« Върни се назад Публикувано на 13.07.2021 / 16:51

ЕТО ЗАЩО ЩЕ РАЗПИТВАТ БОЙКО БОРИСОВ! РАШКОВ, ИЗПИСВАШ МУ ВЕЖДИ! А ВМЕСТО ДА ПОЛЗВАШ ИВАН УНИВЕРСАЛНИЯ, КОЙТО „БИЛ ЧУЛ НЕЩО“, ДЛЪЖЕН СИ ДА УВЕДОМИШ ИНТЕРПОЛ, ЗАЩОТО Е ИЗДИРВАН С ЧЕРВЕНА БЮЛЕТИНА!

На 5.06.2021 АФЕРА публикува:

„ДОКАЗАТЕЛСТВА“ ЛИ?! БОЙКО РАШКОВ ВЪРНА И РЕАНИМИРА МРАКОБЕСНАТА ЦВЕТАНЦВЕТАНОВА ПРАКТИКА! ЕТО КАК!

https://afera.bg/%d0%b4%d0%be%d0%ba%d0%b0%d0%b7%d0%b0%d1%82%d0%b5%d0%bb%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0-%d0%bb%d0%b8-%d0%b1%d0%be%d0%b9%d0%ba%d0%be-%d1%80%d0%b0%d1%88%d0%ba%d0%be%d0%b2-%d0%b2%d1%8a%d1%80/

На 18.06.2021 публикува:

ПУШИЛКИ С РАЗПИТИ НА БОРИСОВ, КОКИНОВ И МИРОСЛАВ НАЙДЕНОВ ПО СИГНАЛ НА БИЗНЕСМЕН, ЧЕ БИЛ „ЧУЛ РАЗГОВОР“ ЗА „ЗАПЛАХА ЗА УБИЙСТВО“! РАЗПИТВАТ ПО ДЕЯНИЕ С … 10 Г. ИЗТЕКЛА ДАВНОСТ! И НА ПРАКТИКА НИЩО НЕ ПРАВЯТ, ОСВЕН ДА ПРОИЗВЕДАТ БОКО КАТО „ЖЕРТВА“!

https://afera.bg/%d0%bf%d1%83%d1%88%d0%b8%d0%bb%d0%ba%d0%b8-%d1%81-%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%bf%d0%b8%d1%82%d0%b8-%d0%bd%d0%b0-%d0%b1%d0%be%d1%80%d0%b8%d1%81%d0%be%d0%b2-%d0%ba%d0%be%d0%ba%d0%b8%d0%bd%d0%be%d0%b2-%d0%b8/

Днес Бойко Борисов каза, че е получил призовка да се яви на разпит в четвъртък.

Междувременно Бойко Рашков пък заяви, че не знаел, че Борисов бил привикан на разпит, но пък преди ден оповести, че имало „сигнал от чужбина“.

АФЕРА разкри чрез свои високопоставени източници защо ще бъде викан на разпит Бойко Борисов.

Както вече АФЕРА писа, Бойко Рашков притопли случай с отминала давност, за който вече бяха разпитани бившият земеделски министър Мирослав Найденов, както и бивш служител на МЗ – Св. Симеонов, който още преди 12 години отрича да е бил бит и заплашван по досъдебното производство срещу Мирослав Найденов, което е прекратено.

Сега Найденов и останалите бяха викани на разпит заради „нов сигнал“, дошъл от бизнесмена Марин Димитров, за което писа АФЕРА.

Проверката, по която се правят полицейските разпити бе по „сигнал“ на сегашният бизнесмен Марин Димитров, който през 2009 година е бил уволнен от бившия земеделски министър Мирослав Найденов, като шеф на ИАРА, заради далавера с катери и даден от министъра на прокуратурата. В „сигнала“ въпросният бизнесмен Марин Димитров, който очевидно служебният вътрешен министър Бойко Рашков визираше, когато разказваше за заплахи, които идвали от Бойко Борисов, че нямало да знае какво месо яде, демек, че ще яде месото на близките си, е написал, че „чул разговор“, че Борисов бил казал това.

АФЕРА научи, че вчера бившият земеделски министър отново е бил викан на разпит. А в четвъртък се очаква да бъде разпитван и Бойко Борисов, който също е получил призовка.

И сега внимание!

Тъй като очевидно от тая стара претоплена манджа нищо не е излязло, а и не може да излезе, „сигналът от чужбина“, за който споменава тия дни Бойко Рашков, е „обстоятелство“, поради което безумната „проверка“ продължава да се вихри.

АФЕРА разкри, че „новия“ „сигнал от чужбина“ идва от лицето Иван Танев – Универсалния, син на бившия земеделски министър Георги Танев, който се укрива в Дубай и е издирван с червена бюлетина на Интерпол! Според източници от Дубай той се е прехвърлил в Оман.

Иван Танев Универсалния е издирван от 2012 година, заради ОПГ за данъчни измами. Универсалния е свързан и с измами на Румънския Фонд Земеделие, научи АФЕРА.

Та, същият този Иван Танев – Универсалния изпратил „сигнал“ по интернет, че „бил чул“, че „Бойко Борисов набил“ въпросния бивш служител на МЗ Св. Симеонов – същият, който на няколко пъти отрича с показания, че е бил заплашван, или бит.

В задачката се пита – как така издирван от Интерпол пише до МВР, МВР по никакъв начин не уведомява за това Интерпол и вместо да направи това, използва този сигнал дошъл по имейл, за вдига поредните пушилки.

Как изобщо е доказано, че точно Иван Танев – Универсалния е написал този имейл? И ако по някакъв начин е бил удостоверен, защо МВР не си е свършило работата моментално да сигнализира Интерпол, тъй като Универсалния е издирван с червена бюлетина?

И какво изобщо доказва това, че някой си „бил чул“ от някого, някъде, че някой някого „бил“?!

Рашков, това не само е пълна тъпня, не само е гротеска, но и говори за  пълен непрофесионализъм!

Вместо да извадите очите на Боко, буквално му изписвате вежди, Рашков!

Това е поредния безобразен гаф на служебното правителство на Румен Радев, в лицето на действията на Бойко Рашков. Който ако наистина искаше да закове Бойко Борисов, щеше да го направи, но не с такива тъпотии и глупашки пушилки.

Така не се прави, сто пъти написа АФЕРА досега. Така не се прави.

Да издирваш компрометирани лица и да ползваш измислените им показания „чул съм от някого“ до нищо не води. Освен да изпише вежди на Боко.

А вместо ченгетата да си губят времето със съшити с бели конци кретении, да проследят издирвания от Интерпол Иван Универсалния, който сам /или пък повикан?/ им е цъфнал на тепсия.

Afera.bg

«