CB 0767 BC
  https://www.facebook.com/207292229666551/photos/a.509474739448297/900799256982508/?type=3&eid=ARCMwvcvd4xHEb4XfXtm3Zknb3nlqrAs1z_bM8FpkC95cPc5Va8PiyfPuRJfM_1-ZDGOFhpi_bboicn3&__xts__%5B0%5D=68.ARCd0u5NWGl3Uh-KpMoKXZuroQJCXHDh3_LQin8ovVOdIuQreysfuxpBXe_ZwTkHvl2msPnmOIAMX8SSDJTr-cbf3FpPgK1zaSsal9e1ltY3C1uZ11gHX_8IONg4E8nB0V-4905XTrwC2RExkfXnVEbLHh1rbV_PsS13RaoNxq5Rbjl7Bwf7KYSJ5o4PKIl6bY9GyDCH9bPEQrJ_DdWVKt7A5JyqRHkcn3xTnQKqEhw-mm6FAgtqihw2AHAizdL-0MQbwU-0sxPPmVod9xwKA7RIR96AuIhI31-yblXHEdzxqKCF_KAsFuH4yuP87D_-zvGAmGDfcuayrh40hZRWEyY

 2. Преди броени години имаше един велик анонимен свидетел,който знаеше всичко за всички-Светлин Близнака. Прокурорите го мъкнеха от град на град и дело до дело и така стана „таен“ свидетел по 11 дела. Разбира се в един момент кандидатите да се докопат до него станаха много и той беше поверен на нежните грижи на Бюрото по защита към Главпрокурора. От няколко години е изведен от България и си живее живота ,издържан от нас.Можем да се гордеем,че варненски прокурор /жена/ си измисли и създаде фигурата на „кошаревски свидетел“ и за тази заслуга беше повишена и стана прокурор в Апелативна прокуратура. Нещо повече-беше командирована многократно,за да споделя опита си в други прокуратури ,вместо да бъде наказана,за да не се гаври със закона.Между другото великото й дело,образувано през 2008 година още се влачи и е под кривата груша на първа инстанция.
  Гледам чудесния свидетел Цеката,който също знае всичко и е крепител на обвиненията на спецпрокурорите,сега е изгряла нова звезда на спецнебосклона-поправен и превъзпитан измамник. Чудно ми е само едно-знаят ли съответните прокурори,какво става с такива свидетели в залата ? Защо поне не не попитат главния правен ерудит-Гешев,каква е хавата с двамата му измислени свидетели по делото КТБ ? Много работят,страховито се трудят,много дим без огън,много победи ,много шумотевица…а присъди няма !
  Много се тревожех кой смята да ликвидира двамата некорумпирани и като разбрах,че пак е Божков се надявам спецовете да си отворят устите и да ни информират,какво става с екстрадицията на най-видния престъпник от новото време ? Нещо има ли придвижено,нещо вече решено , дали пак не са ги отрязали заради груби и позорни грешки?Например при исканията им за екстрадицията на Цветан Василев я докараха до там сръбският съд да не може да разбере,за какво престъпление трябва да ни бъде върнат,защото 5 пъти са сочени 5 различни престъпления. А големият резил на делото срещу Арабаджиеви,по което се изложиха международно ?
  Последно-моите уважения към прокурорите,които са в системата и работят съвестно,компетентно и почтено въпреки спецправото и Гешев.

 3. Тоя Михаил Иванов който е приятел на Орлин Алексиев има брат Росен Иванов който живееше в Канада. И беше заловен с 500 кг. наркотици в САЩ .Лежа в затвора само 3.5 години.Сега този Росен и Мишо СИК а работят по множество проекти към Софийска голяма община.
  Информоцията ми е достоверна на 100%
  Може да проверите лицето Росен Иванов дали е лежал в САЩ за трафик на наркотици и ще се уверите ,че това е истина.
  А кой ,кой е в схемата ще се досетите сами…

  1. misho,,barborko,,/,,klounat,,na rumen,,pashata,,ili onja misho s ofisna2.jat etag/predi 20g/naBULINS/SiC..Koy e ot,,dvamata,,..

  2. Четох тоя Орлин Алексиев бил човек на премиера ама бил в партията на слави. сигурно е партенка

 4. И аз искам да освидетелствам Боби Касабов,ама няма…

  В последно време всички сме Свидетели ,не се притеснявайте…
  Свидетели на Голямото Мандръцане !!!

 5. То със сигурност има план за ликвидирането на Борисов, но този “свидетел“ не го знае.

 6. Един Некролог на първа страница на вестниците ще бъде голям празник за българския народ. Реалните заплахи за Тиквата са:

  – наднормено тегло, което рано или късно ще доведе до сериозни болести на сърдечно-съдовата система и смърт
  – нисък интелект

 7. Няма ли кой да те нацели през оптиката , бе бойче ? Свършиха мъжките момчета в държавата … Май жена ша я свърши тая работа !!!

