« Върни се назад Публикувано на 31.12.2016 / 9:52

ЕТО ЗАЩО НЯМА СНЕГОПОЧИСТВАЩА ТЕХНИКА И Я ЧАКАТ! ВИЖТЕ КАК ДЕЙСТВА ГЕРБ – МАФИЯТА!

ГЕРБИскате да знаете защо ЕДВА СЕГА СЕ ЧАКАЛА „ТЕЖКАТА“ СНЕГОПОЧИСТВАЩА ТЕХНИКА, след като 14 часа и повече, хората са като заложници в ледения ад в Карнобат, Айтос, а и утре – където още се сетите?

АФЕРА ще ви го каже в прав текст!

Ето КАКВА Е ДАЛАВЕРАТА НА ГЕРБ –МАФИЯТА, КОЯТО ГОДИНИ НАРЕД Е В ХОД!:

ВСИЧКИ ОБЩИНИ, КАКТО И ДЪРЖАВАТА, ДОГОВАРЯТ С ДОГОВОРИ ЗА МНОГО ДАНЪКОПЛАТСКИ ПАРИ СНЕГОПОЧИСТВАНЕТО, НО!!!, ЗАБЕЛЕЖЕТЕ!!! – КАТО ОБЕЗПЕЧАВАТ С ЕДНИ И СЪЩИ МАШИНИ ТЕХНИЧЕСКАТА ГОТОВНОСТ!

СЪЩИТЕ ТЕЗИ ЕДНИ И СЪЩИ МАШИНИ СА НА ЕДНА-ДВЕ ФИРМИ, БЛИЗКИ ДО ГЕРБ, БАЙ ХУЙ, А НЯКОИ ОТ ТЯХ СА ОТКРОВЕНИ „КАСИЧКИ“.

И така, когато се стигне до бедствена ситуация, а такава е всяка в България при това положение, когато падне дори и един сняг, който въобще не е никакво бедствие сам по себе си, „тежките“ машини ГИ НЯМА, ЗАЩОТО ТЕ СЕ НАМИРАТ НА МАЙНАТА СИ И ДОКАТО ГИ ДОКАРАТ, БАЙ ХУЙ И КОМПАНИЯТА МУ ДАВАТ ИДИОТСКИ БРИФИНГИ, ОБВИНЯВАЙКИ „ДЕБИЛИ“ ЗА СЛУЧИЛОТО СЕ.

На практика, МАШИНИТЕ СА НА ЕДНА-ФИРМИ, КОИТО СА БЛИЗКИ ДО БАЙ ХУЙ И ГЕРБ И ГОДИНИ НАРЕД ЩАВЯТ ДЪРЖАВНИЯ И ОБЩИНСКИТЕ БЮДЖЕТИ, МАШИНИТЕ СЕ ЧАКАТ ДА ДОЙДАТ НЕПРЕКЪСНАТО, ВИНАГИ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО „СЛЕД БАЙРЯМА“, ЗАЩОТО ВИНАГИ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ НАМИРАТ НА ДРУГИЯ КРАЙ НА БЪЛГАРИЯ.

Договорите, които се сключват за снегопочистване с общините и с АПИ са за целогодишен срок, въпросните фирми обаче нямат налична техника!!! Същите фирми, спечелили далаверата, наречена обществена поръчка, сключват от своя страна договори с фирми, които имат техника и мазалото става пълно, когато се случи и най-елементарната форсмажорна ситуация със сняг.

На практика, ЕДНИ И СЪЩИ МАШИНИ СА ПРЕДВИДЕНИ ЗА ВСИЧКИ ОБЩИНИ И МАШИНИТЕ НИКОГА ГИ НЯМА, КОГАТО ТРЯБВА, ЗАЩОТО ОБЩИНИТЕ СА 265, А ФИРМИТЕ С МАШИНИТЕ СА ЕДНА-ДВЕ И С ТЯХ СЕ МАНДАХЕРЦАТ И ПО ДРУГИ „МЕРОПРИЯТИЯ“.

Това е истината за обществените поръчки и КРАДЕНЕТО!

Продължавайте да седите в преспите и да търпите тази мафия!

Afera.bg

«