Публикувано на 09.10.2020 / 19:00

ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА ПОЛЕГНА НА СОРОСОИДИТЕ, ПРАВИ КОНФЕРЕНЦИЯ С КРЪГА „КАПИТАЛ“. БАКТЪН ВСЕ СОРОСОИДИТЕ ДА СЕ ИЗЖИВЯВАТ КАТО „СТОЖЕРИ“ НА СВОБОДНОТО СЛОВО!

ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА ПОЛЕГНА НА СОРОСОИДИТЕ, ПРАВИ КОНФЕРЕНЦИЯ С КРЪГА „КАПИТАЛ“

Елена Йончева, евродепутат от групата на социалистите и демократите, организира международна конференция за свободата на медиите в София на 12 октомври 2020.

Шокиращо е, че сред поканените се открояват най-яростните противници на БСП, които заклеймяват партията и я громят публично и непублично. След като се събра в Брюксел със Сергей Станишев, чиито крайни неолиберални възгледи са ясни на българите отдавна, сега и тя започна да работи в същата посока.

Лектори са ПР-ката на Иван Костов – Стояна Георгиева, главен редактор на анти-БСП сайта „Медиапул“, Силвия Великова (соросоидният глас на БНР), Галя Прокопиева, главен редактор на в. Дневник и съпруга на медийния олигарх Иво Прокопиев, Светослав Терзиев от в. Сега и Къдринка Къдринова от платформата на вътрешната опозиция на БСП – сайтът Барикада. Модератор в Георги Готев от EURACTIV България. Гостите от чужбина са от Съвета на Европа и „Репортери без граници“.

Единствените неща, които обединяват групата събрана от Йончева с парите на европейските данъкоплатци са: дългогодишна работа и омраза към БСП, лобиране за Истанбулската конвенция, лобиране за прием на бежанци, клинична русофобия, даване на гласност на правата на всякакви малцинства, включително македонско.

Кръгът „Капитал“ и „Отворено общество“ доказано са в една група с Йончева. Най-циничното е, че тя прави конференцията с пари, които трябва да отиват за каузите на БСП.

Изумително е как така единствено като „сторожници“ на „свободата на словото“ са подбирани единствено соросоидните журналисти, като че в България други няма, освен тяхната „секта“.

Още по-изумително е как Елена Йончева, която иначе се изживява като „разследваща журналистка“, не се напъна да потърси журналисти, далеч от пъченето на соросоидната „секта“ и които наистина водят битка за свободата на словото, за разлика от корпоративните соросоиди, макар и в презрително наричаната от „сектата“ на соросоидите – провинция.

Изобщо, тия лиготии, наречени „конференции“ за „свобода на словото“ в Брюксел са абсолютно нефелни и без никакъв ефективен резултат. Освен да се пръскат и усвоят едни пари, и накои да си начешат егото. Внезапно събудили се „жертви“ на мачкането на свободата на словото у нас.

Програма:

ПАНЕЛ 1

Как може да помогне ЕС?

 • Европейските инструменти за ефективен медиен мониторинг – какво може да се направи?
 • Медиен плурализъм, прозрачност на собствеността на медиите, фалшиви новини и пропаганда – състояние и бъдещи стъпки.
 • Връзката между свободата на медиите и борбата срещу корупцията по високите етажи. Защита на разследващата журналистика.

ПАНЕЛ 2

Чува ли ни Европа?

 • Състоянието на медийната свобода в България – защо България изостава в международните класации и анализи?
 • Новият български медиен закон – запълване на сегашните празнини или натрупване на още проблеми?
 • Бъдещи предизвикателства и възможности: проправяне на пътя към нормалността. Свободни медии: conditio sine qua non (лат. условие, без което не може) на демокрацията и върховенството на закона.

Програма

15:00 – 15:20 Въведение и встъпителни изявления

15:20 – 16:15 Дискусия

16:15 – 17:00 Въпроси и отговори

Панелистите от чужбина ще се включат онлайн, а останалите ще имате възможност да видите в залата на София Хотел Балкан.

