Публикувано на 03.06.2022 / 9:15

ЕРДЖАН ЕБАТИН: ЧОВЕК ОТ „ПП“ МИ КАЗА: „ТОВА, КОЕТО НИ КРЕПИ, Е АЛЧНОСТТА, КОЯТО ИМАМЕ!“. РЪКОВОДСТВОТО НА „ПП“ ЗАЩИТАВА ЧУЖД НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС, НЯМА НИКАКВО СЪМНЕНИЕ В ТОВА! ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪЗДАДЕНА АЛТЕРНАТИВА ЗА ДА ПАДНАТ ОТ ВЛАСТ! /ВИДЕО/

Депутатът от ДПС Ерджан Ебатин пред Пик със знаково интервю:

….Хазарта показа всъщност себе си. Това му е нивото. И нивото на цялостната сегашна власт. В този жест – средния пръст, те показват среден пръст на цялото българско общество.

…Управляващите дори си нямат на  представа какво е власт, какви са параметрите. Едно е да искаш власт, друго е да знаеш как да я вземеш, трето е въобще да знаеш как да я упражняваш. Ясно е, че те намериха отговори на първите два въпроса, но начинът, по който опредметяват властта, е нещо абсолютно чуждо за тях. Това, че имаш бизнеспрофил в образованието, независимо къде си го завършил, не е абсолютно достатъчен критерий да можеш да упражняваш една власт….

….Тази власт се крепи, както ми каза един мой познат от редиците на „Продължаваме промяната“: „Това, което ни крепи, е алчността, която имаме“. Това беше казано между нас. Това и филтър и показател на какво се крепи в момента тази власт.

…В обществото има определени натрупвания. Може би в момента трябва да се изгради определена алтернатива, за да може хората отново да излязат на улицата… Най-вече трябва да се промени формулата, по която се създава едно управление. Липсват всякакви ценности. Дори в пленарна зала те са в противоречие за начина, по който трябва да се управлява държавата. Но въпреки това властта има стабилна конструкции и все още се държи, защото всеки е хванал собствения си сектор. – На БСП например е оставен оръжейният сектор, където те си правят определен бизнес. Оставено им е земеделието, където въртят кадрови назначения. Оставена им е социалната политика, където имитират загриженост за социалните нужди на бедните прослойки в населението. И те няма да се откажат доброволно от това. Защото това е свързано и с пари, и с назначения, и с всички неща, които дава една власт….

…Убеден съм, че това управление няма да изкара дълго.

…Не знам доколко, ако в настоящия момент този кабинет падне, дали ще има удачни алтернативи. Трябва да бъде създадена алтернатива, защото хората не припознават нито един политически субект и това трябва да се признае…

Сегашното управление си прави тежка гавра с обществото. А те продължават да имат самочувствието, че могат и ще продължат да управляват…

…Вие мислите ли, че Кирил Петков е адекватен? – Да си мисли, че новосформираната му партия ще стане член на АЛДЕ за сметка на ДПС. Той може да иска да конструира друг тип Слънчева система, да даде друг наклон на земната ос….

… Ръководството на „ПП“ работи за чуж национален интерес за това няма никакво съмнение!

Afera.bg

Коментари 21 за
“ЕРДЖАН ЕБАТИН: ЧОВЕК ОТ „ПП“ МИ КАЗА: „ТОВА, КОЕТО НИ КРЕПИ, Е АЛЧНОСТТА, КОЯТО ИМАМЕ!“. РЪКОВОДСТВОТО НА „ПП“ ЗАЩИТАВА ЧУЖД НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС, НЯМА НИКАКВО СЪМНЕНИЕ В ТОВА! ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪЗДАДЕНА АЛТЕРНАТИВА ЗА ДА ПАДНАТ ОТ ВЛАСТ! /ВИДЕО/”

 1. „Това, което ни крепи, е алчността, която имаме“
  Сещам се за Кокорчо, Културиста и всички други педераси и веднага си мисля, да те „управлява“ алчен педерас е голяма, ама много голяма гавра и тежко наказание.
  Педерас бохем ДА, ама алчен такъв НЕ!

 2. „Оставено им е земеделието, където въртят кадрови назначения.“
  А бре, ебатине, ти се правиш на ударен с мокър парцал, но ние помним, че когато вие бяхте във властта, в мин. на земеделието се говореше на турски език!!! И не само там. Ако ще ги сваляме тези негодници, простаци и продажници, за да дойдете пак вие – същите отрепки от дпс, защо да го правим? До кога ще ни прилагате все едни и същи мурафети, разчитайки на късата памет и на простотията на голяма част от населението?
  Сега ще ни залъгват с партията на натовеца янев и с дпс-то. А от „Възраждане“ са лоши. Така ли бе, продажници?

 3. „Това, което ни крепи, е алчността, която имаме“

  Ами браво – Лакомията и алчността ще погубят човечеството!
  Вървим към потвърждаване на предупреждението направено отпреди 100 години.

  Язък им за милиардите и свърхимотите, които лапат от ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕСУРС изработен от милионите работици и производители, защото колкото повече имат, толкова повече ще загубят.

  Накрая и себе си ще загубят като роби на алчността.
  ……………

  Безмерната алчност събуди народите, не само българския, за справедливост – за Правда и Свобода, предстоят интересни времена, борба и съпротива.

  Без Господ, но и без Волята за съпротива и борба – нищо не става.
  😉

 4. Лично на мен ми писна. От непрекъснатото повтаряне, че народът – тоест аз, бил такъв и онакъв. Не е проблем, че това правителство ще падне. Рано или късно, по един или по друг начин това ще се случи. Проблемът е в това, че с падането на правителството се зачеркват с дебела черта всички дивотии, които то е направило. На мен ми писна от една зима – кръстена на министър председател, от една постна пица кръстена на един финансов министър, от една бандитска приватизация в полза на фондацийката на жената на друг министър-председател, от продажбата на външния ни дълг в полза на един друг и от .. и от.. – така без край. Проблемът е в това, че всички тези хора останаха ненаказани – така наречената от тях „политическа отговорност“ им дава право да вършат каквото си поискат. Докато политиците продължават да са безнаказани , народът ще пъшка. За това трябва кардинална промяна – от конституцията та до самият край. Незабавна и радикална. Идва глад – т.е поставя се въпросът кой-кого ще изяде. В природата отговорът е ясен – по силния изяжда по слабия. В политиката обаче е тъкмо обратното – тези които трябва да работят за нашето – т.е и за моето благо ще ни изядадт въпреки че, суверенът – т.е аз сме по-силни. Да се задавят дано, с всяко мое кокалче което се канят да огризат!

  1. Промяна може да има само когато България е свободна. В колониите промените ги задават господарите. Законите се пишат от тях и техните еничари не се пипат, според същите закони. На конституцията почти нищо и няма, лошото е че всеки я гази.
   Та ……. когато българинът реши, че неще да е роб и започне да действа като виетнамец, талибан …….. или други сборове от хора наричащи се народи и извоювали свободата си, може и да стане.

 5. Скандални ДОКУМЕНТИ! Ето как Промяната спря газа от Русия, докато ни замазваше очите с…
  Кабинетът “Петков” пренебрегнал четири писма от руската компания и приложени от “Газпромбанк” подробни инструкции На 13 април 2022 г. на оперативно съвещание на Министерския съвет е решено “Булгаргаз” да не плаща газа по договора с “Газпром” в рубли. Това се случва половин месец преди уж извънредното съобщение от кабинета “Петков”, че руската компания спира газа от 07:00 часа на 27 април за България и въпреки активната кореспонденция с руската компания, пише Труд. https://blitz.bg/politika/skandalni-dokumenti-eto-kak-promyanata-sprya-gaza-ot-rusiya-dokato-ni-zamazvashe-ochite-s_news889707.html

 6. В българския парламент няма партия, която да работи за България:

  – ПП, ИНП и ДБ работят за САЩ;
  – ДПС работи за Турция;
  – БСП работи за себе си;
  – ГЕРБ работи за европейската мафия (Европейска народна партия);
  – „Възраждане“ работи за Русия.

  Предател до предателя мила моя майнольо!

  1. Смятаме, че Възраждане работят ЗА България в истинската й национална същност – за българското отколешно.

   Костадинов е написал учебник по История, истинската история на България, която трябва да знаят българските деца. А не както прочете проф.Ат.Семов завчера в учебниче за 3 или 4 клас, че „3 март е най-обикновена дата“, най-отдолу на страничката с едно изречение!?
   Врагове да писали учебниците за децата, чак до такова обезпаметяване историческо, нямаше да се стигне, гневеше се проф.Семов..
   ………………

   А днес или утре, България може да се възроди с подкрепата на Русия.
   И с българско опълчение.
   Връзката е силна, духовна, специална даденост и не зависи от нищо външно.

   Русия е Майка! – така казва феноменалната ни със световна слава пророчица Ванга, и като една истинска „майка“ ДАВА на всички добруване.
   ………..

   Киро и Асен, и чуждопоклонничеството събудиха българщината – вместо да избодат очи, изписват веждите на събуждащият се народ – възмущението от „управлението“ на държавата е в жълт цвят. Засега.

 7. 99% от църквите в България са построени од дарения
  на населението. Запоследните 30год. всички джамии са
  поетроени од Държавата Ноправете си изводи

  1. Ей чикиджия я не пиши измишльотини за църкви и джамии ами дай пример да те видя боклук недодялан

 8. Няма ли вариант за инпийчмънт ?
  Явно герберите нямат намерение да организират вот на недоверие.
  Какво още трябва да направят кирококорчовци, за да ни пусне ??
  Лъжа след лъжа, алооо, ние не сме аборигените от полярния кръг!
  То не остана свято място и национален герой, който да не беше осквернен !

  1. Споко и по-лошо ще става, след като 90% от живуркащите на територията са тотал щета.

 9. На всички е ясно, че докато козяците не създадат следващия политически субект, който да обслужва техните интереси и да изпълнява, задачите поставени от Мустафата в България избори няма да има. За момента Стефан Янев се очертава като такъв, но очевидно още не е напълно завършен и готов.

 10. Американците имат много лостове. Като кажеш, че Гугъл краде вземат мерки. Бяха назначили Кирчо, Кокорчо и Лорер да лъскат имиджа, ама горките са нефелни и работата стана още по-зле. Сега написали доклад, че не строим достатъчно джамии, а Ерджан Ебатин ще прави алтернатива и ще сваля „американското“ правителство. Случайно ли е?

 11. Vsichki politici izkrivyavat istinata v svoy interes, no KUrcho PUtkov i kompaniya sa lazhci-svetovni shampioni! Gryah mu na dushata na Zeleniya chorap – Rezidenta Radev, che gi natrese varhu naroda!

 12. Парламентът обяви извънредно положение на територията на цялата страна от 13 март до 13 април 2020 г.

  На 13 април 2022 г. на оперативно съвещание на Министерския съвет е решено “Булгаргаз” да не плаща газа по договора с “Газпром” в рубли.
  Всяко Съвпадение НЕ Е СЛУЧАЙНО!!!

  САТАНИСТИ…Сър!!!

  1. Така че, на 13 юни очакваме една руска Сатана в центъра на софия и проблемите на цяла България ще се решат 🙂

 13. Ерджан, изобщо не се притеснявам за наклона на земната ос. Киро Простия от Канада с тримесечния ПУЦ в Харвард да отива да дава наклон на оная работа на американските си господари. Ако, изобщо му разрешат. Защото до днес друго, освен лизане по задниците им, друго не са му разрешили.

 14. Тези сорсоидни изроди имат задача да затрият България и да избият българите , вие още за газА мислите.

 15. Из българската преса днес:
  Правителството само ни спряло газа от „Газпром“
  „Доклад на “Булгаргаз”:
  Решението е взето на оперативно съвещание в Министерския съвет от 13 април
  Кабинетът “Петков” пренебрегнал четири писма от руската компания и приложени от “Газпромбанк” подробни инструкции
  БЕХ и енергийното министерство са информирани за всичко
  На 13 април 2022 г. на оперативно съвещание на Министерския съвет е решено “Булгаргаз” да не плаща газа по договора с “Газпром” в рубли. Това се случва половин месец преди уж извънредното съобщение от кабинета “Петков”, че руската компания спира газа от 07:00 часа на 27 април за България и въпреки активната кореспонденция с руската компания.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>