« Върни се назад Публикувано на 27.11.2016 / 21:32

ЕТО ГИ МРЪСНИШКИТЕ ПОЛИЦЕЙСКИ СГЛОБКИ НА БОРИСОВ & ЦВЕТАНОВ, ПУБЛИКУВАНИ В „АФЕРА“, ВИЗИРАНИ ОТ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ!

цветан василевВъв втората част на интервюто си пред Сашо Диков по biT телевизия, Цветан Василев посочи сайта АФЕРА, който е публикувал изявление на Петър Стоянов – Сумиста за това как са го натискали да подпише показания, че „Цветан Василев му е поръчал да убие Иво Прокопиев“.

Цветан Василев нарече това „това е полицейската сглобка на Борисов и Цветанов“.

АФЕРА припомня мръснишките „полицейски сглобки“ на Борисов и Цветанов:

На 13 април  2014 година АФЕРА публикува:

ЕКСЛУЗИВНО! ПЕТЪР СТОЯНОВ – СУМИСТА: ИСКАХА ОТ МЕН ДА ПОДПИША, ЧЕ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ Е ПОРЪЧАЛ УБИЙСТВОТО НА ПРОКОПИЕВ И ДА СВИДЕТЕЛСТВАМ СРЕЩУ ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ! СРЕЩАТА С ЦВЕТАНОВ УРЕДИ МИТКО КАРАТИСТА.

Прочетете този материал пак!

НИТО ЕДНА ИНСТИТУЦИЯ, А ГЛАВНО – ПРОКУРАТУРАТА!!! – НЕ СЕ СЕЗИРА ПО ПОКАЗАНИЯТА ПРЕД СЪДИЯ, ДАДЕНИ ОТ ПЕТЪР СТОЯНОВ – СУМИСТА.

Сега  прочетете пак и този материал, публикуван единствено в АФЕРА – на 9 юли 2013, пак свързан с „делото „килъри“ – гордостта на Цветанов и зам-главния прокурор Ася Петрова:

АНТИМАФИОТИ В ПРЕСТЪПНА СХЕМА ФАБРИКУВАТ МАДЖО КАТО ПОРЪЧИТЕЛ НА УБИЙСТВОТО НА ЕМИЛ КЮЛЕВ.ОБЕЩАВАТ ЧУЖБИНА И ПАРИ СРЕЩУ ИЗМИСЛЕНИ ПОКАЗАНИЯ, КОИТО ДА ПОДПИШЕ „КИЛЪРА” ГЕОРГИ ВЪЛЕВ.

Упражнението е адекватно – същата схема, която е приложена към Сумиста по отношение на Цветан Василев.

НИТО ЕДНА ИНСТИТУЦИЯ, А ГЛАВНО – ПРОКУРАТУРАТА!!! – НЕ СЕ СЕЗИРА ПО ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ НА „АФЕРА“, ВЪПРЕКИ ЧЕ БЕ АЛАРМИРАН ЛИЧНО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР СОТИР ЦАЦАРОВ И ТО ОТ „АФЕРА“.

Няма да коментираме за стотен път и показанията пак пред съда на Васко Кеца, пак от „делото „килъри“, който десетки пъти моли да бъде разпитан от прокурор, как лично Бойко Борисов го е пращал в Турция по канал за наркотици – хероин бартер с амфетамини.

Забележете! После Борисов извикал Цветан Василев: какви са тия работи с Прокопиев. Интересно дали се е обаждал и на Маджо, след публикацията в АФЕРА. Истината е, че така с мръсни ченгеджийски постановки се притискат лица, особено, когато са в арестите, да подписват показания с ЛЪЖИ, за да си разчистват сметките, или плетат интригите Борисов и Цветанов, и компанията им.

ТОВА БЕ МРЪСНОТО ЧЕНГЕДЖИЙСКО УПРАВЛЕНИЕ НА БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ.

В БЪЛГАРИЯ НЯМА ПРОКУРАТУРА, КОЯТО ДА РАЗСЛЕДВА ТЕЗИ МЕРЗОСТИ НА „ЮВЕЛИРНОТО“ „РАЗСЛЕДВАНЕ“, С КОЕТО СЕ ПЪЧЕШЕ ЦВЕТАНОВ И БОРИСОВ.

Afera.bg

«