Публикувано на 13.07.2021 / 16:51

ЕТО ЗАЩО ЩЕ РАЗПИТВАТ БОЙКО БОРИСОВ! РАШКОВ, ИЗПИСВАШ МУ ВЕЖДИ! А ВМЕСТО ДА ПОЛЗВАШ ИВАН УНИВЕРСАЛНИЯ, КОЙТО „БИЛ ЧУЛ НЕЩО“, ДЛЪЖЕН СИ ДА УВЕДОМИШ ИНТЕРПОЛ, ЗАЩОТО Е ИЗДИРВАН С ЧЕРВЕНА БЮЛЕТИНА!

На 5.06.2021 АФЕРА публикува:

„ДОКАЗАТЕЛСТВА“ ЛИ?! БОЙКО РАШКОВ ВЪРНА И РЕАНИМИРА МРАКОБЕСНАТА ЦВЕТАНЦВЕТАНОВА ПРАКТИКА! ЕТО КАК!

https://afera.bg/%d0%b4%d0%be%d0%ba%d0%b0%d0%b7%d0%b0%d1%82%d0%b5%d0%bb%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0-%d0%bb%d0%b8-%d0%b1%d0%be%d0%b9%d0%ba%d0%be-%d1%80%d0%b0%d1%88%d0%ba%d0%be%d0%b2-%d0%b2%d1%8a%d1%80/

На 18.06.2021 публикува:

ПУШИЛКИ С РАЗПИТИ НА БОРИСОВ, КОКИНОВ И МИРОСЛАВ НАЙДЕНОВ ПО СИГНАЛ НА БИЗНЕСМЕН, ЧЕ БИЛ „ЧУЛ РАЗГОВОР“ ЗА „ЗАПЛАХА ЗА УБИЙСТВО“! РАЗПИТВАТ ПО ДЕЯНИЕ С … 10 Г. ИЗТЕКЛА ДАВНОСТ! И НА ПРАКТИКА НИЩО НЕ ПРАВЯТ, ОСВЕН ДА ПРОИЗВЕДАТ БОКО КАТО „ЖЕРТВА“!

https://afera.bg/%d0%bf%d1%83%d1%88%d0%b8%d0%bb%d0%ba%d0%b8-%d1%81-%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%bf%d0%b8%d1%82%d0%b8-%d0%bd%d0%b0-%d0%b1%d0%be%d1%80%d0%b8%d1%81%d0%be%d0%b2-%d0%ba%d0%be%d0%ba%d0%b8%d0%bd%d0%be%d0%b2-%d0%b8/

Днес Бойко Борисов каза, че е получил призовка да се яви на разпит в четвъртък.

Междувременно Бойко Рашков пък заяви, че не знаел, че Борисов бил привикан на разпит, но пък преди ден оповести, че имало „сигнал от чужбина“.

АФЕРА разкри чрез свои високопоставени източници защо ще бъде викан на разпит Бойко Борисов.

Както вече АФЕРА писа, Бойко Рашков притопли случай с отминала давност, за който вече бяха разпитани бившият земеделски министър Мирослав Найденов, както и бивш служител на МЗ – Св. Симеонов, който още преди 12 години отрича да е бил бит и заплашван по досъдебното производство срещу Мирослав Найденов, което е прекратено.

Сега Найденов и останалите бяха викани на разпит заради „нов сигнал“, дошъл от бизнесмена Марин Димитров, за което писа АФЕРА.

Проверката, по която се правят полицейските разпити бе по „сигнал“ на сегашният бизнесмен Марин Димитров, който през 2009 година е бил уволнен от бившия земеделски министър Мирослав Найденов, като шеф на ИАРА, заради далавера с катери и даден от министъра на прокуратурата. В „сигнала“ въпросният бизнесмен Марин Димитров, който очевидно служебният вътрешен министър Бойко Рашков визираше, когато разказваше за заплахи, които идвали от Бойко Борисов, че нямало да знае какво месо яде, демек, че ще яде месото на близките си, е написал, че „чул разговор“, че Борисов бил казал това.

АФЕРА научи, че вчера бившият земеделски министър отново е бил викан на разпит. А в четвъртък се очаква да бъде разпитван и Бойко Борисов, който също е получил призовка.

И сега внимание!

Тъй като очевидно от тая стара претоплена манджа нищо не е излязло, а и не може да излезе, „сигналът от чужбина“, за който споменава тия дни Бойко Рашков, е „обстоятелство“, поради което безумната „проверка“ продължава да се вихри.

АФЕРА разкри, че „новия“ „сигнал от чужбина“ идва от лицето Иван Танев – Универсалния, син на бившия земеделски министър Георги Танев, който се укрива в Дубай и е издирван с червена бюлетина на Интерпол! Според източници от Дубай той се е прехвърлил в Оман.

Иван Танев Универсалния е издирван от 2012 година, заради ОПГ за данъчни измами. Универсалния е свързан и с измами на Румънския Фонд Земеделие, научи АФЕРА.

Та, същият този Иван Танев – Универсалния изпратил „сигнал“ по интернет, че „бил чул“, че „Бойко Борисов набил“ въпросния бивш служител на МЗ Св. Симеонов – същият, който на няколко пъти отрича с показания, че е бил заплашван, или бит.

В задачката се пита – как така издирван от Интерпол пише до МВР, МВР по никакъв начин не уведомява за това Интерпол и вместо да направи това, използва този сигнал дошъл по имейл, за вдига поредните пушилки.

Как изобщо е доказано, че точно Иван Танев – Универсалния е написал този имейл? И ако по някакъв начин е бил удостоверен, защо МВР не си е свършило работата моментално да сигнализира Интерпол, тъй като Универсалния е издирван с червена бюлетина?

