« Върни се назад Публикувано на 31.08.2014 / 16:38

ЕМИЛ ВАСИЛЕВ ПИШЕ НА БОЙКО БОРИСОВ КОЙ Е АГЕНТ НА ДАНС: „ДРУГ ПЪТ ВДИГАЙ ТЕЛЕФОНА! СТО ПЪТИ СЪМ СПАСЯВАЛ ЗАДНИКА НА ГЕРБ. ТВОИТЕ НЕ СТАВАХА ЗА ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ“

Емил ВасилевЧовекът на Яне Янев, бившият депутат от РЗС Емил Василев, който е прочут с вулгарните си квалификации и нападки към различни особи във Фейсбук, е написал „съобщение до Бойко Борисов” във Фейсбук, в което го осведомява, че партията на пенсионерите била създадена от … ДАНС.
Ето и цялото „фундаментално” съобщение на Василев до Борисов:

„Емил Василев 3 часа • Редактирано •
Съобщение до Бойко Борисов: Бойко, партията на пенсионерите, дето подписа споразумение с нея, е създадена от ДАНС. Пази се! Човекът на снимката, който от нейно име положи подпис, е агент на спецслужбите. Пиша ти във фейсбук, защото не ми отговори на съобщението на личния ти телефон, което съм ти изпратил на 26.08.2014 г. в 20.30.34 часа с молба за среща. Познаваме се от четири години и за пръв път си позволих да те безпокоя по телефона, за разлика от хилядите натегачи покрай теб. Друг път вдигай телефона на приятели, за да не четеш това в интернет. Въпросният агент на спецслужбите освен това е и алкохолик. Навремето ДАНС го внедриха като портиер в РЗС, за да събира „доказателства“ за уж фалшифицираната подписка за нова конституция. По идея на твойте „приятели“ Иван Драшков и Цветлин Йовчев. Назначихме го, защото ни беше жал за него, а освен това успяваше поне сутрин да идва трезвен на работа. Освен него, от ДАНС бяха инфилтрирали още един, чиято оперативна задача пък беше да се представя за получател на неприлични SMS – част от компроматната кампания срещу лидера на РЗС. Като ги разбрахме какви са, веднага Яне Янев ги уволни, но те вече си бяха свършили работата. Реших да оповестя тази информация публично, за да те спася, Бойко. Иначе партията на песионерите на ченгето Владислав Михайлов бе предвидена като главната бомба, която да се взриви насред предизборната ти кампания и за пореден път да си прецакан. Нещо като Костинброд – 2. Поздрави, адвокат Емил Василев, бивш депутат от РЗС, който много пъти е спасявал задника на ГЕРБ, щото половината от твойте в 41-я парламент не ставаха за чеп за зеле…..”
Afera.bg

«