Конференцията ще може да се проследи и онлайн –

в страницата на Елена Йончева във фейсбук

https://www.facebook.com/YonchevaElena

в страницата EURACTIV България във фейсбук

https://www.facebook.com/euractiv.bg

както и в платформата zoom с регистрация на адрес

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_9jfDqvIpRfe-dy42e79xzQ

afera.bg

 

Коментари 25 за
“ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА ПОЛЕГНА НА СОРОСОИДИТЕ, ПРАВИ КОНФЕРЕНЦИЯ С КРЪГА „КАПИТАЛ“. БАКТЪН ВСЕ СОРОСОИДИТЕ ДА СЕ ИЗЖИВЯВАТ КАТО „СТОЖЕРИ“ НА СВОБОДНОТО СЛОВО!”

 1. Къде сте бе стилисти ,та не популяризирате този красив психо бритон на ленчето

 2. „За“въвеждане на еднополови бракове в България и „за“
  родителски права на еднополови двойки в България са гласували:
  Радан Кънев от „Демократична България“
  Атидже Алиева-Вели ДПС
  Илхан Кючук ДПС
  Искра Михайлова ДПС
  Иво Христов БСП
  Цветелина Пенкова БСП
  Сергей Станишев БСП
  Петър Витанов БСП
  Елена Йончева БСП

 3. Глобализацията ще помогне на България да и се размие простотията в големия гьол и да не и личи толкова много .

  Бачо ви Кольо е непоправим глобалист и е петимен да си пасе ДНК стадото на глобалната ливада за да могат специфичните гени да се сношават на воля със себеподобните си.

  Европа се тресе от педерастия,но това устройва джендърското начало в мен и тая работа ме кефи максимално.

  Накрая ше ви сложат по един чип в тъпите кратуни и ше ви направят машини за работа. Хаимбоаз чака да го копат наново ,а бригадирското движение чука на вратата…

  Венсеремос.

 4. М’че давах го и то от испанец. Що е то еврото, еврозоната и „има ли тя почва у нас“ 🙂 . Глобализацията е естествен процес, но глобалистката секта, чийто „мембър“ е и дедо Дйорд, е с претенции за „черешката на тортата“. Йончева не вдява особено каква е играта, да не говорим за младоците, които са по-глупави и от нея. Така, че четете книгата Пропаганда на Бернайс 😉 .

  „Съзнателната и интелигентна манипулация на организираните навици и мнения на масите е важен елемент в демократичното общество. Тези, които манипулират незабележимите механизми на обществото, съставляват невидимо управление, което е действителната властваща сила в нашата страна.“

  https://iztok-zapad.eu/image/catalog/materials/Pages_from_Propaganda-01.pdf

  https://vk.com/wall-68638203_2316

  https://www.youtube.com/watch?v=ZO70WNY7BbI

  https://www.youtube.com/watch?v=EvNwIdNfVYo&t=1370 – както Недков обяснява най-много обаз“У“вани Образ“У“ванието е набълвало точно в ПиАр-а 😉 . доста от тях са и джурналя.

  П.П. Мария ви даде една връзка на Михалков. Ако имате време изслушайте я. Ще видите арогантните и глупави младоци в действие 🙂 . А вие залагате на тях да ви сътворят идеология, че и полит партия, наивници 🙂 . Те старчоците като цяло са неспособни да „заченат“ идеология, т.е. хора с опит, камо ли младоците.

 5. Поздравления за Веси Томова – един от последните мухикани, изпълващи със смисъл и съдържание професията Разследващ журналист и издигащи я от професия в житейска кауза.
  Научих интересни факти за лица със зависимости от сорос фондации и как тяхната активност се отразява на нас като нация и общество.
  Знае се и за томислав дончев още от времето му на шеф на отворено общество – Габрово. В този смисъл, със своите контакти и международни позиции по сорос направлението, май се явявал началник на началника. Човека, подписал с лекота грантовете по норвежкия финансов механизъм и УСЛОВИЯТА!!!, срещу които ни се предоставят тези милиони. Колко от българите са наясно с тези национални зависимости? Какви са нашите задължения по силата на това? Как една държава, в която ЛГБТ парадите са често събитие и по-масов празник от Коледа например, бе допуснато да ни стане мощен финансов донор и „учител“ в сферата на социална политика и законодателни промени, касаещи основно българските семейства и ДЕЦА!!?? Би било логично и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО г-н дончев да може да ни даде отговорите на тези и други конкретни въпроси. Подобни законодателни промени и установяване на международни финансово-политически зависимости, засягащи основното богатство на България – НАШИТЕ ДЕЦА, не може да се извършва по терлици, на тъмно, без ПРЕДВАРИТЕЛНОТО запознаване и референдумно допитване до Суверена, т.е. всички нас!!
  Интересно, ако им направим по един ПСоросР тест, дали ще излязат положителни и хора като сачева, „токсичната триада“, пчеличката мая, капитан кук от росенец(кой ти държи капитанската шапка?), многообичан популярен шоумен с амбиции, доста по-високи и от него самия,тръгнал към върха на Пирамидата(какво знаеш за Окото?), сектантите в столетницата……..
  Мачкай, Веси!
  Ти си на ход.

 6. Слава Богу, Веси , показа се днес !

  И сега да всички . Нали магиите (биотехнологиите са ми любимата спецалност, там няма съдийки и депутатки , които да спорят с тебе от празногглав инат) , се сетих за една много добри постове от лятото, мушнати тук, от дама с ник-нейм „Мария” .

  Тя написа, че това заклинание „Мутри вън” е Анти-Божие, защото „Мутра” произхождало от Свещеното „Мадара” !

  И се оказа АБСОЛЮТНО ПРАВА ! Къде е тази жена ?

  И се сетих за нещо очевидно за всички нас от товва ни „селалище и ямсто на управлени „ Афера”, което е все пред очите ни .

  Бойко и бойковизмът е обречен на 100% , защото :

  Божиите закони са !

  А те са : „НЕ СИ СЪЗДАВАЙТЕ ИДОЛИ !”

  А герберастите направиха Бойко идол и нещата му запецнаха и те го доведоха до тази му нелегалност в момента . Никой не го търси, а той се крие !

  Също като Тодор Живков. Гешев не го е търсил, ама той се е криел .

 7. кога ривахми всрещу Ехлена?
  Га ни казаха че е лошата Елена или га лошите ривахъ че таа Ехлена е подла.А?

  Жените нема от какво да ревнуват – дърта и застаряла е лошата Ехлена, а мъжете нема кво да се сополят хубавата им Елене стана като дрътата застаряла еХлена, бе

  Разликата е тая че има хора и то те на са джендърутрастийки на които никой не им трябва да им казава ква е и тази и онази Елена каква е. Едни от тях си имат филтри да я разберат добра ли е другите -кофти ли е.

  Ама да се гради дезидентска пелерина използвайки момата на Сергата, айде бе.

  Имало едно време една Елена, и й викали Ленчето.
  После Ленчето станала пак Елена ама никога повече не се заленчило. Отишло е Унията и там съвсем се одленчило.

  което е тъжно, защото на много е помагано с пари – ама нейните дописки и включвания от горещите точки бяха повече от горещ картоф изваден от огъня. Повече.

  Останаха тия дето не си менят нрава ама те са бунаци.

 8. Политическа проституция продават собствената си съвест и бедния изстрадал Народ !

 9. Русото Ленче уж опонента на мутрите им осигури рахат! Вместо да извади очите на мутрите, им изписа вежди. Защото в близките дни в България няма да се говори нито за корупцията, в която тъне държавата(Боко Тиквата), нито за зависимостта на прокуратурата (Каскета), нито за придворната олигархия (Пеевски/Гела/Вълка и пр), а единствено за ратификация на Истанбулската конвенция, родители от един и същи пол, зачитане на македонско малцинство у нас! Станишевата подлога показа истинската си същност: джендърка, непочтенна, фурнаджийска лопата, предателка…

 10. Ма може ли такава НЕ информираност
  Мъжа на Елена Йончева – Сергей Станишев през 1999 година взима бакалавърска степен в LSE London School of Economics на издръжка на СОРОСоидна фондация „Отворено Общество“. Станишев получава стипендия в супер скъпия Английски Университет защото има „правилен“ класов произход р(хазаро украино еврейски, по майка Дина Мукхен Станишев роден в Херсон – древен хазарски център). Накратко Станишев е бушон на СЕК Световен Еврейски Конгрес затова стана и мин. Председател на България БЕЗ 1работен ден в трудова биография ноооо с висши ВЪНШНИ протекции от СОРОС и началника Ротшилд

  1. Не е луд, който яде баницата….
   Членовете на бсп с пълно единодушие си избраха сергей за лидер, който остана в историята с целувката си с местан на орлов мост.