 8. СМАЧКВАЩ ОЧЕРК ВЪВ ФРАНЦИЯ СРЕЩУ БОЙКО БОРИСОВ!
  Авторитетното френско спосание Le Point в току що излезлият си брой публикува обзорна суперкритична статия за бългрския премиер Бойко Борисов с автор Марк Нексон. В нея Борисов е описан като ”каубоят на Европа, който изчуква европейските политици с 200.”
  Ето някои откъси от нея:
  – „Това е България! Тук начело е Бойко Борисов, колос от над 100 килограма, чиито виражи оставят Брюксел неподвижен. „Когато говоря с хората от Европейската комисия за това, ми се казва:„ Това е България!“, оплаква се българският евродепутат Елена Йончева.И все пак тя има причини да се притеснява. В телефонен запис, разкрит преди четири месеца, Борисов обещава да я „смаже“, за да спре исканията й за разследване срещу него. „Прекарвам възможно най-малко време в София“, признава тя. Това не е всичко. В същия разговор той се подиграва на европейските си колеги. „Казвам им, че не разбирам добре английски и така им го начуквам (използвана е френската дума за содомия enculer) на тия чужденци – баварският, унгарският и полският премиер. Макар и забъркан в скандали, българският премиер продължава да бъде търпян в Брюксел.”.
  – Авторът описва последните му скандали, като започва със снимките от спалнята му с чекмеджето с едри пачки и златни кюлчета. „Вътре има банкноти поне за 1 млн. евро“, пише изданието. След като цитира неговите оправдания как е бил заснет „от една прекрасна госпожа“ в резултат на комплот, изданието отбелязва: „Тази сцена би могла да се разиграе в отдалечена република в Централна Азия. Но това става в една от 27-те държави в ЕС. Наистина, тя не е нито най-голямата, нито най-богатата, но е познат член, интегриран в европейския дом от 2007 г.“.
  – „Поан“ цитира политици и журналисти, които описват впечатления от различни негови изяви. После изданието обобщава: „След 11 години на власт каубоят на Балканите може да се похвали с жалки постижения. На първо място с най-високото равнище на корупция и бедност в ЕС. След това с липса на свобода на печата, класиран на 111-то място в света зад Гвинея и Кувейт, въпреки че по време на влизането си в ЕС България бе наравно с Франция по свобода на печата. Накрая със сриващи се чуждестранни инвестиции, сведени до 1 млрд. долара, след като през 2008 г. са били 8 млрд.“ Борисов обаче може да се гордее с едно нещо: разширяването през неговите мандати на пътната мрежа с 20%, пише „Поан“ и посочва що за гордост е това: „Красотите й понякога са ефимерни поради лошото качество на материалите и особено поради високата цена. Километър българска магистрала струва три пъти повече отколкото в Норвегия. Причината: подкупите, стигащи до 50% от сумата на контрактите, както и раздробяването на обществените поръчки. За да избегнат участието на чуждестранни фирми, властите прилагат един трик: възлагат на местни изпълнители поръчки за малки участъци с дължина до 10 км. По този начин държат в непрозрачност пазарите и грабежа на европейски фондове. “
  – Под вътрешно заглавие „Брюкселският бос“ парижкото списание разказва някои случки с Борисов, забелязани от чужденци. В софийския хотел „Хилтън“ приема германски представители на Европейската народна партия. „Преди началото на разговора поставя пистолет на масата. „Луд ли сте?!“, възкликват събеседниците му. „Убива ми на корема“, отговаря той.“ Журналистът Марк Нексон разказва и друга случкка: „На работен обяд в Брюксел Борисов се шири на масата сред дузина от антуража. С пура в устата той гледа по телевизията мач на „Реал“ Мадрид. По едно време бута чинията си към своя помощник. „Махни ми кокала“, нарежда той. Никой не възразява. Въпросният помощник е Цветан Цветанов. Христо Иванов разказва как в качеството си на бивш министър на правосъдието на Борисов го е убеждавал да промени статута на всесилния главен прокурор. Отговорът му бил: „Ще го направя, ако поиска Меркел“. „И наистина, Борисов и Меркел се разбират отлично“, пише изданието и дава пример: „На вечерите на Европейския съвет двамата изпълняват игра, която е станала ритуал. Ангела предлага своето парче месо на вечно гладния Бойко“.
  – Във връзка с мигрантската криза през 2015 г. „Поан“ отбелязва, че Борисов си е спечелил още похвали. „Той преговаряше с Ердоган за задържане на мигрантите в Турция, а през това време правеше ограда по границата си“. „В сравнение с поляците и унгарците той никога не създава проблеми“, отбелязва неназован дипломат. „Оттогава Борисов може да преминава всякакви линии. Помага му един бизнесмен: Делян Пеевски, 40 г., сенчест съюзник, който контролира 80% от медиите“, сочи седмичното списание.
  – „Поан“ илюстриира очерка си със снимка на Борисов как води сръбския президент Александър Вучич да види колко бързо напредва строителството на газопровода „Турски поток“ през България. Изданието не използва българското му название „Балкански поток“.

 9. Усмивки от старите ленти:
  Преди години гледах един руски филм – комедия, но от съветската епоха. Мисля че беше „Опера́ция „Ы“, но не съм сигурен.
  Та в този филм, един от героите продаваше на пазара фалшиво вино – от една и съща бъчва пълнеше и запечатваше бутилките, след което им лепеше етикети на вина от най-различни марки. Каквато и марка вино да търсиш, при него винаги ще я намериш.
  Но, един ден получи призовка да се яви в полицията. Съвсем естествено и разбираемо, героят се уплаши, и очакваше да бъде обвинен за измамите на клиентите си, защото знаеше какви ги е вършил с виното.
  Влиза в стаята на инспектора от милицията и разбира, че е призован като свидетел по някакъв друг случай, нямащ нищо общо с него.
  Толкова се зарадва и развълнува, че му се размина обвинението, та обеща на полицейския инспектор, че може да бъде свидетел по всяко дело, по всички случай на милицията в градчето.
  “ Я могу быт свидетелем по всем делам полиции…“, беше репликата му или нещо подобно. А като се върна на пазара, продължи с измамите, припявайки си песничката „Губит людей не пиво, губит людей вода“.
  Та, Афера, нищо ново под Слънцето.
  Препоръчвам комедията първо на гешев и на прокурорите около него, после на полицията и на служителите от ДАНС, след което да направят разбор на ролята на „свидетеля“.
  Може пък в бъдеще, да намалеят случаите с „дежурните“ свидетели… Ама надали.

 10. ‘Френския вестник ‘LE POINT’
  с интерсна статия ‘Boiko Borissov;Le grandе cow-boye de lÉurope

 11. Страха от смъртта е по-страшен от самата нея ….. В затвора ще им бъде къде къде по -добре и няма да се охарчат ……………………..

 12. Хахаха, комунягите вече открито критикуват льотчика.В тяхната телевизия са му ударили як шамар, а гергов се е отказал да е в националния им съвет, понеже свинарят е с льотчика, а курнела е против.
  Щом дори комунягите не го щат тоя келеш, само костя копейкин е с него и ще се оттече в канала догодина.

  1. Нерде Ямбол, нерде Стамбул! Какъв льотчик? Пий си хапчетата , човече!

   1. Оня, дето размахва юмрук и се води за президент, той е льотчикът бе.
    И не по малко от тиквата заслужава един добър снайперист.

  2. Израиль может отказаться от вакцины против COVID | TВ7 Новости Израиля | 17.12.20 Если безопасность закупленных вакцин от COVID не будет доказана, Израиль не станет прививать граждан

   02:45 – Новый опрос показал, что только половина израильских медработников намерены делать прививки https://www.youtube.com/watch?v=4MATn708E9A

   1. А Макрон и Санчес се разболяха…Коронавирусът, който ги измъчва, се нарича Тръмп.

  3. да но ако КОМУНЯГИТЕ на БАЙДЪН го подкрепят…КВО ШЪ ПРАЙШ…за КИТАЙСКИТЕ КОМУНИСТИ с КИТАЙСКОТО КАРГО за изборите в САЩ…СОРОСЧЕТЪТЪ мълчите като П КЪРДЖАЛИЙСКА П…а КОМУНИСТЧЕТА…

 13. Пак ще отправя призив към „атентаторите“:
  Не лишавайте Бай Ставри от ЦСЗ от реализацията на отдавна лелеената мечта. Не убивайте Боко, а му го пратете като Коледно-Новогодишен подарък! Пък там може и за приятелите на Бай Ставри да остане нещо…

 14. Само пълен идиот би повярвал на това, че е имало заговор за убийството на тия двамата.
  Със сигурност ще се появи и „заговор“ за убийството на мунчо радев.

 15. Тази версия за убийство, каквато беше и преди години за заплаха от Доган, е истинско падения на нравите. Убийците са при управляващите. Няма по голяма излагация от това. Управляват ни долнопробни и тъпи гащници.

 16. В коридора на съдебна палата рано се разхожда някакъв.
  Подранил съдия го пита:
  -Ти какъв си?
  -Ми свидетел.
  -И по кое дело?
  -А, все ще се намери някое!

 17. Бойко,веднага се обади на германските си приятели да не уволняват от работа сина ми по време на болничен,щото целия свят ще разбере.

 18. Михаил Иванов е стар директор на СИК.
  После го изгониха Маргините даже яде и шамари .Избяга при Васил Божков и продължи да лиже гъзове и на СИК и на Божков и на ляво и на дясно т.е това е най дълго лижещия гъзове в БГ.
  Страшна мастия е тоя миндил….

 19. Пожарникар е моят татко
  пожарникар ще стана аз
  ще живуркам сладко, сладко,
  чрез лъжи за много власт.

  1. Прав си. Снимка на добър снайперист. На времето в казармата, когато имаше казарма де, така ни учеха, меката част под окото или окото се целиш. Куршума минава директно през мозъка и не хабиш муниции за втори изстрел. Само, че се съмнявам зад това око да има мозък. Най много да пробиеш дупка в кратунката и да се развали вакуума.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *