Публикувано на 12.11.2019 / 9:06

ЕТО ЗАЩО СЕ МЛЯСКА ПОКРАЙ ИНТЕРКОНЕКТОРА С ГЪРЦИЯ! И КОЙ ЩЕ ЛАПА ОГРОМНИТЕ КИНТИ!

ЕТО ЗАЩО СЕ МЛЯСКА ПОКРАЙ ИНТЕРКОНЕКТОРА С ГЪРЦИЯ! И КОЙ ЩЕ ЛАПА ОГРОМНИТЕ КИНТИ!На 10 ноември т.г. единствена АФЕРА публикува:

МАФИЯТА НА ПРЕВЗЕТАТА ДЪРЖАВА. ИЛКО ЖЕЛЯЗКОВ – „ПРАВИЛНИЯТ“ И ЧОВЕК. СЛУЖБИ, МАСОНИ, ЕНЕРГЕТИКА, КОНТРОЛ ВЪРХУ СРС И ОГРОМНИ ПАРИЧНИ ПОТОЦИ


Прочетете внимателно пак това разследване! И на финала му ще ви стане ясно защо Чорбаджията на държавата – кочина се мляска покрай интерконектора с Гърция и кой ще лапа огромните кинти!

Мафията на превзетата държава.

Веселина Томова

Коментари 27 за
“ЕТО ЗАЩО СЕ МЛЯСКА ПОКРАЙ ИНТЕРКОНЕКТОРА С ГЪРЦИЯ! И КОЙ ЩЕ ЛАПА ОГРОМНИТЕ КИНТИ!”

 1. Ей, тракториста, ела тука, бе. Как се казваш?
  Ангел.
  Ангеле , това е Мустафа. Дошла е да види как караш трактора. И т.н.
  БУДАли, не си измислям. Това са думи на Господин Методиев.

 2. Само питам, КОЙ продаде Нефтохим на Лукойл, КОЙ? И като е толкова европеец защо не го продаде на Стандартойл и защо ликвидира Плама-Плевен, за да имаме само една рафинерия, КОЙ????? А хсега дава акъли в „лаборатория“….“Американските“ централи, са толково американски, колкото Б.Б. е негър ама нейсе…..горката България и българите с тези управници….Амин!

 3. Вместо празни разсъждения,ако има прокуратура трябва да се повдигнат обвинения на цитираните мафиози за престъпления по глава „Първа“ от НК.То затова разните „членове“ на ВСС гласуват за това недоразумение .Как да ги спрем????

 4. Газ не стига за далавера, Падишаха измисли донорство с органи. Звучи благородно, прикрива криливи ризи, а то също далавера. Освен това да дават тялото ти за органи без твоето доброволно съгласие след смъртта ти е светотатство и противоречи на Християнството. Ама както знаем Банкянецът не е християнин, а само се преструва на такъв. Тялото на човека принадлежи на Господ и Бойко Борисов и Кирил Ананиев нямат право да се разпореждат с органите и да печелят пари от това. БПЦ отново са напълно прави. Ако органите на човек могат да се взимат без негово съгласие, тогава международната мафия за органи, една от най-ужасяващите престъпни организации, ще получи нови възможности за престъпления. Да се спират системите на човек, или да се взимат органите му без негово съгласие, каквото се опитват да направят онези тарикати, е предумишлено убийство – безчувствено, античовешко, отвратително и низко.

  1. БПЦ има правилно мнение по отношение на този нелек въпрос. Тялото принадлежи само и единствено на Бога и на неговия собственик и НИКОЙ НЯМА право да се разпорежда с тялото му или с телата на неговите близки, сродници. Църквата изказа правилна позиция и за евтаназията, абортите, ин витрото и сурогатното “ майчинство“. Друг е въпросът, че когато Църквата каже нещо, скапаното ни общество веднага реагира остро и неразумно. Православната Църква има правото да каже своето мнение, колкото и да квичат и вият срещу нея една немалка част от шибаното ни общество. Подрепям мнението на БПЦ, друг е въпросът, че за съжаление малко ще са тези, които ще чуят и изпълнят разумния й глас. Псевдо лекарите ни и обществото ни отдавна са против Църквата. БПЦ показа своята правилна позиция и против кремацията, но хората не слушат и те до ден днешен кремират своите кръстени в Църквата близки. Герберите станаха много опасни, щом и към органите на тялото посягат и то уж завоалирано. Що не им стигат легалните кражби и далавери? Удариха комунистите в земята по безбожие, но както пребори Антон Кутев, само в ПГ на ГЕРБ са 18 БКП членове без Цецка, Цецо и Боко. Та от такива пребоядисани комунисти и донорството избуя. Спиране нямат в издевателствата и наглеенето.

   1. „БПЦ има правилно мнение по отношение на този нелек въпрос. Тялото принадлежи само и единствено на Бога и на неговия собственик и НИКОЙ НЯМА право да се разпорежда с тялото му или с телата на неговите близки, сродници. Църквата изказа правилна позиция и за евтаназията, абортите, ин витрото и сурогатното “ майчинство“. „Българската Православна Църква отстоява правилна позиция-а тази позиция е формирана от столетия.

  2. По данни на АГЕНЦИЯ МИТНИЦИ м-у 2,5-5 ТОНА трупни човешки ОРГАНИ се изнасят основно в три страни ;
   ИСПАНИЯ
   САЩ
   ИЗРАЕЛ

 5. Какво би казъл Пиян Панди в „Йоната“ (кръчмата, която отдавна я няма на улиците „Рила“ и „Бр. Миладинови“ – старите варналии я знаят):
  „Аре стига с тези газове-мазове! Като че ли бабите ви само на газ са готвили и се топлили!“

 6. Вие или не разбирате или служите на чужди национални интереси. Когато имаш източник на нещо от 10 места, можеш да договоряш цени, които са пазарни. Когато имаш източник от едно място, това място може спекулативно и по други причини да ти определя непазарни цени, с които да постига други /например политически/ цели и да си играе на моркова и тоягата с теб. Ако внасяш газ от едно място, това място може да ти качва цената колкото си иска, когато „не слушаш“, а ти си принуден да го купуваш. Толкова ли е трудно да го разбереш?

 7. Някой АЛО (ЕГН) писатели.. За търговия на дребно и едро не са ли чували?
  През НОЕМВРИ 2012-та Полша подписва договор за 10 години и 20 млрд. куб.м. газ на година..
  През ДЕКЕМВРИ 2012-та България подписва договор за 10 год. и 2,5 мрд. куб. м. газ на година..
  ЦЕНАТА НА ГАЗА Е ЕДНА И СЪЩА!!!! ЗА БЪЛГАРИЯ и за ПОЛША..
  Междувременно ЕС настоява – цената по пазарните правила…
  Та АЛО (ЕГН)-то сега ако си купи една ЗЕЛКА от пазара или 20 от борсата.. Та да си сложи киселото зеле.. НА ЕДНА И СЪЩА ЦЕНА ЛИ ЩЕ СИ ГО КУПИ?
  Като пазар ние не сме интерес нито за Русия, нито за Азерите, Израел, СА, Иран, Ирак и т.н.

  1. ТА!!
   АЛО (ЕГН) ПИСАТЕЛЮ, прочети си как до появата на СП 2… ЮЖЕН ПОТОК бе проект на ЕС – РУСИЯ.. А не на България..
   Па си прочети ЕВРОПРЕЦЕДАТЕЛЯ СИ БАЦЕ в НДК на срещата на върха на ЕС..
   „Спряхме Южен поток, заради СЕВЕРЕН ПОТОК 2“
   Той ти го е казал писателю..

 8. Единственият начин да накараме Русия да ни продава на пазарни цени газа, така както го прави на Австрия и Германия, е да имаме диверсификация на газа. Така ще може и акциза да стане с по-нормална стойност и парите да се ползват за социална дейност, а не да се държи на минимално ниво за да може крайната цена привидно да изглежда поносима. Всеки, който не го разбира това е Българофоб и гледа първо Руския, не Българския интерес.

  1. АЛО (ЕГН) ПИСАТЕЛЮ, огледай се малци, па после дигай лозунги..
   В Турция си на Газпром тръба. В Гърция – на тръбата ТАП до 2025-та година газ за България НЯМА!! ( ТАНАП засега е с 10 млрд. капацитет, а заявките на акционерите в нея са за 13,5 млрд. на год. Втората тръба азерите предстои да я пускат). Сърбия – там е ГАЗПРОМ.. Има газ в Румъния, но ти си виж как БАЦЕ и ЕВРОЛЕМУРИТЕ пускат ДВА пъти тръба от България за Румъния. А не ОБРАТНО.. И сега сме на милостта на румънците за компресорна станция към България, а нея те не само не са почнали да я строят, но и не казват кога ще благоволят да ни я построят. Там е ОМВ.. Бивше S(ovetumion)MV.. А ОМВ и ГАЗПРОМ ще разработват новото румънско находище в Черно море.

   Ха сега си прочети ТЕМЕНУЖКАТА МУ НА ЕНЕРГЕТИКАТА ПО ТВ-то. В ПАНОРАМА:

   „Министър Теменужка Петкова: -Престои да изградим нови интерконекторни връзки, една от които с Гърция..
   Водещ: -А от Гърция какъв газ ще идва?
   Теменужка :-От Гърция..ааа…ммм..там предстои да изградим интерконекторна връзка..
   Водещ: -Като се свържем с Гърция, оттам какъв газ ще идва, откъде?
   Теменужка: -Ами отново от Русия.
   В. -И каква е разликата?
   Т. -Разликата е, че ще имаме независимост.
   В. -Нали все от Русия е този газ?
   Т. -Да, но доставчикът ще бъде друг.
   В. -Това не е ли същото, че ако ни спре водата в кухнята, ние да проверим в банята дали няма вода от друг доставчик?“

   Ха сега прескочи и до банята.. Да видиш дали са ти цъфнали теменужките..!

 9. Гражданино коментатор, много сте прав. Ердоган в прав текст ни го каза: България сгреши като се отказа от Южен поток и ние се възползвахме / от глупостта им/.

  1. Путин, Тръмп, Ердоган – това са пример за истински национално ориентирани държавници. България е смотана нископроизводителна, несъществуваща на икономическата карта на света територия с дупедавсли боклуци антидържавни и и нископроизводител селско-маргинализиран посткомунистически сбор от овце, който погрешно наричате “народ”.

 10. Ей, Ало?, тия работи ги обяснявай на простите германци, които имат Северен поток 1, а сега са пред финализиране и на Северен поток 2. Или на простите украинци, които много мразят Русия, но дума не дават да се изговори срещу премахването им като транзитьор на руския газ към Европа. Или на простите италианци, австрийци, унгарци, сърби и т.н., за които южния газов коридор за руски газ към Европа е приоритет. Или на простите турци, които си защитиха интереса и сега вместо те да зависят от нашия транзит, ние ставаме зависими от Турски поток. Да ева продажните мръсни българофобски душици за една паница трансатлантически грант.

  1. На Ало му се привижда скъпа руска газ при три пъти по-скъпа доставена до нас американска газ, която още не е доставена и т.н. Ние сме от прецаканата страна благодарение на пуделщината на Б.Б., защото американците го държат за топките и той е зависим от тях. Обаче прецакването на Южен поток беше и прецакване (заради закъснението и заради по-скъпата цена на газът от Турски поток) и на Средна и Западна Европа като крайни получатели на този газ, Та така – заради „любимите“ си козяци, Б.Б. прецака освен нас и „партньорите“ си от ЕС.

  2. Най-големите Българофоби са тези, които не разбраха, че цената на газа за споменатите от теб държави са пазарно-ориентирани. Тази за България е политически мотивирана. Крайната ни цена е поносима само защото държавата е намалила акциза до минимум. Вземи и виж цифрите! За разлика от Италия, Австрия, Германия, Турция и други, Русия няма териториални претенции към тях, но има такива към Украйна и България, за които цената на газа е политически, а не икономически инструмент. Има обективна фактология, цифри, цифрите не лъжат.

   Не съм нито русофил, нито русофоб. Не виня и РФ за тази политическа цена, която са опредлели на България, обвинявам онези, които са клекнали за нея.

   Кой продаде Нефтохим и на кой? Кое е най-печелившото предприятие, което плаща 0 данък в БГ? Знаеш ли?

   Излиза, че искате да замените новия Голям брат със стария, шибането е едно и също, разлика няма. Това е Българофобска позиция. Българофилската позиция е да гледаме НАШИЯ, а не РУСКИЯ или АМЕРИКАНСКИЯ или ТУРСКИЯ интерес. И ако искаш да гледаш НАШИЯ интерес, то трябва да познаваш ЦИФРИТЕ и да поискаш диверсификация.

  3. Кое е трансатлантически грант, да искаш за България да има диверсификация на газа и да накараме Русия да ни продава газа на пазарна /както на Австрия и Германия/, а не политическа цена? Вярно, че 1944-та година забранихте празнуването на Суверенитета, скоро и да казваме, че искаме да гледаме Българския интерес ще бъде наречено „транслатлантическо мислене“. Какво следва? Искате да сме евразийска губерния ли? Да въведем рублата и руския като втори официален? Това ли искате? 45 години избиха всякакви мозъчни клетки, от това, което беше държава преди 1944-та година!

   1. Абе говедо, дянков нали щеше да ги пляска руснаците. плювнята (чехльо) и той редовно ги поплясква. Еми за такива дето много пляскат, цената на газа е такава, каквато е. 2-3 евроатлантически педераса „пляскат“ руснаците, а пък руснаците пляскат всички нас с газа. Ходи ти да договориш по-добра цена с тях, като си такъв разбирач.

    1. Дянков работи в руски университет и беше съветник в основна руска банка. Пак казвам, не виня руснаците , че си гледат интереса, но виня нашите гъзолизци, които и гък не казаха срещу тази цена. И като кажете “руснаци” е хубаво да се уточнява – жидовете във властта, жидовете милиардери, жителите в двата големи града, останалите жители на Русия, ислямистите от републиките им. Всикото това са “руснаци”.

 11. България плаща най-скъпия газ от Русия, единствената причина крайната цена за потребителя да е по-поносима е ниският акциз. В случая от него губи нашата държава, защото тези пари можеха да отидат за социална дейност. Русия гледа собствения си интерес, а романтичните ви чувства спрямо нея не са рационално обясними. Само човек, който познава числата може да го види. Национално предателство е да наречеш руският газ “евтин”, виж цифрите! Отделно Русия ползва цената на газа на принципа моркова и тояга за политически цели. Русия не ни е приятел, Русия си гледа интереса. Без девирсификация ставаме зависими. Толкова ли не го схващате?

 12. Санкции се налагат от тоя, който се мисли (все още) за управител на света върху тези, които не изпълняват нарежданията му. Т.е., те са недемократични, тоталитари и изобщо лоши хора. Ако някой му се опре, санкционистът си подвива опашката и само може да приказва чрез послушните и платени медии.
  Тези, които му се подчиняват, слушат и изпълняват каквото им се нарежда са демократи, нетоталитари, изобщо много добри хора. Техните банкови сметки растат, а държавата, която им е поверена, кучета я яли. Важното е, че господарят им е доволен и такива типове са „международно“ признати ( от пуделите на господаря и от самия им господар)

 13. Гражданино, Вие чувал ли сте думичката „санкции“?!?!
  От кого и защо се налагат?!

 14. Той пък Т.Живков щото не се мляскаше с Брежнев .
  А бе ,се някой трябва да пуска по един език отвреме навреме …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *