« Върни се назад Публикувано на 09.05.2014 / 14:19

ЕКСЛУЗИВНО! СМЕНИХА ШЕФА НА ОД НА МВР – ВАРНА „ЧАВКАТА” С „ПУЙЧЕТО”!

 

АФЕРА има своята поредна победа, ама май пирова. Днес е бил отстранен директора на ОД на МВР – Варна Чавдар Нанков – „Барби”/”Чавката” от поста си, научи АФЕРА. Нанков бе назначен временно за срок от една година. „Ще ходя на село”, е бил първият коментар на „Чавката”, след като научил новината за разкарването си.

 Най –потресаващото е, че на мястото на Чавдар Нанков е назначен със заповед на министър Цветлин Йовчев поредното недоразумение за директор – Николай Калчев с прякор Пуйчето.

Пуйчето е обиколил де що има място в МВР – Второ РУП във Варна, Транспортна полиция, Сектор „Криминална полиция”, затвора, а последно се е подвизавал в Трето РУП – Варна.

В полицейските среди Николай Калчев – Пуйчето минава за интригант и невчасов, както и като любител на чашката. Никъде, където е бил, не е запомнен с нещо особено като професионалист.

Пуйчето и той е назначен временно от Цветлин Йовчев. С временните назначения, Йовчев държи в послушание невчасниците на които залага.

Пуйчето няма никакъв ръководен опит, не е бил дори началник отдел.

Назначаванетото на нов директор на ОД на МВР – Варна в лицето на Пуйчето е поредна катастрофа за варненската полиция, както и за „бастуна” Цветлин Йовчев. Нека да отговори Йовчев къде му е критерия за издигане на ръководни позиции в МВР по професионални качества. Във Варна има поне десет човека, които са в пъти по-големи професионалисти от Пуйчето.

Така варненските ченгета от „Барби”/ „Чавката” се нахакаха на „Пуйчето”.

Да им е честито!

Afera.bg

 

«