« Върни се назад Публикувано на 30.11.2021 / 15:49

ЕТО ГО ДНЕВНИЯ РЕД НА САЩ, „В СИНЕРГИЯ“ С КОЙТО ТРЯБВА ДА СМЕ – ИЗБИЛИ НЕВИННИ ЖЕНИ И ДЕЦА, КАТО ПОСЛЕ СРИВАТ С БУЛДОЗЕРИ МЯСТОТО, ЗА ДА СЕ ПРИКРИЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО!

В едно разследване на Ню Йорк Таймс преди седмица, се разкрива (най-накрая), че американските военни са убили 80 човека в Багуз, Сирия, в бомбардировка през 2019, от които поне 60 са били жени и деца. Като след това мястото е било сринато с булдозери за да се прикрие престъплението:

https://www.nytimes.com/2021/11/15/us/politics/pentagon-syria-airstrike.html?fbclid=IwAR0bhXGR7eKt_UWLYy0uPJpAmY3zm6ovIokoIe4q1m741CnXNawXfDnUeQs

Ако си мислите, че е било случайно, не е. Идеята беше тогава да се уплаши и изгони населението от предимно бедуини/араби в местността и да се поеме контрол над петролните находища в И. Сирия, контролирани и до момента, поставяйки страната в колапс.

Това само няколко месеца след като Пентагона в продължение на седмици лъжеше, че са убили хора от клетка на ИДИЛ в Афганистан при изтеглянето им, а се оказа, че са убили 10 човека от семейство, предимно малки деца.

––

Това само да ви покаже, че на никой по света от елитите и военните им апарати не му пука за живота на населението, когато има икономически интереси. Нещо, което го знаем, но често го забравяме.

Daher Farid Daher – Lammoth

Бележка на АФЕРА: Ето така трябва да върви управлението на държавата ни – по Радев – „в синергия с дневния ред на САЩ“!

 

 

«