И какво изобщо доказва това, че някой си „бил чул“ от някого, някъде, че някой някого „бил“?!

Рашков, това не само е пълна тъпня, не само е гротеска, но и говори за  пълен непрофесионализъм!

Вместо да извадите очите на Боко, буквално му изписвате вежди, Рашков!

Това е поредния безобразен гаф на служебното правителство на Румен Радев, в лицето на действията на Бойко Рашков. Който ако наистина искаше да закове Бойко Борисов, щеше да го направи, но не с такива тъпотии и глупашки пушилки.

Така не се прави, сто пъти написа АФЕРА досега. Така не се прави.

Да издирваш компрометирани лица и да ползваш измислените им показания „чул съм от някого“ до нищо не води. Освен да изпише вежди на Боко.

А вместо ченгетата да си губят времето със съшити с бели конци кретении, да проследят издирвания от Интерпол Иван Универсалния, който сам /или пък повикан?/ им е цъфнал на тепсия.

Afera.bg

Коментари 11 за
“ЕТО ЗАЩО ЩЕ РАЗПИТВАТ БОЙКО БОРИСОВ! РАШКОВ, ИЗПИСВАШ МУ ВЕЖДИ! А ВМЕСТО ДА ПОЛЗВАШ ИВАН УНИВЕРСАЛНИЯ, КОЙТО „БИЛ ЧУЛ НЕЩО“, ДЛЪЖЕН СИ ДА УВЕДОМИШ ИНТЕРПОЛ, ЗАЩОТО Е ИЗДИРВАН С ЧЕРВЕНА БЮЛЕТИНА!”

 1. Предвиждам тази секта в момента която управлява фигуранта и този злобен правно неграмотен пияница да се крият като мишки от народната любов само след няколко месеца! Хората взе да им светва и майтап няма ще върнат на бял кон Борисов и целия в бяло! а тези мишки и сектанти и педалите около него! ще се крият по държави където няма екстрадация че в момента вършат безобразия което сии е видна корупция! Държавната помощ за една фалирала албанска фирма! Господин харвард с фалшивата дилома сам да си сложи белезниците! Да не се говори за спецовци и ония дето е един кокорчо коиито разбирал много от финанси! Цялатта им секта са такива некадърници на този червенобузко прокопиев! Защо няма скандал че да България се финансирала оот ББР? където буквално тази банка прокопиеви си е вземаха за лична банка сега на правилните фирми ли ще се раздават кредити? всички в мрежата на тази секта ли ще са? илии ще иима такси за слуучайни минаващи? в офисите на капитал ли ще се плащат? иили на буджака? 😀

 2. На въпроса „Вярно ли е, че сте Бог?“, индийският чудотворец Сай Баба отговаря: „И вие сте Бог. Разликата между нас е, че аз го знам, а вие – не.“,Хахахаха.

 3. А призовка за другаря Чашков и среща с Бай Ставри кога?? каза:

  Този дърт милиционер другаря Чашков или е много тъБп или много нагъл!По-скоро нагъл.Осран до уши, ама тръгнал да разследва Боко Тиквата!Вместо да си мълчи и да се скрие, за да не се набива в очи.
  Ами ако се намери някой много луд и с големи топки и тръгне да разследва другаря Чашков как е придобил тия негови безбройни имоти, кво ще стане, а?
  Даже и да избяга в чужбинка, там ще е Бай Никой и имотите му ще си останат в България готови за конфискация!
  За огромно съжаление такива като Чашков в Мутрокочината не с лопата, ами с багер да ги ринеш!
  Долна, смрадлива кочина!

 4. Рашков по-добре да разрови издълбоко за снимките с чекмеджетата пълни с евро и кюлчета, за заоиса с пияната и дрогирана мутра, която си признава, че ползва държавни институции за бухалки за собственото си его, за Барселона и безбройните Мата Хари. А не да става за смях на стари години.

 5. Дори и Слави не хареса тоя кретеноид Рашков и не го покани за вътрешен министър.
  Само една дума може да има за него – отвратителен, както целия башибозук на служебния кабинет.
  Тия боклуци, които Маяма днес иска да били редовно правителство, комунягите и те.
  Ако служебното правителство наистина се харесваше на народа, той масово щеше да гласува, а тия 65% негласували са отвратени най-вече от тая сган.

  1. Логиката ти е сбъркана. Хората не гласуваха, защото не искат Победител с редовен кабинет. Искат си Служебното правителство.

 6. Веселина , защо не коментирате бомбата , която пусна вчера Виктор Димчев, но днес каза, че се отказва , изтрива си коментарите, защото някакви хора го били посетили .

  Виктор Димчев

  Разполагам с документ, който указва точния размер на комисион, даден на кандидатът за премиер Николай Василев, като подкуп за извършена сделка с управляваното от него МДААР.

  Бях свидетел на случката, пред очите ми парите минаха от фирмена сметка през джоба на агент от ДС в тефтера за кандидат-премиера на Слави.

  Не обичам да се шегувам за сериозни неща.

  Да си знаете.

  Очаквайте в сряда в 18:00 ч., На живо само на BGReporter.info, Виктор Димчев, със сензационни разкрития и документи за комисионни изплатени на новия кандидат за премиер на Слави!
  Споделяйте за да чуят повече хора истната!

  1. А за този Димчев пък какво неща прочетох в разни форуми, когато ми стана интересно кой е този постоянен образ, цитиран от НИдялко и ПИК. Много гнусно взе да става като цяло.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *