« Върни се назад Публикувано на 11.04.2024 / 10:57

ЕКС МВР МИНИСТЪР ДЕМЕРДЖИЕВ ОТ „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“ БЪРКА ПАСКАЛ ФИТНЕСА С КОНТРАБАНДИСТА ПАСКАЛ! КАКЪВ ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР СИ БИЛ, ЧЕ СКАЧАШ КАТО МИШОК НА „ТИГЪР“!

Бившият вътрешен министър Иван Демерджиев, лична капия на Копринковия „Път на копринката“, който ощави, впрочем и контрабандно де що видя по пътя по времето на служебните правителства на Румен Радев, днес се напънал да „произведе новина“ по БНТ и оклепа набързо заместник директора на СДВР Мирослав Данаилов, че бил „човек на Паскал“.

Че Демерджиев бе най-нелепият вътрешен министър в историята на МВР, чак и Цветанов, и Мими, надмина по нелепост, бе ясно и видимо за целия български народ.

Демерджиев, незнайно защо изобщо го канят по телевизиите, след като и за адвокат не става, камо ли за вътрешен министър, изплеска абсолютната ЛЪЖА И ТЪПНЯ, че зам-шефът на СДВР Мирослав Данаилов, който той определи като „Миро Тигъра“ бил близък с Паскал.

Безхаберният Демерджиев, който така и не разбра къде се намира в МВР, обаче така и не е вдянал, че Паскал контрабандиста няма нищо общо с Паскал Фитнеса, който притежава фитнес зали.

Само това показва пълната простотия и невчасовост и то на бивш вътрешен министър!

Зам.-директорът на СДВР Мирослав Данаилов наистина има прякор „Тигъра“, ама защото е боксьор, и наистина познава Паскал, че Паскал даже му е и кум, ама не Паскал контрабандиста, а Паскал Фитнеса.

Алоооо, Демерджиев от „Пътя на копринката“ чуваме ли се?

Спри да плещиш лъжи и глупости, и се скрий, защото нищо чудно да почнат и „пътя и копринката“ на „Златния“ Копринков, чиято нелепа рожба си ти! Тогава да не стане – кой ми сра в гащите, защото ако лъснат твоите снимки с лица, пълнещи чували от „пътя на копринката“, бедна ти е фантазията!

Мишок Демерджиев скочил на … „Тигъра“.

Айде, холан!

Веселина Томова

«