Публикувано на 30.11.2021 / 15:49

ЕТО ГО ДНЕВНИЯ РЕД НА САЩ, „В СИНЕРГИЯ“ С КОЙТО ТРЯБВА ДА СМЕ – ИЗБИЛИ НЕВИННИ ЖЕНИ И ДЕЦА, КАТО ПОСЛЕ СРИВАТ С БУЛДОЗЕРИ МЯСТОТО, ЗА ДА СЕ ПРИКРИЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО!

В едно разследване на Ню Йорк Таймс преди седмица, се разкрива (най-накрая), че американските военни са убили 80 човека в Багуз, Сирия, в бомбардировка през 2019, от които поне 60 са били жени и деца. Като след това мястото е било сринато с булдозери за да се прикрие престъплението:

https://www.nytimes.com/2021/11/15/us/politics/pentagon-syria-airstrike.html?fbclid=IwAR0bhXGR7eKt_UWLYy0uPJpAmY3zm6ovIokoIe4q1m741CnXNawXfDnUeQs

Ако си мислите, че е било случайно, не е. Идеята беше тогава да се уплаши и изгони населението от предимно бедуини/араби в местността и да се поеме контрол над петролните находища в И. Сирия, контролирани и до момента, поставяйки страната в колапс.

Това само няколко месеца след като Пентагона в продължение на седмици лъжеше, че са убили хора от клетка на ИДИЛ в Афганистан при изтеглянето им, а се оказа, че са убили 10 човека от семейство, предимно малки деца.

––

Това само да ви покаже, че на никой по света от елитите и военните им апарати не му пука за живота на населението, когато има икономически интереси. Нещо, което го знаем, но често го забравяме.

Daher Farid Daher – Lammoth

Бележка на АФЕРА: Ето така трябва да върви управлението на държавата ни – по Радев – „в синергия с дневния ред на САЩ“!

 

 

Коментари 20 за
“ЕТО ГО ДНЕВНИЯ РЕД НА САЩ, „В СИНЕРГИЯ“ С КОЙТО ТРЯБВА ДА СМЕ – ИЗБИЛИ НЕВИННИ ЖЕНИ И ДЕЦА, КАТО ПОСЛЕ СРИВАТ С БУЛДОЗЕРИ МЯСТОТО, ЗА ДА СЕ ПРИКРИЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО!”

 1. US-армията имат и други традиции в това отношение – през Втората световна война е свалила край Гела 59 собствени транспортни самолета за жива сила.
  По заповед на ген. Айзенхауер това събитие не отразено от военните кореспонденти, защото би повлияло зле на американските граждани.

 2. Не знам дали някой си го представя как става. Седи един идиот в Белият Дом /черен, рус, или дърт / подписва се на една хартия /дето и гъзъ не можеш да избършеш с нея/, и няма Ирак… Либия…. Сирия……………. стотици милиони човешки съдби отиват по дяволите. Това и най-големият терорист не може да го направи.

 3. Ами сега СИНЕРГИСТИ???Кво прайм??? Качил се 15мин. преди Бум а след това МИСТЕРИОЗНО изчезнал от ПИРОГОВ???
  Осмият оцелял е бежанец – качил се е в автобуса у нас и е избягал от „Пирогов“?https://www.youtube.com/watch?v=hNatNMYtok8

  1. Ха , когнитивния дисонанс на тази медия в действие.
   (((БЛУМБЪРГ)))
   Собственици на Днес, INFESTOR, и още един куп глобо-хомо радиоточки.

 4. Разбира се, в България упорито се мълчи по този въпрос, защото националната независимост, свобода и самото съществуване на страната ни отдавна не са ценност за повечето политици, а уви и за част от обществото ни. Доказателството е, че имаме изключително доминация на неолиберални и антинационални, про-европейски и атлантически сили в НС. Но може би все пак предстои промяна? Колелото на историята се върти и последните може да станат първи, дори когато всички ресурси, медии и власт са на страната на компрадорския елит.

 5. За да постигне своите федералистки цели, новото германско правителство ще предостави повече правомощия на Европейския парламент.

  Новата коалиция планира да позволи на Европейския парламент да инициира законодателство, което в момента е единствено право на Европейската комисия. И ако сега Европарламентът е безгласна буква и място за добре платена чиновническа кариера на неуспели политици и нагаждачи, то с това предложение той ще се превърне в реален властови център. Става въпрос за същата институция (Европарламентът), която е известна с това, че над 200 от членовете й са официални сътрудници на структурите на милиардера Джордж Сорос. Институция, чиито инициативи са основно или милитаристко-русофобски, или в рамките на зелената идеология и против енергийната сигурност на Европа. Или неотдавнашната анти-руска резолюция на Европарламента, която дори призоваваше за намеса във вътрешните работи на Руската федерация. Ако зависеше от Еп, то отдавна безумните идеи на Грета Тунберг щяха да се осъществят и енергетиката на континента щеше съвсем да умре, отстъпвайки пред енергийните свръхсили като Русия, САЩ, Китай и ключови държави в сектора от Близкия изток. Нямаше да имаме повече и Българска армия, а вместо това щеше да има Европейска армия, която вече щеше да участва в различни военни интервенции и смяна на режими по цял свят.

  И разбира се, държавите, които се отклоняват от фашизоидния план на новата германска власт ще бъдат жестоко нападнати и притиснати. Не е случайно, че либералният фашизоид Ги Верхофстад, който неведнъж е призовавал за цензура и заглушаване на алтернативните гласове, аплодира новото германско правителство.

 6. И така братя Българи бдете че еврокомунистите , евролибералите ,зелените пройдохи и другите либерални отрепки ни готвят кур капан за народа и държавата ни .Която не е на1400 години ,а на 1800 реални години . Документът на германската коалиция също говори за стъпки към съгласувана външна политика на ЕС. Той има за цел да премахне принципа на единодушие, като вместо това той се замени с гласуване с квалифицирано мнозинство, което означава, че държавите-членки вече няма да имат право на вето върху външната политика. Това може да доведе до увличане на държави в чуждестранни ангажименти, с които не е задължително да са съгласни. Например на България в русофобски ангажименти. Или на страни като Латвия, които нямат нищо общо с Китай в синофобски ангажименти (неслучаен пример). С други думи, това което социалдемократи, зелени и либерали предлагат, е отделните държави да изгубят реалното си право на глас. Сбогом демокрация, здравей тоталитаризъм, задвижван от еврофондовете и германско(-американските) шантажи и изнудвания!

 7. И още по темата Един от най-интересните и плашещи параграфи обаче е безсрамната амбиция на новото правителство да работи за „развитието на федерална европейска държава”. С други думи открито признание, че новият германски кабинет на социалдемократите, зелените и либералите ще работи против националния суверенитет, свобода и демокрацията на 26-те други страни-членки на Европейския съюз. Но на кого ли у нас му пука?! Както каза един от участниците в новото коалиционно правителство на България – „каквото е добро за ЕС и НАТО, е добро и за България“, нали? И все пак сред петте милиона жители на страната, надявам се, все още са останали такива, които предпочитат България да не приключи съществуването си мирно и кротко след 14 века история. Още повече, че както си спомняме, някога прогресивни и по-либерални народи като холандците и французите казаха не на опитите за федерализация чрез референдуми. Какво да кажем за горди нации като унгарците и не само, които едва ли скоро ще позволят да бъдат поставени на колене и управлявани от неизбрани от никого човечета и чиновници в Брюксел, чиито имена повечето граждани рядко са чували?! Това най-вероятно се дължи на факта, че както известният руски историк проф. Андрей Фурсов казва, глобалистите усещат, че имат малък прозорец от време – около 10 години, за да изпълнят своята програма и цели. Изпуснат ли го, многополюсният свят ще се затвърди необратимо, а с него и мулти-идеологическия и мулти-идеен свят, сиреч неолиберализмът ще загуби ексклузивната си роля като официална и единствена доктрина на света и дори на Европа.

 8. А тук пък е дневният ред на Шолц показа лицето си: Иска федерална европейска свръхдържава Поглед.инфо/ Дългогодишните опасения на мнозина родолюбиви и демократично мислещи европейски общественици, че Европейският съюз върви към федерализация, унищожение на националните държави и тоталитаризъм, за съжаление, се сбъдват пред очите ни, а никой в България дори и не споменава това. Става въпрос, че новият германски канцлер от Германската социалдемократическа партия Олаф Шолц открито обяви, че федерализацията на Европейския съюз ще е една от основните цели на кабинета му.

  1. Още преди години Шолц беше поканен на Билдърберската конференция. Още тогава се разбра, че го подготвят да стане канцлер, значи ще прави това, което му кажат, той изпълнява тяхната агенда.

 9. Daher Farid Daher – Lammoth написа още за Херо Мустафа:
  „САЩ ни пратиха създателка на „Ислямска държава“ за посланик.
  Слагаш кюрд, мюсюлманин, за посланик в предимно православна християнска страна, с турско малцинство. Усещам как и българи, и турци са доволни от политически коректния избор.
  За нея са написали, че е работила като специален помощник на държавния секретар Кондолиза Райс и координатор в Мосул за иракската провинция Ниневия в екипа на Пол Бремър, временния администратор на Ирак след нахлуването от 2003 г.
  Само където в тази стара асирийска провинция, където са живеели близо милион християни в Ирак от две хилядолетия, от нахлуването на САЩ през 2003 г. насам са останали няколко хиляди. Та, изглежда добре се е справила. И точно в Мосул се появява Ислямска държава.
  Била съветничка на вицепрезидента Джо Байдън и Обама за Близкия изток. Хм, пак чудесно се е справила. Като се има предвид, че самият Обама нарече Либия „най-голямата негова грешка“ и масовите убийства в Йемен, кашите в Сирия, Ирак, Афганистан…Определено е чуден избор.
  Била бежанка от Ирак. Добре разбрахме намеците. Папата ни намекна. ЕС ни врънка. А дали някой казва, че ужасяващите генитални осакатявания, т.е. обрязванията на жени, са твърде характерни най-вече за кюрдите в Ирак? Това как пасва на #metоо движението?“

 10. Това е за сетен път – ако по-младите не знаят , във Виетнам американските боклуци избиваха цели села със жените и децата – Сонг Ми -през 70-те години !!!
  Официално извинение към света още няма !

 11. Нищо бе ,накрая ше дойде Големия булдозер и ще заравни всичко !
  Малко остана.

  Венсеремос.

 12. 6. Съучастие в престъпление – основни форми и тяхното разграничаване. Наказуемост на съучастниците.

  Съучастието представлява съвместна дейност на два или повече субекта за осъществяване на едно умишлено престъпление, като всеки от тях е предвиждал неговите съставомерни последици и е искал или е допускал тяхното настъпване. Субективната връзка между участниците се състои в наличието на умисъл. Съучастие в непредпазливи престъпления няма – при независимо съизвършителство всеки субект отговаря сам за себе си.
  При „ексцес“-когато извършеното престъпление надхвърля „общия умисъл“ на съучастници (например Х помага на У да извърши кражба, но У употребява сила т.е. извършва грабеж) всеки отговаря за това, което той със собственото си деяние обективно и виновно е допринесъл за осъществяване на престъплението.
  В чл.20 НК са посочени видовете съучастници:
  1.извършител-който участва в самото изпълнително деяние;
  2.подбудител-който умишлено е склонил другиго да извърши престъплението;
  3.помагач-който е улеснил извършването на престъпление чрез съвети,разяснения,отстраняване на пречки,набавяне на средства,обещание да се даде помощ след извършване на деянието или по друг начин.
  В особената част на НК се споменава и за други форми на съучастие: участие в противодържавна организация или група-чл.109НК; организирана престъпна група – чл. 93 т. 20 (структурирано /в някаква степен/ трайно сдружение на три или повече лица с цел да вършат съгласувано в страната или чужбина престъпления, за които е предвидено наказание лишаване от свобода повече от три години.), участието в която е престъпление по чл 321 НК, но и квалифициращ признак по редица състави, и други.
  Всички участници се наказват с наказанието, предвидено за извършено престъпление, като се вземат в предвид характерът и значимостта на тяхното участие.

 13. Израел, Русия и Америка са едно и също нещо. Играят на играта ДОБРО ЧЕНГЕ, ЛОШО ЧЕНГЕ, и накрая си делят печалбата.https://www.google.com/search?q=%D1%81%D0%B0%D0%B1%D1%80%D0%B0+%D0%B8+%D1%88%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%BB%D0%B0&oq=%D1%81%D0%B0%D0%B1%D1%80%D0%B0+%D0%B8+%D1%88%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%BB%D0%B0&aqs=chrome..69i57j0i19i22i30l3.9565j0j7&client=ms-android-huawei&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  1. Като си започнала да правиш класации – има прости коментатори , по-прости и най- прости!
   Ти си май някъде от последните!

   1. Страхливец, който го е страх да си напише името, не може да победи дори и най простата жена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *