« Върни се назад Публикувано на 11.04.2022 / 15:38

ЕТО ГО ФАШИЗМА! НАПРАВИХА И СПИСЪК НА „ПРЕДАТЕЛИТЕ“!: КАРБОВСКИ, ДАЧКОВ, ВЕСЕЛИНА ТОМОВА, КЕВОРК КЕВОРКЯН, БОГОМИЛ БОНЕВ, НОНА ЙОТОВА, НИКОЛАЙ МАРКОВ, ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ…

Представям ви списък на „предателите“, сътворен от Калин Йорданов и охотно транслиран и от някогашната артистка Елена Мирчовска от миналия век, в който имам честта и аз да попадна!

Впрочем, много хора пари биха дали да попаднат в този списък, защото си е престижен отвсякъде!

А иначе да клеймиш подобни личности като „предатели“ – това е чиста проба фашизъм! Фашизъм! Ето го!:

Веселина Томова

П.П. Въпросният Калин Йорданов, което си е провесил украинското знаме на профилната снимка не дава кой знае каква информация за себе си в профила си, даже никаква. Като гледаме приятелите му все от ДаБългария…

Калин Йорданов от „умните и красивите“, който според Гугъл е „…доктор по история и археология, медиевист и изследовател на кръстоносните походи и Латинския ориент. Възпитаник е на НУКК с лицей за изучаване на италиански език и култура и на Историческия факултет на СУ „Св. Климент Охридски“. Хоноруван преподавател e по Средновековна обща история към катедра „История“ в Правно-историческия факултет на ЮЗУ „Неофит Рилски“. Председател е на „Modvs Vivendi – Средновековно общество в България. Композитор и изпълнител е в музикалните групи „Irfan“ и „Исихия“.  и е член на „Mediaevalia – Сдружение за средиземноморски и европейски средновековни изследвания“, „блести“ с реч на омразата във въпросния си профил.

И списъци на „предатели“ прави. Остава и да почне да линчува, заедно с десносектантските си приятели, които управляват понастоящем и държавата. Естествено „десносектантите“ „умни и красиви“ хукнаха да споделят списъка с „предателите“ с комунистически ентусиазъм.

 

«