Публикувано на 12.12.2019 / 21:59

ЕТО ГИ МВР СЛУЖИТЕЛИТЕ УЧАСТНИЦИ В КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА МИГРАНТИ! С ВИСША ПРОТЕКЦИЯ РЕАЛИЗАЦИЯ ПО АРЕСТИ НЯМА, ВЪРХА НА МВР ПОТУЛВА КАНАЛА И… НАГРАЖДАВА МАФИОТИТЕ – ЧЕНГЕТА!

ЕТО ГИ МВР СЛУЖИТЕЛИТЕ УЧАСТНИЦИ В КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА МИГРАНТИ! С ВИСША ПРОТЕКЦИЯ РЕАЛИЗАЦИЯ ПО АРЕСТИ НЯМА, ВЪРХА НА МВР ПОТУЛВА КАНАЛА И … НАГРАЖДАВА МАФИОТИТЕ – ЧЕНГЕТА!На 8.12.2019 единствена АФЕРА публикува:

МВР – МЕТО УКРИВА КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ, ВЪРТЯН ОТ МВР СЛУЖИТЕЛИ & БАНДИТИ! ВИСШ КАДЪР НА МВР ПРЕДУПРЕЖДАВА ГРУПАТА! ВЪПРЕКИ СРС И ДОКАЗАТЕЛСТВА, НЕ СЕ ПРОВЕЖДА НЕУТРАЛИЗАЦИЯ НА ГРУПАТА И МВР -ТРАФИКАНТИТЕ СА … НАГРАДЕНИ ЗА КОЛЕДА!

Тогава описахме пунктуално как канала за трафик на нелегални мигранти, въпреки събраните доказателства и СРС, не стига до реализация, поради МВР ВИСША ПРОТЕКЦИЯ, КАКТО И ЧЕ МВР ВИСШ ПРЕДСТАВИТЕЛ Е ПРЕДУПРЕДИЛ МАФИОТИТЕ – ЧЕНГЕТА, ЧЕ ПО ТЯХ СЕ РАБОТИ:

От служители на ГДБОП, Вътрешна сигурност на МВР и ДАНС е засечен канал за трафик на нелегални мигранти през територията на България.

В хода на разследването са използвани и СРС, с които е установено, че във въпросния канал участват като логистика, превоз и охрана служители от МВР- конкретно от Гранична полиция (2), СОБТ-МВР (3) и СПС-МВР(2). Служителите на МВР са установени, подслушвани са телефоните им (в това число и тайни) и е документирано използването на различни автомобили от тях, с които са извършвали престъпната си дейност.

В хода на проверката категорично е установено и несъответствие на доходите от всички служители от престъпната група – закупени скъпи автомобили (БМВ 5 серия, Ауди А8, Мерцедес Е500 и джип КИА), както и придобиване на недвижими имоти – къщи около София и апартаменти в тузарски квартали на столицата за над 3 млн. лева.

При разследването са установени и нерегламентирани контакти между командировани служители на границата от Гранична полиция и СОБТ с криминално проявени лица с присъди за трафик на хора и участващи в прекарване на нелегални емигранти през южната граница на България.

Установено е, че в контактите с криминално проявените лица са участвали служители на МВР с досъдебни производства по други престъпления, както и действащи пенсионирани служители на МВР.

Всички факти и обстоятелства са докладвани по надлежния ред на Главния секретар на МВР и Министъра на МВР.

До този момент, въпреки събраните доказателства, срещу престъпната група не са предприети мерки за неутрализирането и.

Нещо повече! Засечен е опит за предупреждаване от ръководен служител на МВР към групата, че по престъпното им деяние има засилен интерес от ГДБОП, Вътрешна сигурност на МВР и ДАНС.

Към настоящия момент въпросните служители продължават да изпълняват служебните си задължения.

Някои от тях са наградени предколедно, а други са допуснати да участват и спечелили конкурси за израстване в длъжност.“

След разкритията на АФЕРА последва гробовно мълчание както от МВР, така и от ДАНС, така и от спец.прокуратурата.

Три дни по-късно обаче бе впрегнат един сайт на „Академика“, който преписа ИЗБИРАТЕЛНО разследването на АФЕРА, за да изпълни мерзка поръчка и да отклони вниманието от КОРУМПИРАНИТЕ ВИСШИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА МВР, КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПОТУЛВАТ КАНАЛА И ДА ПРЕПЯТСТВАТ НЕУТРАЛИЗИРАНЕТО МУ И РЕАЛИЗАЦИЯТА ПО НЕГО:

Публикувано от АФЕРА на 11.12.2019:

КОГАТО КРАДЕТЕ НАГЛО ОТ „АФЕРА“, ПОНЕ СЕ ПОЗОВЕТЕ НА „АФЕРА“, ФРОГ – НЕКАДЪРНИЦИ!

И за да се знае, че що е рекла АФЕРА, все е вярно, и че АФЕРА казва истината и пише с факти, сега ще публикуваме инициалите на ченгетата – трафиканти, както и подробности за служителите на МВР участващи в канала за мигранти.

МВР СЛУЖИТЕЛИТЕ, УЧАСТВАЩИ В НЕЛЕГАЛНИЯ КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА МИГРАНТИ СА ОТ ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ, СОБТ – МВР И СПС – МВР, С ИНИЦИАЛИ, КАКТО СЛЕДВА:

П.П
К.Ц.
И.М.
И.Й.
К.П.
Д.А.
Г.В.

В първата статия на АФЕРА описахме и колите, които управляват.

А имотите, които са МВР – служителите, участвали в нелегалния канал за трафик на мигранти, са придобили са луксозни къщи във Вакарел и Елин Пелин, и Костинброд, а апартаментите са в Лозенец, Младост и Павлово…

Повече от това – здраве да е, министър – председател Бойко Борисов, МВР – Мето Младен Маринов, главен прокуроре Иван Гешев и КПКОНПИ Сотир Цацаров!

И да не забравим! До един МВР участниците в нелегалния канал за трафик на мигранти са наградени или повишени за Коледа.

Честито!

Продължаваме да чакаме спец. прокуратурата не само да НЕУТРАЛИЗИРА канала, но и да НЕУТРАЛИЗИРА ВИСШИЯ МВР СЛУЖИТЕЛ, КОЙТО Е ЗАСЕЧЕН ДА ПРЕДУПРЕЖДАВА ЧЕНГЕТАТА – КАНАЛДЖИИ!

Afera.bg

Коментари 13 за
“ЕТО ГИ МВР СЛУЖИТЕЛИТЕ УЧАСТНИЦИ В КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА МИГРАНТИ! С ВИСША ПРОТЕКЦИЯ РЕАЛИЗАЦИЯ ПО АРЕСТИ НЯМА, ВЪРХА НА МВР ПОТУЛВА КАНАЛА И… НАГРАЖДАВА МАФИОТИТЕ – ЧЕНГЕТА!”

 1. Давайте снимките и на Пешлевски и Груев, за да осветлим целия канал

 2. Нямало условия за мафиотски структури? Прав е, няма, защото мафиотските структурите са налице, работят безотказно, не са нужни нови условия! Измекари! две верни думи не могат да кажат, само отричат очевидното.

 3. Борих се със злото,
  падах и ставах,
  и от нищо мене
  не беше ме страх.
  Сега съм останал
  сетен сиромах.
  Ази, братя, дадох
  всичко, що имах.
  Смейте се над мене,
  бягайте от мен,
  като че съм чумав,
  бесен и без ум.
  Но ще дойде скоро
  праведния час,
  че тогаз ще видим
  кой е прав от нас.
  Ще да видим ние
  сред тоя народ
  кой е бил от назе
  човек, а не скот.

 4. Диагнозата МУ е „Психопат“ – МКБ-10 F60.2{{{2}}} (МКБ-9 301.9) каза:

  СИК, ВИС и ТИМ ще наградят с коледни бонуси МВР СЛУЖИТЕЛИТЕ, УЧАСТВАЩИ В НЕЛЕГАЛНИЯ КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА МИГРАНТИ…

 5. Няма бе, как ще има условия! То всичко е прогнило, те още продължават да лъжат. Има ли кой да им вярва? може би само заплашените с уволнение дъэржавни служители, които за нищо не стават, затова треперят и послушно гласувкат за герб.

 6. Глас в пустиня.Дреме им на сайдера.
  Нито Тръмп , нито Путин ще посегнат на Боко , защото им е удобен!
  А , българите като са прости , да ги търпят!

 7. Зад „академика“ се крият ционистки подлоги които влизат във всеки емайл да търсят майка си и баща си като се представят за големи отворковци ама хората не пасат трева както те си мислят. Някой знае ли подробности кои точно ченгесари стоят зад този гаден сайт

 8. Този резултат от разследването го изпрати до ЕП до Европейската комисия за борба с трафика на хора, комисията която изслушваше Цацаров и Гешев. Тука ефект няма да има по простата причина, че сега са празници и няма да се обърне внимание по въпроса или не толкова колкото трябва и ще се замете под килима. Хората от толкова неправда и хабене на сили в недалечното минало, да отстояват без резултат, някаква законност, вече им писна и гледат всеки да се оправя как може.

  1. Защото такива като него винаги се измъкват
   Както при ареста на Драго
   а преди това и на Емо

 9. Явно трябва да има се качат снимките на въпросните юнаци в Афера, та да има някаква реакция от ДАНС и сие…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *