Публикувано на 03.06.2022 / 9:57

ЕТО КАК МОЖЕ ДА ГЛАСУВАТЕ В НАЦИОНАЛНАТА ПОДПИСКА СРЕЩУ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ МАШИНЕН ВОТ! „НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ МАШИНАТА ДА ГЛАСУВА ВМЕСТО ТЕБ!“

Вчера АФЕРА публикува:

СТАРТИРА НАЦИОНАЛНА ПОДПИСКА СРЕЩУ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ МАШИНЕН ВОТ! „НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА МАШИНАТА ДА ГЛАСУВА ВМЕСТО ТЕБ!“ СПИСЪК НА ОБЩЕСТВЕНИЦИ, ПОДПИСКАТА Е ОТВОРЕНА!

https://afera.bg/%d1%81%d1%82%d0%b0%d1%80%d1%82%d0%b8%d1%80%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d1%86%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d0%b4%d0%bf%d0%b8%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d1%81%d1%80%d0%b5%d1%89%d1%83-%d0%b7/

Известни общественици стартират НАЦИОНАЛНА ПОДПИСКА срещу задължителния машинен вот. „Не позволявай на машината да гласува вместо теб!“

Инициативен комитет „Консервативно патриотично движение и граждани“ организира НАЦИОНАЛНА ПОДПИСКА-ВЪЗВАНИЕ СРЕЩУ ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО МАШИННО ГЛАСУВАНЕ.

Настояваме за промяна в Избирателния кодекс и въвеждане на ГЛАСУВАНЕ ПО ИЗБОР – с хартиена бюлетина или машини, на всички видове избори и във всички секции.

Ето как може да гласувате срещу задължителния машинен вот! Отворете този линк и гласувайте!:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfhCUCo4BcPGWEB-W13Ujo4B9H6ItkWa7GtgeuRmRoa5_FG6g/viewform

afera.bg

 

Коментари 13 за
“ЕТО КАК МОЖЕ ДА ГЛАСУВАТЕ В НАЦИОНАЛНАТА ПОДПИСКА СРЕЩУ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ МАШИНЕН ВОТ! „НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ МАШИНАТА ДА ГЛАСУВА ВМЕСТО ТЕБ!“”

 1. Трябва да се махнат всички машини. Една да има, с нея ще лъжат като за 100.

 2. В една компания с Лили Друмева, Недялко Недялков, Стъки и други странни индивиди- категорично без мен. Не знам защо, но си припомних как при един от изборите се твърдеше, че са предлагали в секциите химикали със симпатично мастило и после отбелязаното изчезвало. Само че когато изборът беше атакуван пред административен съд се доказа с експертиза, че това твърдение е абсолютно вярно. Естествено произнасянето беше, че видите ли това не било се отразило СЪЩЕСТВЕНО на резултата. Делото беше в Административен съд Варна. А дали пак турците ще гласуват по обичайния начин в по-закътаните места, където с гласуващия влиза „контрольор“ , за да проследи да не стане грешка. Все нямам кого да попитам какво стана с групата най-видни български хакери, които ЦвЦв използваше масово при изборите ? Безработни ли са там, където трябва ?
  Пак се минава към най-лесния вариант- вместо да има реални мерки, за да не се допускат редовните нагли фалшификации се връщаме към добре познатото старо, за което е сигурно, че обезпечи над десетилетие властване на ГЕРБ. Категорично е желанието ми днешните нагли предатели да бъдат изринати, но не с цената на Бонуси за тези , който реват най-много и търсят външна вина за резултатите си- ГЕРБ, ДПС и БСП.
  Интересно ми е да видя дали ще оцелее написаното от мен, но се надявам поне тук да не трият „неправилните“ мнения.

 3. Забравихте ли индийската нишка и драскането по бюлетините? Няма ли контрол, даже двоен и троен, ще се фалшифицира. При машинното гласуване трябва да се сравняват данните на машината с данните от хартиените отрязъци. При разминаване – експертиза.

 4. Ако изборите можеха да променят нещо, отдавна да са ги забранили.

 5. „Консервативно патриотично движение и граждани“ – все отбор юнаци от герб и присъдружните им.

 6. Вече казах „Да“ за правото на всеки сам да избира как да гласува.

 7. СЪСТРАДАВАНЕ И НА ИСТИНАТА, дописка от г-н Кеворкян

  Почти с всичко съм съгласна, само с едно не, не са се добрали случайно до властта!

 8. Аз стартирам национална подписка за тотална смяна на властта, чрез:

  1 – Революция.

  2 – Военен преврат.

  Аз стартирам национална подписка за вида на наказанието за виновниците за националната катастрофа, вседствие на 32-годишния „демокраичен преход“:

  1. Затвор с доживотна присъда.

  2. Доживотно заточение в изправителен лагер с ежедневно полагане на принудителен обществено-полезен труд.

  Гласувайте!

 9. 2000 MILES DOCUMENTARY
  САЩ: изборът на мъртъвците
  За филма ‘2000 мулета“ / 2000 MILES DOCUMENTARY на Динеш Д’Суза/Dinesh D’Souza
  https://zavtra.ru/blogs/ssha_vibor_mertvecov
  В САЩ беше заснет документалния филм „Две хиляди мулета“ – за пускането на стотици хиляди фалщиви бюлетини за Байдън. Мулето (кръстоска между магаре и кон) е символът на управляващата Демократическа партия в Америка. В подземния свят „мулета“ се наричат ​​носители на незаконни вещества. Но и в американската политика имаше място за „мулета“ и то не по-малко престъпно. Това е доказано във филм, режисиран от политическия коментатор Динеш Д’Суза.
  Премиерата се състоя на 4 май т.г., едновременно с прожекцията на филма в американските кина.
  D’Souza цитира доказателства за координирана национална конспирация за пускане на фалшиви бюлетини, разкрита от Катрин Енгелбрехт от True the Vote и Грег Филипс. Те наричат ​​петте пълнители на щатски бюлетини престъпен картел. Филмът разказва как по време на президентските избори в САЩ през 2020 г. хората пъхаха десетки, ако не и стотици, незаконни бюлетини в урни в Аризона, Джорджия, Мичиган, Пенсилвания и Уисконсин. Някои от участниците в фалшификацията бяха намерени, покаяха се и казаха, че им е платено за всяка фалшива бюлетина.
  Филмът беше напълно игнориран от масовите медии, включително FOX News.
  2000mules.com
  2000 Miles Movie (FULL MOVIE ENGLISH) New “ 2022 – By Dinesh D’Souza

  1. да, и пак съд и прокуратура отказват да разгледат подадените дела за фалшификацията там в уса
   а Динеш е голяма работа

 10. Никакво гласуване не ме интересува. Искам нещата да се оправят, но ТОВА НЕ СТАВА С ГЛАСУВАНЕ. Става единствено с бой. България е колония. Нали не мислите, че краварите ше ни опуснат заради някакво си гласуване.

 11. Къде сте, бре?
  Бойко, Мустафа, Корнела???
  Или само знаете да плямпате по брифинги!?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>