 11. Хубавото е, че има много Елени.:-) Едни подкрепят журналистката-депутат Йончева, други- адвокат Гунчева.:-)
  Има и по-важни инициативи от тези на Йончева…
  Д-р Рейнер Фулмич- относно колективния иск срещу организаторите на коронабесието: https://youtu.be/AQMSleXbc1k

  1. Да погледнем положително – всички тези майкопродавци ще се съберат на едно място, а може и да се намери един истински самоотвержен българин, който да нанесе истински удар върху „свободното слово“ у нас 🙂

   1. Съюз на Анти-Бандитските Сили

    Искаш ли, отиваме ли с тебе ? Няма такава тема , на която да не ги размажем, няма ! Аз си заплювам онази с 20-те дипломи ! Да им покажем на практика , ка ще се опитат да ини запушат устата, тези борци за свободното соросоидно слово ! Нямат полезен ход !

 12. Тъз Илена ЙОНЧЕВА се оказа една дърта перустия. Много противна бе, много продажна. Приятелите й Прокофиев и сие. Отврът. Ша пувърна.

 13. Някъде два пъти по на лошо е стъпила и затова слуша едните и другите.

 14. Няма ли кой да им фрасне в лицето на Бойчето и Сачева, на Дариткова и на Биков цялата ни мизерия в цифри. Ние нямаме нищо общо с европейското ниво, НИЩО. Минималните заплати на час в европейските страни. Франция 10,5€, Германия 10.45 €, Румъния 2,81€, в Гърция 3,76 €, и внимание БОЙКОВА БЪЛГАРИЯ, тоя доказан кретеноид – 1,87 €, Най- малката пенсия у нас е равна на минималната заплата за ден във Франция или Германия. Къде сме тръгнали, платихме по 200 милиона за 8 Ф-16 на чертеж, които харчели по 40хиляди долара за едночасов полет. Има ли други толкова луди в света , да търпят тази продажна паплач на власт, да им светят с телефончетата всяка вечер вече 3 м и да им реват оставка, ИМА ЛИ????? https://www.connexion-emploi.com/fr/a/le-salaire-minimum-legal-en-allemagne-est-desormais-fixe-a-8-50

 15. йончева ни е ясна, тя с тая резолюция вместо да изпише вежди, извади очи, защото даде прекрасен повод на герберастите да обвинят комунягите, че са за джендъридеологията, но главното е друго.
  1.В резолюцията се отправят призиви за ратифиициране на конвенцията, която уж бсп заклейми, и ВСИЧКИТЕ петима евродепутати са я подкрепили.Звучен шамар за курнела от нейните евродепутати, които не я послушаха да не гласуват.
  2.В резолюцията се споменава, че ОМО Илинден е спечелила дела в Европейския съд по правата на човека и те трябва да се уважат, т.е. признава се македонско малцинство, пак всички евродепутати от бсп са гласували, нали някога комунягите обявяваха пиринска македония за македонска.
  3.Резолюцията има само пожелателен характер и е абсолютно безсмислена, а най противното е, че са отпаднали текстове за откритите в президентството двама руски шпиони от съветниците на резидента.
  Ефектът от нея ще е нулев, а когато се докаже прането на пари от офшорни фирми на йончева, ще бъде един хубав ден за света

  1. Липсват много конкретни факти, като това, че томислав дончев живееше на аванта в къща на домусчиев, корупцията в министерство на земеделието и пр.
   И една дума не съм написал и няма да напиша в подкрепа на сегашния режим.
   Но съм наясно, че ако титулярният отбор на бкп бсп смени резервния герб, ще е пак същото.

 16. Загубих доверие в Елена Йончева!!!
  Пропадна в очите ми!!!
  Предателка!!!
  Тя сама не отрече,преди две години че,използвала пари за филмите си от офшорни фирми,още тогава пося зрънце съмнение,но си казах(((наложило и се)))!
  Второто беше предателството към Кортелия Нинова(((която лично аз,идобщо не я харесвам))),но не ми харесват предателствата!!!
  И тази Соросоидна врътка сега,плюс самоповярването и самозабравянето,не съм очаквала от Елена Йончева!!!
  Какво им става на тези хора,как ПОСТОВЕТЕ ги променят така???

  1. Ако тръгнеш след пчелата, ще те заведе на меда, ако тръгнеш след бръмбара, ще те заведе на л..нито.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>