« Върни се назад Публикувано на 08.12.2014 / 9:36

ЕКСШЕФЪТ НА ДАНС ПЕТКО СЕРТОВ В НЕИЗВЕСТНОСТ, ОБЯВЕН ЗА ИЗДИРВАНЕ. ЗА ДА ИЗЛЕЗЕ БЕЗ ТЕЛЕФОНИ, ЗНАЧИ Е ОТИВАЛ НА СЕРИОЗНА СРЕЩА.

Петко СертовОще снощи плъзна мълвата, че бившият шеф на ДАНС Петко Сертов е в неизвестност. Към АФЕРА бе подадена подобна информация от анонимни източници, но се въздържахме да я публикуваме. Днес БНТ обяви, че бившият директор на ДАНС Петко Сертов е в неизвестност от петък.

Според БНТ Петко Сертов е оставил двата си мобилни телефона в дома си. Последно е бил забелязан в автомобил Фолксваген Голф. По информация на БНР столичната полиция го издирва по молба на съпругата му. Официално МВР мълчи за случая.
АФЕРА позвъни на телефона на Петко Сертов, на който се обади неговата съпруга, която отказа всякакъв коментар: „Благодаря Ви за обаждането, нямам какво да Ви кажа”. Преди време вилата на Петко Сертов е била запалена и тогава Бойко Борисов предлага на Сертов да оглави „Боркор“ като „защита“. Напоследък Сертов е бил в добро здраве и отлична кондиция, работел е по различни проекти, свързани с чужбина, разкри АФЕРА. Щом Сертов е излязъл от дома си без телефони, това е знак, че е отивал на сериозна среща, категорични са специзточници на АФЕРА. Петко Сертов е работил добре както с американци, така и с французи, допълват източниците на АФЕРА.
Afera.bg

 

«